Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

περιεργο γιατι και εγω στο φυλλαδιο του αβ καπου στα 29€ το ειχα δει... Ψηφιζω ΣΚΡΟΥΤΖ

Και εγω...κ δε το εβγαλα μια φωτογραφια γμτ... Αν ισχυει ειναι καλη προσφορα πιστευω!

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο κρητικό πηρα εγω την φραπεδιερα του nescafe με τους καφέδες στα 27,90€.

Μονο μονο η καφέδες εχουν κάνα 20€

Τα μηχανάκια πάντως Με το λογότυπο του nescafe είναι αθάνατα.εχω 3 χειρος κ τα τρια τουλαχιστον 6 χρόνια δουλευουν ακόμη.

Δημοσ.

Μόλις πήρα το πακέτο του Nescafe από τον Σκλαβενίτη στις Τζιτζιφιές 24,48. Είχε άλλα 2 πακέτα για όποιον ενδιαφέρεται.

• Moderators
Δημοσ.

τα ειδα 1+1 το σαββατο νομιζω κολλητα με τα μελισσα αρα υποθετω οτι θα τα εχει ακομα

.η μαρκα ειναι η κανονικη πουμαρο (οχι pl) και οντως η τελικη βγαινει 30 κατι λεπτα.

Περασα και ΔΕΝ τα ειχε 1+1... 65 λεπτα το ενα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ. Μια πνευμονία ήταν και είναι σε αποδρομή..

Ας πάει (πάτε) στην ΕΚΟ εκεί που πήγα και εγώ και χωρίς γιατί και πως, θα έχει (έχετε) τις τσάντες που θέλει στη μειωμένη τιμή..

Ευχαριστώ πολύ..

Επιβεβαιωνω :

Πριν 1 ωρα πέρασα με την μηχανή έβαλα 10 € βενζίνη και ζήτησα (και πήρα) και δυο τσαντες (πλάτης και το τσαντακι) στην μειωμένη τιμή χωρις κουπονια χωρις καμία δυσκολία

Υ,Γ, περαστικά και από εμένα

• Like 1
Δημοσ.

τα ειδα 1+1 το σαββατο νομιζω κολλητα με τα μελισσα αρα υποθετω οτι θα τα εχει ακομα

.η μαρκα ειναι η κανονικη πουμαρο (οχι pl) και οντως η τελικη βγαινει 30 κατι λεπτα.

Aν έχω καταλάβει σωστά και αναφέρεστε στα μισόκιλα κουτάκια pummaro,όντως το Σάββατο στα ΑΒ τα είχαν και σε 1+1 και με έκπτωση αλλά όχι σε όλα τα καταστήματα. Εγώ τα αγόρασα από το καινούριο δίπλα στα ΙΚΕΑ αλλά σε άλλο μικρότερο κατάστημα από το οποίο πέρασα την ίδια μέρα, δε θυμάμαι να υπήρχε παρόμοια προσφορά. 

20141117_190036_2.jpg

Δημοσ.

Mary1,αν πας στο μεγάλο ΑΒ δίπλα στα ΙΚΕΑ,έχει(είχε τουλάχιστον το Σάββατο!) δώρο μαζί με το μπουκάλι των 40 μεζούρων ακόμα ένα μπουκάλι skip δεμένα σε πλαστική συσκευασία+εννοείται την επιταγή των 6 ευρώ που αναφέρεις  ;)

Edit:Τώρα παρατήρησα ότι είσαι από Θεσ/κη.Τσέκαρε μήπως σε κάποιο κατάστημα πάνω υπάρχει αυτή η συσκευασία.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Τα melissa no10 σπαγγετίνι τα έχει 1+1 (όχι όλα τα melissa όμως) σίγουρα.

Η κουβεντα ηταν για τα pummaro. Προφανως το Σαββατο ισχυε, αλλα απο σημερα δεν ισχυει - ενω υπηρχε διαφορετικη ενημερωση/εντυπωση εδω μεσα, γι αυτο εγραψα την εμπειρια μου μην "ταλαιπωρηθει" κανεις αλλος. ;) :

επισης ο βασιλοπουλος ειχε διπλα στα μελισσα (1+1), πουμαρο 1+1 και με το -20% βγαινει 30 λεπτα το κουτι.

Μαλλον αναφερθηκε λιγο αργα, "κατοπιν εορτης"... :)

Παιδια εχει σε προσφορα στα ΑΒ το σκιπ υγρο με επιταγη 6 ευρω, δλδ βγαινει περιπου 7. Συμφερει λετε; Εχω ξεμεινει απο υγρο ...

Οχι!

Θα τυπωσεις 2 κουπονακια (-2.50) απο livesmart για το δυνατο μικρο πως λεγεται της σκιπ, θα βρεις συσκευασιες 26 μεζουρων με στικερ -2.5€ και με 0.85 τελικη χ2 = 1.70 θα παρεις 52 μεζουρες. (7.70 θα δωσεις αλλα θα παρεις και δωροεπιταγη 6 ευρω αφου εχει 100 ποντους εκαστο)

• Like 1
Δημοσ.

σορρυ τοτε ελπιζω να μην πηγες matrix και ολα τα παιδια τσαμπα εξαιτιας μου.

Πάντως ειχε και τα 7 νουμερο μακαρονια 1+1 οταν πηγα εγω. Κριμα για τα πουμαρο. Μαλλον δημιουργησα κομφουζιο, ζητω ξανα συγνωμη.

• Moderators
Δημοσ.

σορρυ τοτε ελπιζω να μην πηγες matrix και ολα τα παιδια τσαμπα εξαιτιας μου.

Πάντως ειχε και τα 7 νουμερο μακαρονια 1+1 οταν πηγα εγω. Κριμα για τα πουμαρο. Μαλλον δημιουργησα κομφουζιο, ζητω ξανα συγνωμη.

Κανενα κομφουζιο, δεν εγινε τιποτα, cool. Πηρα 2 σκιπακια ετσι και αλλιως τα οποια θα τα επαιρνα αλλη στιγμη - απλα με πηγες πιο νωρις. ;) Απλα το εγραψα μην τυχον παει κανεις αλλος μονο γι αυτα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...