Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ τους παρότρυνα (στη σελίδα τους στο FB, δημόσιο σχόλιο) 

να επαναφέρουν την προσφορά με τις Τετάρτες σε επόμενο πρόμο.

"είχαμε να πάμε άλλο μάρκετ ένα+ μήνα..!"

-- keep the pressure    :-D

• Like 4
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κάνω άλλο συνδιασμό (διορθώστε με αν κάνω λάθος...)

8 σοκολάτες * 1,26 η μία =10,08

με 8 σοκολατες παίρνεις 100 πόντους

και άλλους 100 επειδή ξεπέρασες τα 8 ευρώ.

+ 50πόντους από ανέπαφη αν έχεις από προηγούμενη φορά.

Σύνολο 2,58€ για 8 σοκολάτες. 0,3225€ το τεμάχιο

• Like 1
Δημοσ.

και μετα τζανειο με αιμα μαρμελαδα :P

πηγα αβ και η απολυτη ξενερα, περασμενα μεγαλεια...οπως μπηκα βγηκα επιτηδες.

Δημοσ.

οι 200 απο τους 415 μπηκαν χειροκινητα και οχι αυτοματα διοτι το συστημα δεν τους εδινε.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τους ζητήσουμε; Δηλαδή δεν πληρώνουμε απλώς, φεύγουμε και όλα οκ περάστηκαν στην κάρτα;

(δεν θέλουμε όλοι να τρέχουμε στον  υπεύθυνο και στην υποδοχή για τα έξτρα :X )

• Like 2
Δημοσ.

οπως προτιμας

πάει το όπως προτιμάς! πήγα να εξαργυρώσω 8 50αρια και μου είπε η ταμείας 1 κουπόνι 50 πόντων μπορώ! ΑΒ Κερατσίνι (Λ. Δημοκρατίας)

Τα 50αρια ανα συναλλαγή δεν εξαργυρωνονται ή όλα μαζί;

έχουν οδηγία να τα εξαργυρώνουν ένα ανά συναλλαγή!
Δημοσ.

οπως προτιμας

για καθε 8 ευρω 100 ποντοι...16,38 αγορα...αρα 200 ποντοι

ευχαριστώ .

σε κατάστημα μου είπαν ένα ανα συναλλαγή θα μπορώ να χρησιμοποιώ.

Δημοσ.

απο το φυλλαδιο του carrefour εχει το fairy ultra 1.5L 3.56ε(τιμη φθλλαδιου).Αφαιρουμε κουπονι 1ε απο επιθυμιες επισης αφαιρειται εκπτωση 25% που εχει στα καθαριστικά για διημερο και επισης -1ε απο Pockee.μου βγηκε 0.92.ε.

• Like 1
Δημοσ.

απο το φυλλαδιο του carrefour εχει το fairy ultra 1.5L 3.56ε(τιμη φθλλαδιου).Αφαιρουμε κουπονι 1ε απο επιθυμιες επισης αφαιρειται εκπτωση 25% που εχει στα καθαριστικά για διημερο και επισης -1ε απο Pockee.μου βγηκε 0.92.ε.

Περνάει κουπόνι από επιθυμίες και ποκι μαζί; Δεν έχει γίνει συγχώνευση;

Δημοσ.

στον ΑΒ έχει στήθος κοτόπουλο Νητσιάκος με δώρο 50% προϊόν , οπότε βγαίνει 1050γρ  (525+525γρ) στα 8,20€ , περνάς και την ανέπαφη -1.5€ τελική τιμή 6,70€ περίπου το κιλό

στον ΑΒ Μελισσίων μου δέχθηκαν 4 50ποντα κουπόνια σε μια συναλλαγή ενώ στον ΑΒ Βριλησσίων μόνο 1/συναλλαγή

Δημοσ.

στον ΑΒ έχει στήθος κοτόπουλο Νητσιάκος με δώρο 50% προϊόν , οπότε βγαίνει 1050γρ  (525+525γρ) στα 8,20€ , περνάς και την ανέπαφη -1.5€ τελική τιμή 6,70€ περίπου το κιλό

Το κοτόπουλο το αναφέρει πουθενά στο site ότι είναι προσφορά η είναι σε καποιο συγκεκριμένο κατάστημα.
Δημοσ.

Περνάει κουπόνι από επιθυμίες και ποκι μαζί; Δεν έχει γίνει συγχώνευση;

Ναι περνάει μια χαρά. Τελευταία φορά που το δοκίμασα ήταν την προηγούμενη βδομάδα σε μασουτη.προσφορά -40% στις oral b.πήρα 1+1 δώρο και -40% και 1.5ε από επιθυμίες και 1.5ε από pockee.μου πίστωση καν κανονικά στο PayPal.

Δημοσ.

Το κοτόπουλο το αναφέρει πουθενά στο site ότι είναι προσφορά η είναι σε καποιο συγκεκριμένο κατάστημα.

είναι πρόμο της εταιρείας με τα κοτόπουλα , το είδα στα Βριλήσσια και στα Μελίσσια, υποθέτω θα είναι σε όλα τα καταστήματα

Δημοσ.

1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΘΕΣΕΙΣ  https://www.ryanair.com/gr/el/
Μέχρι απόψε τα μεσάνυχτα

με 15€ και με νεα εγγραφη και καταχωριση στοιχειων, δωρο κουπονι 10€ ....Περιπου 5€ το ταξιδακι ;)

http://www.secretflying.com/2015/11/1-penny-flights-with-ryanair-voucher-code-no-minimum-spend/

https://nl.pepper.com/aanbiedingen/stapelkorting-vliegen-met-ryanair-voor-eur500-13897

• Like 1
Δημοσ.

Πριν από λίγο μου ήρθε SMS από το ΑΒ:

"Ελάτε στα ΑΒ από 6/11 έως 5/12, συγκεντρώστε αγορές συνολικής αξίας 370€ σε μια ή περισσότερες επισκέψεις με την κάρτα ΑΒ PLUS και κερδίστε 500 πόντους!"

Προσ το παρόν δεν βρήκα περισσότερες λεπτομέρειες στο site......αν ξέρει κάποιος ας πει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...