Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάποιοι έχουν αλλεργία στα συνθετικά.. :cry:

Και να μην είχες, ανθυγιεινό είναι έτσι και αλλιώς

Δημοσ.

Η αλυσιδα γυμναστηριων Plannet (Αθηνα) εχει για την παραμονη πρωτοχρονιας ετησια συνδρομη χωρις επιπλεον κοστος για εγγραφη στα 69€. Ωρες 07:00-18:00. Εκανε το ιδιο την παραμονη χριστουγεννων, δεν ξερω εαν εγινε πανικος.
Δεν ξερω κατα ποσο αξιζει ομως γιατι υποψιαζομαι οτι θα πλακωσει παρα πολυ κοσμος. Τι νοημα εχει το γυμναστηριο εαν δεν μπορεις να περπατησεις μεσα;
Το σκεφτομαι παρολαυτα γιατι το γυμναστηριο βρισκεται στο οικοδομικο τετραγωνο ακριβως διπλα απο το σπιτι μου. Κριμα δεν ειναι;

http://www.planetfitness.gr/xmas/

• Like 1
Δημοσ.

Από τι ύφασμα είναι άραγε;

Κάπου γράφει  Pure color !!! Μάλλον συνθετικά είναι..

Στο email της παραγγελίας αναφέρει : Men's Classic Milk Silk Letter Pattern Boxer Briefs
Δημοσ.

Ρε παιδιά με όλο τον σεβασμό κιόλας, αλλά... Βρακιά από τον Κινέζο?

Στη λαϊκή μπορεί να τα αγοράζεις κι πάλι από τον Κινέζο να είναι...

Γενικά πάντως η βιομηχανία των ρούχων έχει μετακομίσει - και γενικά αναπτυχθεί - στην Ασία...

• Like 2
Δημοσ.

Και γώ πάντως δεν την βλέπω αυτή την τιμή των 0,81...μήπως ήταν κάποια προσφορά που έληξε ;

ακομα εχει , εγω πηρα 10  :-D

Δημοσ.

ακομα εχει , εγω πηρα 10  :-D

Ok, δεν θα μας τρελάνουν οι Κινέζοι !!!

Λέω και γώ τί γίνετε...λοιπόν όταν μπαίνεις στο link από κινητό ή tablet η τιμή φαίνεται κανονική, όταν όμως μπείς από pc...φαίνεται όντως 0,81€ !!! Μην με ρωτήσετε πως και γιατί, δεν ξέρω !

Δημοσ.

Ρε παιδιά με όλο τον σεβασμό κιόλας, αλλά... Βρακιά από τον Κινέζο?

Πριν από 8 χρόνια περίπου βρέθηκα στο Hong Kong και βρήκα σε μικρά μαγαζιά εσώρουχα Cavin Klein σε πολύ χαμηλές τιμές, σε σχέση με την ελληνική αγορά, αλλά καλής ποιότητας, τουλάχιστον, εμφανισιακά. Αποδείχτηκαν εξαιρετική αγορά και πιστεύω ότι, μάλλον, ξέφυγαν παρτίδες από την παραγωγή της εταιρείας στην περιοχή και πουλιώντουσαν στην τοπική αγορά. 

Δεν τα συγκρίνω με αυτά του Tinydeal αλλά το αναφέρω σαν παράδειγμα του πολύ χαμηλού κόστους παραγωγής πολλών επώνυμων και μη ειδών που υπάρχει στην Κίνα.

Δημοσ.

Μεταξύ των ακυρωμένων Oral B κι εγώ, σκάναρα σε πρώτη φάση barcode της απόδειξης του Μασούτη και μου λένε ότι δεν βρήκαν προσφορά.

Διόρθωσα σήμερα χειροκίνητα και αναμένω.

Λοιπον, επικοινωνησα εχθες τηλεφωνικα αλλα και με email με τα γραφεια του pockee και μου ειπαν να στειλω την αποδειξη μεσω e-mail για να την ελεγξουν.

Σημερα μου στειλανε μηνυμα οτι μου πιστωνουν τελικα 9 ευρω ( αντι για 18 που περιμενα ) για 3 οδοντοκρεμες ( αγορασα 6 αλλα στην αποδειξη φαινεται οτι οι 3 ειναι δωρο ) και οτι τα χρηματα θα καταθετουν μεχρι την Πεμπτη.

Κανονικα δεν θα επρεπε να μου πιστωσουν 18 ευρω? Τι τους πειραζει αυτους αν η εταιρια κανει δωρο 1+1 οδοντοκρεμα.

Στην ουσια πληρωσα 10,47 ευρω για τις 6 οδοντοκρεμες και παιρνω πισω 9 ευρω. Μου φαγανε 9 ευρουλακια με το λαθος που εγινε (?)...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...