Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

διαφημιζε η τηλεοραση στο AB βασιλοπουλο για αυριο lenor απορρυπαντικο 1+1 δωρο , μαζι με το κουπονι απο τις επιθυμιες πιστευω θα αξιζει

Δημοσ.

διαφημιζε η τηλεοραση στο AB βασιλοπουλο για αυριο lenor απορρυπαντικο 1+1 δωρο , μαζι με το κουπονι απο τις επιθυμιες πιστευω θα αξιζει

Μονο για αυριο;

Το κουπονι παντως το εκτυπωσα γιατι εξαφανιζονται μυστηριωδως αυτά απο μερα σε μέρα :ph34r:

Δημοσ.

10_11_02panes.jpg

θυμίζω ότι μπορούμε να τυπώσουμε και κουπόνι έκπτωσης 3 ευρώ στο pampers.gr αλλά γράφει πάνω ''για όλες τις οικονομικές συσκευασίες'' ενώ εδώ λένε μικρές συσκευασίες...δεν ξέρω αν ισχύει...

Δημοσ.

Μονο για αυριο;

τελικα μεχρι τις 15 ειναι

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω άκουσα στην τηλεόραση αύριο -20% στα γιαούρτια στον Άλφα Βλήτα.

Και νόμιζα ότι μόνο εγώ τον λέω έτσι  :lol:

Σήμερα στα πρατήρια shell σε προσφορά η v-power diesel στην ίδια τιμή με το απλό πετρέλαιο κίνησης και -30% σε επιλεγμένα λιπαντικά.Μεθαύριο πιθανότατα και η βενζίνη v-power σε χαμηλότερη τιμή όπως συνέβη και τις τρεις προηγούμενες βδομάδες.

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω κι εγώ για V-Power στην τιμή της απλής για την Πέμπτη .

Συγκεκριμένα σήμερα πέρασα από ένα πρατήριο Shell (που είναι 24ωρο) και ρώτησα πότε θα βάλουν πάλι την προσφορά για την βενζίνη, και μου είπαν ότι μπορώ να πάω και από την Τετάρτη λίγο μετά τις 12 το βράδυ για να πάρω την 100άρα σε μειωμένη τιμή .

Δημοσ.

εμενα παλι μου ειπαν οτι ειναι την πεμπτη ...

η διαφορα ειναι οτι μου ειπε οτι στην τιμη της απλης ειναι η 97αρα (δεν ηξερα καν οτι υπαρχει ) και οχι η 100αρα... :wacko:

ΥΓ υποτιθεται οτι ειναι πρατηριοπου συμμετεχει στην προσφορα συμφωνα με την πανελλαδικη λιστα που ειχε ανεβει μερικα ποστ πιο πριν...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...