Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Καλημερα.

Κλειδωνει μεχρι το μεσημερι, μεχρι να "συντονιστουν" ολα τα μελη -διαβαζοντας ισως την τελευταια σελιδα- ωστε να αποφευγουμε τις επαναληψεις.

Ευχαριστω.

• Like 14
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πήρε κανενός το μάτι προσφορά σε γυναικείο αποσμητικό Roll-on;

Υπάρχει κουπόνι -1€ από livesmart για Dove κι αναρωτιέμαι μήπως κάποιος είδε συσκευασίες 1+1 δώρο.

Δημοσ.

Έχει κάποιος περισσότερες λεπτομέρειες για το θερμαινόμενο υπόστρωμα (διαστάσεις, μάρκα, χρονοδιακόπτη, οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό) ?

Δημοσ.

Υπάρχει κουπόνι -1€ από livesmart για Dove κι αναρωτιέμαι μήπως κάποιος είδε συσκευασίες 1+1 δώρο.

πέτυχα στον βασιλόπουλο αυτες τις μέρες με τον πανικό που γινότανε 1+1 δεμένα.

Δημοσ.

πέτυχα στον βασιλόπουλο αυτες τις μέρες με τον πανικό που γινότανε 1+1 δεμένα.

Thanks για την άμεση απάντηση!

Τα δεμένα που λες ήταν Dove γυναικεία Roll-on, ή τα ανδρικά αποσμητικά που είχαν στο προηγούμενο φυλλάδιο κι έδιναν 40(*2 την Τετάρτη) πόντους;

Δημοσ.

Αν έχεις μασούτη κοντά σου δες τα αποσμητικά FA, είχε δεμένα χτες Roll-on, αν θυμάμαι καλά και γυναικεία. Πήρα 2 τεμάχια τελική τιμή 2.06€. Σύγκρινε τις τιμές με αυτά των Dove, ποιο βγαίνει πιο φθηνό.

Δημοσ.

Αν έχεις μασούτη κοντά σου δες τα αποσμητικά FA, είχε δεμένα χτες Roll-on, αν θυμάμαι καλά και γυναικεία. Πήρα 2 τεμάχια τελική τιμή 2.06€. Σύγκρινε τις τιμές με αυτά των Dove, ποιο βγαίνει πιο φθηνό.

Μασούτηδες κι αν έχουμε!

Απ' ό,τι είδα εδώ, 3,65 € έχει στα ΑΒ το Dove. Οπότε τα 2 Fa @ 2,06 € συμφέρουν κι ας μην έχουν κουπόνι.

Thanks.

Το κακό είναι ότι στο Μασούτη δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις 6ευρες που κονομήσαμε την Τετάρτη από ΑΒ-P&G.  :P 

Υ/Γ: Τα Fa εμφανίζονται 3,40 € @ ΑΒ. :huh:

Δημοσ.

Τα FA δεν εχουν καμμια σχεση ποιοτικα με τα dove. Kαι τα ανδρικα και τα γυναικεια. Αποψη μου και σορρυ για το οφτοπικ

Δημοσ.

Μασούτηδες κι αν έχουμε!

Απ' ό,τι είδα εδώ, 3,65 € έχει στα ΑΒ το Dove. Οπότε τα 2 Fa @ 2,06 € συμφέρουν κι ας μην έχουν κουπόνι.

Thanks.

Το κακό είναι ότι στο Μασούτη δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις 6ευρες που κονομήσαμε την Τετάρτη από ΑΒ-P&G.  :P 

Υ/Γ: Τα Fa εμφανίζονται 3,40 € @ ΑΒ. :huh:

Τα Fa που πήρα εγώ είχαν αρχική 3.43 - 1.37 (40%) = 2.06€.

Δημοσ.

Τα Fa που πήρα εγώ είχαν αρχική 3.43 - 1.37 (40%) = 2.06€.

Σωστός! Είδα στο φυλλάδιο του Μασούτη ότι τα Fa έχουν προσφορά -40%, οπότε αν βρεθούν 1+1 είναι μια χαρά.

Δημοσ.

Να ενημερώσω ότι αν περάσετε την Τετάρτη τους πόντους που έχετε μαζεψει απο τις ανέπαφες, θα ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ.

Μου το επιβεβαίωσαν απο κατάστημα.

• Like 12
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...