silmarien Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Το δώρο είναι αξίας Χ/2 όχι Χ!!!! Έχεις δίκιο. http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=11632 Κάνοντας χρήση του κωδικού επωφελείστε 50% έκπτωσης στην αγορά 1 ζευγαριού γυαλιών ηλίου ή οράσεως από τα SEE YOU optical studios και επιπλέον αποκτάτε δωρεάν προϊόντα ίσης αξίας με το πληρωτέο ποσό που ξόδεψατε για την αγορά του ζευγαριού γυαλιών. Για παράδειγμα, αν ο σκελετός έχει αρχική τιμή 150€, πληρώνετε το 50%, δηλαδή 75€ και κερδίζετε εντελώς δωρεάν επιπλέον όσα προϊόντα επιθυμείτε από τα καταστημάτων τα SEE YOU optical studios αξίας έως 75€. 1
Razor7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Xerox Business A3 (500φύλλα) 2€ Τιμή Web http://www.public.gr/product/perifereiaka/analosima/harti-fotoantigrafiko/xerox-business-a3/prod40215pp/
papars Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Ariel Alpine 40 μεζούρες από €13.68 στα €3,84. Στα A/B έχουν -50% μείον κουπόνι επιθυμίες βγαίνει τόσο. Μέχρι το 7/9. http://www.ab.gr/index.php/offers/weekly_offers Δείτε μήπως σαν ενδιαφέρει και κάτι άλλο αφού ο συνδυασμός έκπτωσης / κουπόνι δείχνει να συμφέρει. Από την άλλη πλευρά, τις ariel κάψουλες τις έχουν τσιμπήσει προς τα πάνω. (μάλλον για να καλύψουν την χασούρα από τα προηγούμενα κουπόνια) Αντί τα 32 τμχ βάλανε τα 16 τμχ να τα έχουν τιμή €14 - 50% = €6.95! (μείον κουπόνι €2 = €4,95). Μια βδομάδα πριν πήρα τα 32τμχ €3,50! 1
diplo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 offtopic αλλά σχετικό με τα κουπόνια από επιθυμίες. υπάρχει τρόπος να σώσουμε τα κουπόνια σε pdf μορφή (ή σε οποιαδήποτε άλλη) για να τα τυπώσουμε κάπου αλλού εκτός σπιτιού, μιας και δεν υπάρχει εκτυπωτής εκεί;
Konstantin77 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 μπορεις να τα αφήσεις σε εκκρεμότητα και να τα εκτυπώσεις από το λάπι όταν θα βρεθει εκτυπωτής, αλλά να τα σώσεις σε στικάκι όχι απ' όσο ξέρω.
zizu10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Xerox Business A3 (500φύλλα) 2€ Τιμή Web http://www.public.gr/product/perifereiaka/analosima/harti-fotoantigrafiko/xerox-business-a3/prod40215pp/ Έκανα παραγγελία (2*500) όταν το πόσταρες και ως τώρα ούτε φωνή ούτε ακρόαση...
kondoras Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Σε κάτι τέτοια είδη (που είναι σε σκοτωμένες τιμές), έχω παρατηρήσει ότι ο όμιλος public-getitnow είναι λίγο της υπομονής. Όλες οι παραγγελίες μου καθυστέρησαν μία εβδομάδα μίνιμουμ. Το καλό είναι ότι τα περισσότερα τα στέλνουν πάντως, έστω και με καθυστέρηση. 1
kakofonixx Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Gillette Fusion ProGlide Styler στα carrefour με 50% εκπτωση απο 19,90 στα 9,95 http://www.gillette.com/el/gr/Products/Razors/gillette-trimmer.aspx μολις πριν λιγο αγορασα μια
Icecut Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Επειδή πολλές φορές έχει γίνει αυτή η συζήτηση και απο ότι καταλαβαίνω υπάρχει ζήτηση,στα carrefour έχει την ORAL B κλασσικά με -40% και υπάρχει κουπόνι στις επιθυμίες για -10Ε. 1
giorginho Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Παίζει να βγαίνουν αυτά (πχ το Gillette που το έχω και το χαίρομαι) και σε Μαρινόπουλους; Sent from my XT890 using Insomnia
Razor7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Παίζει να βγαίνουν αυτά (πχ το Gillette που το έχω και το χαίρομαι) και σε Μαρινόπουλους; Sent from my XT890 using Insomnia Πώς τα πάει με τις μπαταρίες, είναι καλή για τριμάρισμα?
giorginho Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Aυτο ακριβως ειναι που με εχει εκπληξει ευχαριστα (για το κοστος της). Δεν εχω χρησιμοποιησει καθολου το ξυραφι, μονο το τριμερ (χωρις τα πλαστικα, δεν ειμαι και κανενας παπάς!) το οποιο... κοβει με παρα πολυ καλη ταχυτητα, σχεδον αντιστοιχη αυτης που κοβουν τα τριμμερακια των κομμωτων/-τριων. Απο μπαταρια, χμμ, ειχε μια ΑΑΑ μεσα στη συσκευασια, το εχω απο τον Απριλιο, θα το εχω χρησιμοποιησει περιπου 12-15 φορες (συνηθως ανα 10 μερες με 2 βδομαδες) με ενα μεσο ορο ας πουμε περιπου 6 λεπτα (παροτι το τριμαρισμα ειναι υποθεση ουτε 1 λεπτου, συνηθως τα... ξεψειριζω) και ακομα κραταει (νταξει θα μου πεις ουτε 2 ωρες καλα-καλα δεν το εχω χρησιμοποιησει συνολικα, προφανως καποιος που κανει καθημερινη χρηση θα εχει τις επαναφορτιζομενες του, αν κανουν εξισου καλη δουλεια). Θυμαμαι οτι και στο Mach 3 Power που ειχα, η αυτονομια ηταν καλη παντως. 2
cris41 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Επειδή πολλές φορές έχει γίνει αυτή η συζήτηση και απο ότι καταλαβαίνω υπάρχει ζήτηση,στα carrefour έχει την ORAL B κλασσικά με -40% και υπάρχει κουπόνι στις επιθυμίες για -10Ε. Ποσο βγαινει δηλαδη;
nfeel Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Πώς τα πάει με τις μπαταρίες, είναι καλή για τριμάρισμα? Tην είχα πάρει από amazon τη μηχανή αυτή πριν κάνα 6μηνο.Με πολύ μικρή χρήση trimming το δοντάκι σταμάτησε να δουλεύει,μετά από κάνα 3 μηνο.Τη χρησιμοποιώ για ξύρισμα ακόμα αλλά πλέον δεν τριμάρει.. Σκέφτομαι μπας κ την ξαναπάρω τώρα που είναι ένα δεκάρικο αλλάδεν έχω αποφασίσει.Ίσως δύο διαφορετικές μηχανές για ξύρισμα και γενάκι να είναι καλλύτερα.. 1
s2117 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Πώς τα πάει με τις μπαταρίες, είναι καλή για τριμάρισμα? Εγώ είχα το προηγούμενο μοντέλο και κάθε φορά που τη χρησιμοποιούσα ήθελε διαφορετικές μπαταρίες...Μάλλον κάτι δεν πήγαινε καλά...Τώρα χάλασε εντελώς και ίσα που κουνιόταν,οπότε την πέταξα
Προτεινόμενες αναρτήσεις