Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε πολλά eshops τιμή 0€ έχουν τα μη διαθέσιμα προϊόντα ή αυτά που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα και δεν είναι γνωστή η τιμή...

• Like 1
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
δεν ξέρω παιδιά εγώ παρήγγειλα μερικά κομμάτια η παρήγγελια πρέπει να είναι πάνω από 25 euro προϊόν για να την δεχτεί λογικά θα με πάρουν για επιβεβαίωση  να δω τι θα μου πουν :P καθαρά για χαβαλέ την έκανα

Δημοσ.

δεν ξέρω παιδιά εγώ παρήγγειλα μερικά κομμάτια η παρήγγελια πρέπει να είναι πάνω από 25 euro προϊόν για να την δεχτεί λογικά θα με πάρουν για επιβεβαίωση  να δω τι θα μου πουν :P καθαρά για χαβαλέ την έκανα

Τι να σου πουν? Οτι δεν ειχε διαθεσιμη τιμη το προϊών θα σου πουν.

Δεν ξερω καν γιατι ειναι στις προσφορες αυτο.

• Like 7
Δημοσ.

Η SAVIDIS MOTO ACCESSORIES έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών και πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα www.moto-accessories.gr. Ωστόσο, ο παρών δικτυακός τόπος ενδέχεται να περιέχει σφάλματα τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτερας βίας.

Δημοσ.

Η SAVIDIS MOTO ACCESSORIES έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών και πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα www.moto-accessories.gr. Ωστόσο, ο παρών δικτυακός τόπος ενδέχεται να περιέχει σφάλματα τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτερας βίας.

Μα και να μην το εγραφαν...

0? αντε να εγραφε 10-20.. αλλα 0?

Δλδ τι αλλο θελει καποιος να δει οτι ειναι λάθος.

Αν εδινε ΤΖΑΜΠΑ μπουφαν

1)Θα το ειχε με ορους (πχ αγορά >50€)

2)Θα το ειχε ΚΑΡΤΑ στην κεντρικη σελιδα

Δημοσ.

Σαν πολύ αυστηροι δεν μου γίνετε εδώ μέσα;;; λες και δεν έχετε πατήσει ποτέ αγορά που είναι πολύ κάτω από την τιμή του περιμένοντας να πέσουν τα άκυρα; νταξει δεν το είχα ξαναδεί και μου φάνηκε περίεργο... SO!!

Δημοσ.

Σαν πολύ αυστηροι δεν μου γίνετε εδώ μέσα;;; λες και δεν έχετε πατήσει ποτέ αγορά που είναι πολύ κάτω από την τιμή του περιμένοντας να πέσουν τα άκυρα; νταξει δεν το είχα ξαναδεί και μου φάνηκε περίεργο... SO!!

Τώρα μιλάς σοβαρά; θέλεις απάντηση επ αυτού;

Άλλο το να ανεβάσει κάποιος προσφορά σε "περιέργως" χαμηλή τιμή (η οποία είτε αφορά λάθος τιμολόγηση, είτε πελατοθηρία, είτε στην τελική πράγματι ευκαιρία μιας και έχει συμβεί και αυτό) όπου ο καθένας πράττει όπως επιθυμεί απο κεί και πέρα και άλλο να ανεβαίνει σαν προσφορά προιόν σε μηδενική τιμή (όχι giveaway), γνωρίζοντας απο πρίν ότι πρόκειται για λάθος μόνο και μόνο για να ... ανέβει και να κάνει σαματά, μπάχαλο, χαβαλέ απο τις παραγγελίες κλπ. Ποιός χαρίζει άλλωστε τη σήμερον; Δεν περιγράφω άλλο... :)

• Like 3
Δημοσ.

Μου θυμισες 1 αλλο μελος του φορουμ που παρηγγειλε κινητο με 0,30 cents και περιμενε να παραλαβει.Θα τους "κυνηγουσε" και νομικα κιολας αν δεν το επαιρνε.

Τα καταστηματα ειναι καλυμμενα για τυπογραφικα λαθη.

Δηλαδη ηλπιζες να παραλαβεις μπουφαν με 0€?Και οχι 1 αλλα μερικα?

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια βρηκα ανταλλακτικα(2 ανα πακετο) oral-b presicion clean 9.52€ & dual clean 10.7€ απο το στρατιωτικο πρατηριο.

Αξιζει η τιμη;

κανεις δεν ξερει αν αξιζει το παραπανω;
  • Like 1
Δημοσ.

αν θες μπουφαν εχω ενα κ το δινω δωρεαν αλλα ειναι μικροτο νουμερο

• Like 2
Δημοσ.

κανεις δεν ξερει αν αξιζει το παραπανω;

Είναι λίγο καλύτερη τιμή από τα super market, τα precision 1€ πιο κάτω, αλλά συμφέρει να τα αγοράσεις από φαρμακείο στο Ίντερνετ. Δες για πακέτα που έχουν 2+1 δώρο στο Σκρουτζ και είναι πιο φτηνά. Πήρα 3 πακέτα για να γλιτώσω μεταφορικά από 7,30 το πακέτο, βγαίνουν 2,5€ το βουρτσακι αντί για 5€.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...