Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καθολου, κι εγω για αντισυλλυψη μιλαω, αν δεν καταλαβες δεν πειραζει

απλα εχω διαφορετικη αποψη κ πιστευω οπως το ποστ του προλαλησαντα οτι η καλυτερη αντισυλληψη ειναι η χωρις κ αυτη την αποψη υπερασπιζομαι

Δημοσ.

απλα εχω διαφορετικη αποψη κ πιστευω οπως το ποστ του προλαλησαντα οτι η καλυτερη αντισυλληψη ειναι η χωρις κ αυτη την αποψη υπερασπιζομαι

Σε ευχαριστώ. Αυτο το ποστ  θέλω να δούνε όλοι που σκέφτονται να ακολουθήσουν την συμβουλή του προλαλήσαντα που λες για να δουν από τι ξεφτέρια παίρνουν συμβουλές. 

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ δεν είναι Μπλα Μπλα για να εκφράζει ο καθένας την προσωπική του άποψη, εδώ είναι τόπικ προσφορών και ψάχνουμε να βρούμε φθηνές καπότες. Αν θες να κάνεις κουβέντα άνοιξε άλλο θέμα.

• Like 4
Δημοσ.

Κανονικα το χαπι δεν πρεπει να χρειαστει να το παρει καμια γυνιακα και ποτε.Ασχετα το οτι εχουν θεσει ενα οριο 3 φορες το χρονο ή 3 φορες γενικα.Το χαπι προκαλει διαφορα ψυχολογικα, αναταραξεις στη περιοδο και επισης μπορει να της στερησει να κανει παιδι.Σε οποιον δεν αρκουν αυτα και το εχει σαν ευκολη λυση,ας δοκιμασει ενα.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Τι πάθατε πρωί πρωί?

Έρχονται εκλογες σε 3 μέρες και ο κόσμος Γα....ει  γιατί χανόμαστε!!!!

:huh:

Εισαι από αυτους που ακούγεται πως θα φυγουν με ελικοπτερο;

:)

• Like 3
Δημοσ.

Το χάπι της επόμενης μέρας μία φορά το χρόνο δεν προκαλεί κανένα πρόβλημα.

Τα αντισυλληπτικά προκαλούν και οι αρρώστιες που κουβαλάει ο περισσότερος κόσμος ΧΩΡΙΣ να το γνωρίζει και να φαίνεται.

Για το βγαίνεις και είσαι άρχοντας ουδέν σχόλιο...

Αν το έχεις κάνει πολλές φορές και δεν είχατε ανεπιθύμητη κάνε ένα benchmark στα στρατιωτάκια σου  :-D

Εκτός αν έχετε το χάπι της επόμενης μέρας καραμέλα. 

Μια χαρά δουλεύει ρε συ το σύστημα... 18 χρόνια τώρα....

• Moderators
Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή, σε ένα παράλληλο σύμπαν, στο www.birth-control.com αναρτούν προσφορές για 50αρες TV και fhd λαπτοπάκια :)

Αψογος!   :-D  Ένα λαθακι μονο να διορθωσω, μιας και είναι εκτος τεχνολογιας το τοπικ εδώ. Δεν αναρτουν για 50αρες tv και λαπτοπακια, αλλα για μακαρονια, ρολογια, φρυγανιες και μπουφαν.

Νομιζω ότι η κουβεντα περι προσφορας προφυλακτικών εχει ξεφυγει ακομα και από το θεμα "προφυλακτικο" και αφορα αντισυλληψη κλπ, οποτε ας σταματησει.

• Like 4
Δημοσ.

Πόσο καιρό πριν τα είδες; γιατί έχω αρκετούς μήνες να δω αυτό το πακέτο!

θα χει κανα 1μιση μηνα πανω κατω. πριν τις γιορτες

• Like 1
Δημοσ.

:huh:

Εισαι από αυτους που ακούγεται πως θα φυγουν με ελικοπτερο;

:)

Μόνο αν το βρει σε προσφορά

:P

• Like 8
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...