helena_n Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Αλλωστε αν ηταν ΟΚ το συστημα τους και δουλευε/ισχυε αυτο το "σε μια ή περισσοτερες συναλλαγες" που γραφουν, καπου θα επρεπε στα χαρτακια να αναφερει το ποσο της προωθητικης ενεργειας που εχεις μεχρι εκεινη την ωρα οπως γινοταν σε αντιστοιχες ενεργειες του καρφουρ παλιοτερα. Το οτι δεν το γραφει πουθενα νομιζω πως δειχνει οτι κατι δεν ειναι σωστο στο σεταρισμα τους. Στην ίδια προσφορά πριν από μήνες (που ίσχυαν αθροιστικά οι συναλλαγές)... και πάλι δεν αναγραφόταν το ποσό της προωθητικής ενέργειας. Θυμάμαι που έκανα πράξεις με το κομπιουτεράκι για να βρω πόσα ευρώ περίσσεψαν απ'τις συναλλαγές, ώστε να δω πόσα ακόμα να ψωνίσω. Όσοι έχετε τέτοιο πρόβλημα, γράψτε ένα μήνυμα εδώ (στο "θέμα" διαλέξτε ΑΒ Plus). Θα τσεκάρουν το πρόβλημα και θα σας πάρουν τηλέφωνο για να σας πιστώσουν τους πόντους. Βέβαια όσοι έχετε κάνει κατάχρηση των κουπονιών livesmart... καλύτερα να μη καρφωθείτε μόνοι σας και βρείτε και τον μπελά σας από πάνω. mail στο support τους ώστε να τους πιστώσουν manually (και αν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, θα ζήταγα είτε να μου στείλουν την επιταγή σπίτι, είτε να μου έχουν μία έτοιμη σε κατάστημα επιλογής μου να την παραλάβω). Το ίδιο μπορεί να γίνει τώρα που το σκέφτομαι και με αποστολή φωτογραφιών των αποδείξεων στο mail τους. Δε χρειάζεται φωτογραφία των αποδείξεων. Όλες οι αποδείξεις είναι καταχωρημένες στο σύστημα και άμεσα προσβάσιμες κι από αυτούς κι από εμάς (στο https://www.ab.gr/my-account --> Oι αποδείξεις μου). Η manual πίστωση είναι εφικτή. Πριν 3-4 μήνες είχε στο φυλλάδιο προσφορά 20 πόντους για 2 x σοκολάτα υγείας Παυλίδη 100gr. Στο ράφι υπήρχε μόνο 100gr +20gr δώρο (δηλαδή 120gr), η οποία φυσικά δε συμμετείχε στη προσφορά. Απ'τη βιασύνη μου την πάτησα. Συμπλήρωσα όμως τη φόρμα επικοινωνίας και ζήτησα πίστωση 20 πόντους με τη δικαιολογία ότι το προϊόν του φυλλαδίου δεν ήταν καθόλου διαθέσιμο στο ράφι... οπότε δεν είχα καν τη δυνατότητα να αγοράσω το "σωστό" προϊόν. Την επόμενη μέρα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι οι πόντοι πιστώθηκαν. 1
PETROS13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Το έχουμε αναφέρει ήδη σε topic κάνα 2βδομαδο. Έχω πάρει ήδη 50 τεμάχια μέχρι στιγμής που μου έλειπαν και είναι όλα από το 200 μέχρι το 303 τεύχος. Τι κόμιξ είναι;
panosss567 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Έκανα 4 συναλλαγές 15 εως 20 ευρώ από τα προιόντα του αβ που συμμετέχουν στο 25ντάρι και δεν πήρα καμία δωροεπιταγή. Αρα μάλλον ισχύει το ότι κάτι δεν πάει καλά με το σύστημά τους και δεν αθροίζει τις συναλλαγές . Πήρα τηλ και μου είπαν ότι θα το ελέξουν και θα με ενημερώσουν. 1
nrg_polini Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Έστειλα και γω mail, θα ενημερώσω μόλις έχω νεα
dispi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 επιβεβαιώνω και εγώ ότι δεν δίνει την δωροεπιταγή των 6€ για αθροιστικές συναλλαγές των 25€
ambercombie Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δεν δινει για αθροιστικες. Το επαθα και εγω
Kan kai Kan Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Κι εγώ τα ίδια. Πήγα τώρα να συμπληρώσω 11 ευρώ που λείπανε για το 25νταρι αλλά δεν εβγαλε δωροεπιταγή! Εστειλα email... Bλέπουμε... Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2016 από Kan kai Kan
attanasio Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Στην ενέργεια του ΑΒ συμμετέχει και το ηλιέλαιο Sol 1 λίτρο με 20 πόντους. Στο ράφι έχει και μπουκάλια με στίκερ -70 λεπτά οπότε 12 τεμ.*2.26=27.12-12 ευρώ (2 6ευρες)=15.12 για 12 λίτρα Sol (και μένουν και 40 πόντοι στην κάρτα). 2
borealisnor Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 καποιος που χρησιμοποιει συχνα τα livesmart:δινουν τα ιδια κουπονια καθε ημερολογιακο μηνα-που κ που-καποια απο αυτα-οταν τυχει; η καθε μηνα μπαινετε κ εκτυπωνετε; αυτα που εκτυπωσα ληγουν σημερα κ τσαμπα εδωσα 0.50 /σελιδα για εκτυπωση! απαπαπαπ πανακριβα... σας ζητανε κ ταυτοτητα;μονο εξεταση dna δε μου ζητησανε!
el00019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 ΑΒ Βριλήσσια Πεντέλης είχε το πρωί σκιπ 1+1 αλλά καζολιν μονα.Περασαν κανονικά τα κουπόνια.Δεν είδα ποιος το βρήκε αλλά τον ευχαριστώ για την προσφορά.
dispi Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Πίστωσε σήμερα τους πόντους κανονικά και έδωσε την δωροεπιταγή για τις αθροιστικές συναλλαγές των 25€ στον ΑΒ για τα επίμαχα προϊόντα (έστειλα και email εχτές το βράδυ χωρίς να ξέρω αν εξετάστηκε προσωπικά το θέμα και έπαιξε ρόλο ή να λάβω απάντηση) 1
bill987 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Πέρασα και εγώ από αβ, 2πλες συσκευασίες skip μονές από τα caj!! Πολλά ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα παιδιά που ασχολούνται με τις προσφορές ώστε να κερδίζουμε όλοι!!!! 1
powerup Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Πίστωσε σήμερα τους πόντους κανονικά και έδωσε την δωροεπιταγή για τις αθροιστικές συναλλαγές των 25€ στον ΑΒ για τα επίμαχα προϊόντα (έστειλα και email εχτές το βράδυ χωρίς να ξέρω αν εξετάστηκε προσωπικά το θέμα και έπαιξε ρόλο ή να λάβω απάντηση)Πως καταλαβες οτι πιστωθηκαν οι ποντοι εκανες νεα συναλλαγη η ηλεκτρονικα?Εγω σημερα ειχα 2 συναλλαγες 24.10 στη μια και 24.10€ στην αλλη συναλλαγη και δεν πιστωθηκαν οι 200 ποντοι Μηπως πιστωνονται την επομενη μερα ? Αν καποιος αθροιστικα κανει 50€ συναλλαγες στα προιοντα αυτα θα παρει 2 εξαευρες αν κανει 75€ 3 6ευρες?
bousiosp Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Μήπως δοκίμασε κανεις να αγοράσει skip σκόνη 25 μεζούρες που όπως λέει στο φυλλάδιο συμμετέχει στην ενέργεια; Στο ΑΒ της περιοχής μου δεν είχε ταμπελακι με πόντους και το φοβήθηκα. Υπάρχει και κουπόνι για το συγκεκριμένο 3 ευρώ οπότε αφαιρουμένων ολων των εκπτωσεων και πόντων βγαίνει γύρω στο 1 ευρώ. Είμαστε τυχεροί αν ανανεωθούν τα ίδια κουπόνια στο livesmart από Δευτέρα γιατι θα μπορούμε να τα ξανατυπώσουμε....
dispi Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Πως καταλαβες οτι πιστωθηκαν οι ποντοι εκανες νεα συναλλαγη η ηλεκτρονικα? Εγω σημερα ειχα 2 συναλλαγες 24.10 στη μια και 24.10€ στην αλλη συναλλαγη και δεν πιστωθηκαν οι 200 ποντοι Μηπως πιστωνονται την επομενη μερα ? Αν καποιος αθροιστικα κανει 50€ συναλλαγες στα προιοντα αυτα θα παρει 2 εξαευρες αν κανει 75€ 3 6ευρες? έκανα αγορά κάτι γάλατα σήμερα και μου έβγαλε τους χτεσινούς πόντους + 200. Για το που θα στείλεις μέιλ κοίτα στην προηγούμενη σελίδα το μήνυμα #13810 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις