germants Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Είσαι σίγουρος γι'αυτό; Το έχεις δοκιμάσει; Επιβεβαιώνω ότι ισχύει κανονικά. Αγόρασα 2 τεμάχια χθες από ΑΒ Καλαμαριάς 5.33 έκαστο απ' ότι θυμάμαι (και 90 πόντους στην κάρτα). Οπότε όποιοι σκοπεύουν να το πάρουν να εκτυπώσουν κουπόνια γιατί θα περαστεί κανονικά η έκπτωση. Μόνο που πρώτη φορά μου ζήτησαν ταυτότητα στον ΑΒ. Οπότε έχετε την μαζί σας Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2015 από matrixxx
opera Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Για να μη σας κοροϊδεύουν με δήθεν προσφορές: τιμή τσίπουρου (αποσταγμα οχι ουζο ) 1λιτρο 7 ευρώ όλο το έτος. Ψαχτειτε λίγο όσοι έχετε επαφή με επαρχία. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 τιμές ανα τεμάχιο ... Μαριε, οι τιμες που γραφεις ("-3") ειναι εμμεσα τελικες, το -3 δηλαδη που εχεις στους υπολογισμους σου ειναι το σπασιμο στα δυο της 6αρας δωροεπιταγης ή υπαρχει κουπονι ή εκπτωση στα μπουκαλια; Λεω να παω και μπερδευτηκα. 1
HERTHAN Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Για να μη σας κοροϊδεύουν με δήθεν προσφορές: τιμή τσίπουρου (αποσταγμα οχι ουζο ) 1λιτρο 7 ευρώ όλο το έτος. Ψαχτειτε λίγο όσοι έχετε επαφή με επαρχία. Ντοπιο 6,50 με 7,00 το αγοραζω και ειναι..........ΤΕΛΕΙΟ.
kmarios Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Το 2λιτρο Zachos στο Lidl σήμερα και αύριο είναι σε προσφορά 16,99-4=12,99€ δηλαδή 6,50/L και όχι 14,99-4=10,99€ δηλαδή 5,50/L, όπως έγραψες. Και συγκρίνοντας στο λίτρο τις τιμές των υπόλοιπων βγαίνουν μινι 700 ml --> (9,25 Ε -0.7) - 3 Ε = 5.55 E 7,92€/L Πλωμάρι 700 ml --> 9,40 Ε -3 Ε = 6,4 Ε 9,14€/L ΑΒ 700 ml --> 7,48 Ε - 3 Ε = 4,48 Ε 6,40€/L Δεν είδα την σημερινή προσφορά, το καλοκαίρι θυμόμουν που το πήρα. Σε γεύση πάντως δεν είναι εφάιμιλλο των άλλων πχ πλωμάρι Μαριε, οι τιμες που γραφεις ("-3") ειναι εμμεσα τελικες, το -3 δηλαδη που εχεις στους υπολογισμους σου ειναι το σπασιμο στα δυο της 6αρας δωροεπιταγης ή υπαρχει κουπονι ή εκπτωση στα μπουκαλια; Λεω να παω και μπερδευτηκα. Ναι, με σπάσιμο της 6αρας
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Ναι, με σπάσιμο της 6αρας ΟΚ. Τροποποιησα λοιπον το αρχικο ποστ.
makfil Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δεν είδα την σημερινή προσφορά, το καλοκαίρι θυμόμουν που το πήρα. Σε γεύση πάντως δεν είναι εφάιμιλλο των άλλων πχ πλωμάρι Για την ιστορία, και επειδή παρακολουθώ τις τιμές που προσφέρει το συγκεκριμένο ούζο το Lidl, είτε σε συσκευασία 2L είτε σε 700ml, η συνήθης ΛΤ του 2λιτρου είναι 16,99€ και το προσφέρει, κατά περιόδους, με έκπτωση είτε 25% (12,74€) είτε 4€ (12,99€) και σπανιότερα με 5€ (11,99€). Δεν έχω δει, τα 2 τελευταία χρόνια, την τιμή που έβαλες και αν δεν είχες ανεβάσει φωτο θα έλεγα ότι δεν υπήρχε. Ίσως υπήρχε παλαιότερα. 1
bloodlessz Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Μιας και μιλάμε για αλκοόλ, μόλις πήρα από Σκλαβενίτη στο Παγκράτι, Βεργίνα Weiss και Red, 1+1 δώρο. 1,46 ευρώ η Weiss και 1,54 ευρώ η Red. 1
NaGR Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 δεν μου δέχτηκαν το τσίπουρο σαν δεύτερο σε 6ευρη. βέβαια δεν επέμεινα και ίσως αν επέμενα να το δέχονταν, αλλά το λέω σαν πληροφορία οτι μπορεί να έχει πέσει οδηγία.
insi Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 δεν μου δέχτηκαν το τσίπουρο σαν δεύτερο σε 6ευρη. βέβαια δεν επέμεινα και ίσως αν επέμενα να το δέχονταν, αλλά το λέω σαν πληροφορία οτι μπορεί να έχει πέσει οδηγία. αν ηταν 500ml ,δε συμμετεχει στο promo....
NaGR Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 ήταν 700, το πρόσεξα. μάλιστα μου είπαν οτι τσίπουρα και ούζα δεν τα δέχονται. δεν εξέτασαν καθόλου την ποσότητα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Τι θες να πεις "μου ειπαν" και "δεν μου δεχτηκαν"; Τα αγορασες και το συστημα δεν σου εβγαλε 6ευρη; Η βασιστηκες σε αυτα που σου ειπαν και σε απετρεψαν απο την αγορα;
coyote2 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Μιας και μιλάμε για αλκοόλ, μόλις πήρα από Σκλαβενίτη στο Παγκράτι, Βεργίνα Weiss και Red, 1+1 δώρο. 1,46 ευρώ η Weiss και 1,54 ευρώ η Red. Έφυγα ή λες να είναι μόνο Παγκράτι; Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2015 από coyote2 1
NaGR Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Τι θες να πεις "μου ειπαν" και "δεν μου δεχτηκαν"; Τα αγορασες και το συστημα δεν σου εβγαλε 6ευρη; Η βασιστηκες σε αυτα που σου ειπαν και σε απετρεψαν απο την αγορα; Πήγα στο ταμείο με την absolut και ένα τσιλιλή 700 χωρίς γλυκάνισο. μου λέει η κυρία εκεί, "τα ούζα δεν συμμετέχουν στη προσφορά" της λέω δεν είναι ούζο είναι τσίπουρο. μου λέει "ούτε αυτά". (κοιτάχτηκαν συνθηματικά με τη ταμία στο δίπλα.) καλά λέω(είχα εναλλακτική επιθυμία bacardi) και πήρα bacardi αντί για τσιλιλή. παίρνει η ταμίας τα δύο μπουκάλια, τα καταγράφει χειρόγραφα σε ένα μπλοκάκι, τα χτυπάει και μου δίνει την εξαεύρη. αν περνούσε το τσιλιλή με πίεση δεν ξέρω. έπρεπε να κάνω ψιλοφασαρία και δεν είχα όρεξη σήμερα αφού δεν καιγόμουν για τσίπουρο. πάντως στο τεφτέρι που είδα δεν είχε σημειωμένα ούτε τσίπουρα ούτε ούζα. ελπίζω να ήμουν αρκετά αναλυτικός σε βαθμό κατίνας
insi Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Πήγα στο ταμείο με την absolut και ένα τσιλιλή 700 χωρίς γλυκάνισο. μου λέει η κυρία εκεί, "τα ούζα δεν συμμετέχουν στη προσφορά" της λέω δεν είναι ούζο είναι τσίπουρο. μου λέει "ούτε αυτά". (κοιτάχτηκαν συνθηματικά με τη ταμία στο δίπλα.) καλά λέω(είχα εναλλακτική επιθυμία bacardi) και πήρα bacardi αντί για τσιλιλή. παίρνει η ταμίας τα δύο μπουκάλια, τα καταγράφει χειρόγραφα σε ένα μπλοκάκι, τα χτυπάει και μου δίνει την εξαεύρη. αν περνούσε το τσιλιλή με πίεση δεν ξέρω. έπρεπε να κάνω ψιλοφασαρία και δεν είχα όρεξη σήμερα αφού δεν καιγόμουν για τσίπουρο. πάντως στο τεφτέρι που είδα δεν είχε σημειωμένα ούτε τσίπουρα ούτε ούζα. ελπίζω να ήμουν αρκετά αναλυτικός σε βαθμό κατίνας αναφορα στην εξυπηρετηση πελατων τη δευτερα με ονοματα και στοιχεια... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις