Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια να ξερετε οτι μπορειτε να κανετε κιενα τηλεφωνο πριν περασετε απο ενα σουπερμαρκετ και να μαθετε αν εχουν καποια προιοντα πουναι σε προσφορα προκειμενου να μην τρεχετε τσαμπα.

Εγώ μια φορά πήρα σε σ/μ να ρωτήσω για τιμή/διαθεσιμότητα και μου παν δεν μπορούμε να σας δώσουμε τέτοιες πληροφοριές πρέπει να ρθειτε από εδώ..

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ είχα ρωτήσει και μου είχαν κάνει και κράτηση, αλλά δεν ήταν για μικρό προϊόν, αλλά για μια βαλίτσα.

Δημοσ.

Mασούτης 16/8 - 17/8

- Όλα τα γιαούρτια Κολιός -30% (με mas card)

- Όλα τα δημητριακά Kellogg's Coco Pops -40% (με mas card) - 0.30 (pockee)

- Essex σκόνη ή υγρό 50μεζ 4.90

ΜyMarket 17/8 - 20/8

- Βαρελίσια φέτα Βυτίνας Π.Ο.Π.  5,90€/kg
- Λατζιµάς εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 5lt 19,80€
- Ava υγρά πιάτων 500ml -50% (δεν ισχύουν κουπόνια Pockee)

- Όλα τα προϊόντα Aim και Timotei -50%

• Like 3
Δημοσ.

Πέρασα σήμερα από Βασιλόπουλο και έδινε με 2 συσκευασίες nescafe 200gr, δώρο το mixer που έδινε και πέρυσι, στα 12,52€.

Δεν είναι και καμιά τρομερή προσφορά, απλά για οποιον τον ενδιαφέρει το μιξεράκι.

Δημοσ.

Σου έχω το απόλυτο μιξεράκι...Σκλαβενίτης και λογικά και σε άλλα μαγαζιά. το μιξερ που δίνει δώρο ο nescafe.ενα μαύρο έιναι.

ΣΚΥΛΙ. το έχω πάνω από 4 χρόνια και είναι πολύ δυνατό. μέχρι και αφρόγαλο κάνω άνετα...είναι αυτό συγκεκριμένα.Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

• Like 5
Δημοσ.

ο Σκλαβενίτης (το είδα στο κατάστημα Πεντέλης) δίνει με συσκευασία παγωτού cartdor 900μλ δώρο μια πετσέτα θαλάσσης , τα έχει περίπου 6,70€ 

Δημοσ.

Πέρασα σήμερα από Βασιλόπουλο και έδινε με 2 συσκευασίες nescafe 200gr, δώρο το mixer που έδινε και πέρυσι, στα 12,52€.

Δεν είναι και καμιά τρομερή προσφορά, απλά για οποιον τον ενδιαφέρει το μιξεράκι.

το μίξερ αυτό είναι με μακρύ αναδευτήρα κ 30watt......Τέτοια μίξερ με τα ίδια χαρακτηριστικά υπάρχουν πολλά που πουλιούνται 8-9 ευρώ (σύμφωνα με το skroutz) άρα αν συνοιπολογισουμε τους καφέδες τους πληρώνουμε 4,50 ευρώ δύο πακετα 200gr .
  • Like 2
Δημοσ.

Το μιξερακι αυτο οντως ειναι πολυ σκυλι, μονο ενα μου εχει χαλασει σε τοσα χρονια. Τα εβγαλε τα λεφτα του ομως!

Στα Μαρκετ Ιν ειχε 2 καφεδες + μιξερακι σε τιμη λιγο κατω απο τα 12€ (δεν θυμαμαι ακριβως). Δεν πολυασχοληθηκα γιατι εχω στοκαρει απο αυτα! (λεμε τωρα)

Δημοσ.

Μιξερακι καλό ή από αυτά της λαϊκής που σπάνε μετά από 2 καφεδακια;

το μιξερακι αυτο ,οντως ειναι σκυλι και καθε φορα που το βγαζει προσφορα το αγοραζω.το μονο μειονεκτημα του ειναι,οπως εχει εχει ειπωθει παλι εδω, οτι μετα απο λιγο καιρο το πλαστικο εχει μια αισθηση οτι εχει λιωσει,σαν να κολλαει στο χερι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...