Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sorry για το offtopic αλλα το αβ touchpoint στο νετ δεν ισχυει πλεον? Αν ισχυει υπάρχει καποιο λινκ? Και που μπορω να δω τους πόντους μου.

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τους πόντους σου,το ιστορικό και γενικά όλα αυτα μπορείς να τους δεις όταν μπεις στο προφίλ σου στην σελίδα του AB και κανείς log in στον λογαριασμό σου.

Δημοσ.

παιδες τα zewa ηταν εως σαββατο?Γιατι εκανα αγορα το σαββατο και πηγα να περασω την αποδειξη σημερα με μπαρ κοουν και δεν περνουσε και την εβαλα χειροκινητα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από ΚΡΗΤΙΚΟ.

Αυτά με τη βρώμη-μέλι, κανέλλα-μαύρη ζάχαρη τα έχει δοκιμάσει κανείς. Φαίνεται καλή τιμή στο 1Ε κοντά το τεμάχιο.

cf80cf81cebfcf83cf86cebfcf81ceadcf82-ceb

Επεξ/σία από matrixxx
spoiler
Δημοσ.

Από ΚΡΗΤΙΚΟ.

Αυτά με τη βρώμη-μέλι, κανέλλα-μαύρη ζάχαρη τα έχει δοκιμάσει κανείς. Φαίνεται καλή τιμή στο 1Ε κοντά το τεμάχιο.

cf80cf81cebfcf83cf86cebfcf81ceadcf82-ceb

τα έχω δοκιμάσει εγώ, και τρελαίνομαι και για τα δύο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν μας πει ο φίλος, που πόσταρε την προσφορά, που την βρήκε να διαβάσουμε τους όρους γιατί ούτε και εγώ την βρήκα πουθενά να ενημερωθώ για τα πως και τα γιατί.

H διεύθυνση χχχχχχχχχχχχχχχχχχ

μου μυρίζει newsletter της «Χρυσή Ευκαιρία», αλλά ας επιβεβαιώσει ο OP ότι είναι από εκεί

Στην ουσία είναι affiliate από το οποίο βέβαια δεν επωφελείται ο ΟP, οπότε το αφήνω στην κρίση του moderator.

EDIT: Είχα το tab πολλή ώρα ανοιχτό και δεν είδα ότι μέχρι να γράψω με πρόλαβε ο/η alexandrak

Επεξ/σία από matrixxx
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Τα referrals/affiliates απαγορευονται απο τους ορους χρησης, χωρις ψιλα γραμματα - ειτε ειναι δικα "σου" ειτε του μπαρμπα σου ειτε ενος αγνωστου. Δεν θα κανουμε εξεταση DNA αφενος και δεν εχει διαφορα αφετερου. ;)

Thanks γιατι ηταν κρυμμενος ο συνδεσμος στην φωτο.

Μονο απο αυτο το συνδεσμο δινονται οι ποντοι σε μελη του αλλου site απο το οποιο προερχεται, οποτε φευγουν ολα τα σχετικα ποστς.

Δημοσ.

Προσφορα ημερας.
-20% σε ολες τις πτησεις της Ryanair, για πτησεις απο Οκτώβριο εως Ιανουαριο 

14322671_1247748885256269_12017826221626

Και μιλωντας για αεροπορικες δειτε την http://www.flyscoot.com/en/ Για πτησεις Σινγκαπουρη..ανατολη γενικοτερα και Αυστραλια..τιμες μυθικες. Οι πτησεις ξεκινας απο τον Ελ Βενιζελ τα μεσα Ιουνιου 2017...
Επειδη φυσικα με αυτην την πτηση θα ταξιδευει και ολη η Ευρωπη που θελει να παει εκει...τρεξτε !
(η flyscoot θυγατρικη της Singapore θα ανοιξει λογαριασμο στην Ευρωπη..στην παρουσα φαση μονο απο Αθηνα)

• Like 2
Δημοσ.

Και μιλωντας για αεροπορικες δειτε την http://www.flyscoot.com/en/ Για πτησεις Σινγκαπουρη..ανατολη γενικοτερα και Αυστραλια..τιμες μυθικες. Οι πτησεις ξεκινας απο τον Ελ Βενιζελ τα μεσα Ιουνιου 2017...

Αν γίνεται δείξτε μας μια μυθική τιμή για Μελβούρνη από αναχ. 15-22/7/2017 και επιστροφή  25-31/8/2017.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν με ενδιαφερει προσωπικα η Μελβουρνη. Το σχολιο αφορουσε τη Σιγκαπουρη γιατι μεχρι εκει πεταει η εταιρεια και μετα συνηθως αλλαζεις εταιρεια (πας στη μητρικη Singapore)

Επεξ/σία από JohnnyX
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...