nickmanak Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μασουτης με Pockee: Φασολάκια πλατιά μπαρμπα σταθης 450γρ. 2,60-40%-1,0(pockee)= 0,56 το πακέτο. 4
SKRUTZ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Γαλαξίας 14-17 Ιανουαρίου https://www.youtube.com/watch?v=-oWRicGfd6s
chsam Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 <p>Χαχα...έχω καιρό να περάσω από κάποιο κατάστημά τους...και να σκεφτείς ότι κάποτε πήγαινα τουλάχιστον 3 φορές το μήνα στο μεγάλο του Ρέντη.</p> Εκλεισε κ αυτο, αν εννοεις στην πειραιως. Sent from my iPhone using Insomnia
Kenny McCormick Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 *Ερώτηση στα 1+1 που δεν είναι δεμένα (δλδ που περνάει η ταμίας και τα δύο προιόντα και αφαιρεί το ένα) μήπως μπορούν να περαστούν δυο εκπτωτικά κουπόνια (1 για το καθένα) ή είναι too much;
thanos_gr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Εκλεισε κ αυτο, αν εννοεις στην πειραιως. Sent from my iPhone using Insomnia Στην Π.Ράλλη εννοεί. Το Carrefour στην Πειραιώς (που έκλεισε) βρισκόταν στο Νέο Φάληρο, όχι στο Ρέντη. 1
Dynamics Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Στην Π.Ράλλη εννοεί. Το Carrefour στην Πειραιώς (που έκλεισε) βρισκόταν στο Νέο Φάληρο, όχι στο Ρέντη.σωστος και ειναι το δευτερο π εκλεισε σρο νεο φαληρο πριν λιγο καιρο ειχε κ αλλο..γνωμη μ του εκανε μεγαλη ζημια το γερμανικο το οποιο ειναι λιγα μετρα ποιο κατω...
vgiozo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Το λιντλ έχει χύτρα ταχύτητας 6 λίτρων την επόμενη εβδομάδα στα 44€. Γνωρίζει κανείς τίποτα για το προϊόν ή έχετε να προτείνετε κάτι ανάλογο σε παρόμοια τιμή;
th_nikos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Το λιντλ έχει χύτρα ταχύτητας 6 λίτρων την επόμενη εβδομάδα στα 44€. Γνωρίζει κανείς τίποτα για το προϊόν ή έχετε να προτείνετε κάτι ανάλογο σε παρόμοια τιμή; Εγώ θα σου πρότεινα τη Tefal Secure 5 7lt. Είναι επώνυμη την είχα αγοράσει στα 65€ την έχω 1,5 χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι πολύ εύκολη στη χρήση. Η τιμή της βλέπω έχει πέσει κάτω από τα 60€. https://www.skroutz.gr/s/3627191/Tefal-Secure-5-7lt.html 1
germants Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Το λιντλ έχει χύτρα ταχύτητας 6 λίτρων την επόμενη εβδομάδα στα 44€. Γνωρίζει κανείς τίποτα για το προϊόν ή έχετε να προτείνετε κάτι ανάλογο σε παρόμοια τιμή; Την έχουμε 1 χρόνο από παλιότερη προσφορά στα 49€. Εξαιρετική χύτρα, έχει πολυδουλευτει αυτό το διάστημα και δεν έχουμε αντιμετωπισει κανένα πρόβλημα, ούτε με τα πλαστικά ούτε με τα κουμπώματα... τίποτα! Το μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι ότι θα την ήθελα πιο πλατιά. Τα λίτρα είναι υπεραρκετά (για εμάς), αλλά αν η βάση ήταν μεγαλύτερη και το ύψος χαμηλότερο θα ήταν ιδανική! 1
vgiozo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έχω ήδη μια των 6 λίτρων (μια αρχαία Fissler, δύο δεκαετιών + ) αλλά συχνά μπορεί να χρειαστώ μια δεύτερη ή μεγαλύτερη χωρητικότητα. 44€ η 6λιτρη του Lidl 60€ η 7λιτρη της Tefal χμ...ήθελα να δώσω όχι πάνω από 50€ να πω την αλήθεια...έχει βγάλει το Lidl καμιά μεγαλύτερη χύτρα (7-8λίτρων), ξέρετε;
SKRUTZ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 εκει που λες ότι δεν έχετε αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με την χύτρα του lidl.....μην φοβάσαι όταν αντιμετωπήσετε θα το ακούσουμε όλοι..... 7
orck Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Ειναι καπως τρομολαγνικο το σχολιο σου. Το Lidl δεν φερνει ξεφτιλισμενα κινεζικα προιοντα υποδεεστερης ποιοτητας. Ολα εχουν πιστοποιησεις. Φυσικα ολα μπορει να αποτυχουν με το ιδιο ποσοστο που αποτυγχανει ενα πιο ακριβο προιον.Εχεις ακουσει ποτε να σκοτωθει ανθρωπος απο χυτρα ταχυτητας; Να σκαει εστω απο κατασκευαστικη ατελεια και οχι λαθος του χειριστη της;
Tzimmys Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Εγώ πάντως δεν το πήρα έτσι το σχόλιο του skrutz. Νομίζω πως με τόσος πόλεμος που γίνεται εναντίων του lidl, αν κάτι συνέβαινε, θα το ακούγαμε σίγουρα. Μπορεί βέβαια να το εννοούσε και αλλιώς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις