Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Carrefour Μαρινόπουλος  23/9 - 24/9

-20% σε σοκολάτες και σοκολατοειδή

-Αλεύρι για όλες τις χρήσεις Carrefour Discount  1 kg  0,49€

-30% σε φρυγανιές και παξιμάδια

-Μπανάνες 1,15€/κιλό

-Ψωμί σταρένιο Αργοψημένο  750γρ  ή πίτες για σουβλάκι Αξιαγάπιτες Καραμολέγκος  820γρ  1€

-50% σε Olia,Fructis,Color sensation,Cristal color και στα προϊόντα περιποίησης-καθαρισμού προσώπου Garnier (εξαιρούνται τα σαμπουάν 700ml και τα δεμένα προωθητικά πακέτα) 

• Like 2
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προσπαθω να κανω 2 λογαριασμο στο mycouponplanet ενω μου λεει οτι εγινε βαζω τα στοιχεια αλλα μου βγαζει λαθος τι να φταιει?

Edit: τελικα εγινε ο 2 λογαριασμος δεν δεχοταν το username

Επεξ/σία από elias1982
Δημοσ.

προσπαθω να κανω 2 λογαριασμο στο mycouponplanet ενω μου λεει οτι εγινε βαζω τα στοιχεια αλλα μου βγαζει λαθος τι να φταιει?

κανε τριτο ;)

• Like 3
Δημοσ.

αυτό λέω κι εγώ, 2 συσκευασίες με κόστος σχεδόν 9 ευρώ. Παίρνεις 150 πόντους και με τον διπλασιασμό 300.

Με αφορμή την κουβέντα για τις οδοντόκρεμες, θέλω να θυμίσω ότι στο φυλλάδιο που λήγει σήμερα υπάρχουν α) δύο προσφορές Colgate με πόντους και β) άλλες προσφορές Colgate για συσκευασίες 1+1.

Οι δύο πρώτες αφορούν α) σε 2 οδοντόκρεμες Colgate Max White Expert 750ml, με τιμή 4,49€/τεμ (2*4,49€) και 150 πόντους, που διπλασιάζονται σήμερα, και β) σε 2 οδοντόκρεμες Colgate Max White One Men 75ml, με τιμή 4€/τεμ στο φυλλάδιο (τις πήρα 3,25€ στο ταμείο την προηγούμενη ΤΕ) και 100 πόντους, που διπλασιάζονται σήμερα.

Επειδή στα ράφια υπάρχουν πολλές εκδόσεις της Colgate, ρωτήστε που βρίσκονται οι συγκεκριμένες προσφορές (εάν εξακολουθούν να υπάρχουν).

Δημοσ.

Δυτική Θεσσαλονίκη, κατάστημα στην οδό Λαγκαδά και κατάστημα απέναντι από Μονή Λαζαριστών δεν έχει ούτε babyplanet ούτε Colgate Max White Expert White ούτε Colgate Max White One Men...

Καλημέρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...