Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις πέρασα απο αβ και το έβγαλαν το ταμπελακι με τους ποντους.

Μου ειχαν πει οτι η προσφορά θα ειναι μεχρι Πέμπτη.

Δοκιμάστε αν περνάνε οι πόντοι στο ταμείο.

Αν ναι να παραγγείλετε και να πληρώσετε σημερα.

τρεχει μέρες πάντως (πανω απο 10 μερες)...

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

φιλε παυλιδη για ποια σκυλοτροφη λετε?τωρα ετοιμαζομουν να παω να παρω για τα ντογκια μου

γατοτροφη σε κροκετες ειναι

Δημοσ.

τρεχει μέρες πάντως (πανω απο 10 μερες)...

Πρόλαβα και έκανα μια παραγγελία για 20 χρόνια...!

Αλλά πραγματικά πρέπει να ειναι πριονιδι..

Δεν το τρώνε με τίποτα.

Δημοσ.

Μαρινόπουλος ως 24/8

2 x Βarilla (No 3/5/7) = 2 x 1.05 = 2.10 - 40% (με κάρτα Club) = 1.26 - 0.80 (διπλασιασμός pockee) = 0,46

Citygate

2*0.92-40%-0.8=0.15/τμχ

Δημοσ.

Το επόμενο φυλλάδιο του Μασούτη 30/8-19/9:

http://www.masoutis.gr/Promotion/Details/?Id=19

Οι προσφορές ισχύουν από 30/8, και το φυλλάδιο δεν υπάρχει ακόμα στο frontpage του Μασούτη αλλά δίνω το λινκ γιατί μπορεί να υπάρχει κάποια προσφορά και να θέλει κάποιος να προγραμματίσει τα ψώνια του.

Δημοσ.

μην παίρνεται τετοιες αιδιες για τα σκυλια/γατια σας...ψυχη δεν χουν αυτα? θα ετρωγες εσυ τετοια πραγματα?

• Like 2
Δημοσ.

μην παίρνεται τετοιες αιδιες για τα σκυλια/γατια σας...ψυχη δεν χουν αυτα? θα ετρωγες εσυ τετοια πραγματα?

Γιατι θα έτρωγα τα αντίστοιχα friskies που εχουν 4.5€;; Οχι. Ή θα δίνουμε στα γατια νουα;

Αυτές οι τροφές ειναι μαλιςτα πιο θρεπτικές απο το να δώσεις κονσέρβα ή κρέας ωστοσο η συγκεκριμένη ειναι μάπα. Εαν ηταν καλη θα έπαιρνα ανετα καμία 20 κομμάτια να τα κάνω δωρο σε μια φιλοζωική αλλα πήρα ενα ειδα οτι δε τα τρώνε οι γάτες της γειτονιάς και δεν ασχολήθηκα περαιτερω

• Like 1
Δημοσ.

Mασούτης 30/8 - 31/8 (εκτός κι αν ανανεωθεί το κουπόνι και για τον Σεπτέμβρη)

Sanitas σακούλες απορ/των 70x95 (γίγας) 3.02 - 40% (με Mas Card) = 1.81 - 0.80 (pockee) = 1.01

Και πάλι εγώ δε δίνω 1€ για 8 σακούλες, όσο γερές κι αν είναι.

Δημοσ.

Θα παω να παρω να την δοκιμασω αυτη την γατοτρφη :)

Οσοι τρωτε λουκανικα (υποθετω σχεδον ολοι) εχετε φαει και πριονιδι.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν τα πήρα για τα ζώα τα πήρα επειδή δίνουν παραπάνω απο όσα δίνεις.

Τα ζώα δεν το τρώνε με τίποτα, είναι το μεγαλύτερο σκουπίδι σε τροφή που έχω συναντήσει.

Οπως μου ειπαν, σε κατάστημα πριν από λίγο δεν έδινε πόντους σε απλήρωτη παραγγελία που ειχε γίνει.

Μετά από συνεννόηση όμως προχώρησε κανονικά και έδωσαν πόντους.

• Moderators
Δημοσ.

Λαδια, μελια, αφρολουτρα, τωρα ηρθε η ωρα για αναλυση ζωοτροφης επι σειρα ποστς. Μια αναφορα της προσφορας νωριτερα θα ηταν καλυτερη μιας και την γνωριζατε οπως λετε, επι 10 μερες. Τωρα που ληγει ή εληξε εγινε η αναφορα της μεσω αινιγματος - διαγωνισμου πρωτοτυπιας :) και αναψε η κουβεντα και η αναλυση...

Τελος, προχωραμε με αλλες προσφορες.

• Like 15
Δημοσ.

Σκλαβενίτης, Amstel Radler 500ml 1,06, κ επιστροφή 0,6 από ποκι (λόγω διπλασιασμού μέχρι και αύριο) τελική 0,46. Υπόψην ότι εμφιαλώνεται σε επιστρεφόμενη φιάλη αξίας 0,14... :-D 

• Like 2
Δημοσ.

Σκλαβενίτης, Amstel Radler 500ml 1,06, κ επιστροφή 0,6 από ποκι (λόγω διπλασιασμού μέχρι και αύριο) τελική 0,46. Υπόψην ότι εμφιαλώνεται σε επιστρεφόμενη φιάλη αξίας 0,14... :-D

Χαλκηδόνα έχει δεν βρήκα προχτές  :unsure:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...