Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

BadBoy ο πρασσάς που έβαλες όμως, μαζί με την απόδειξη, σου δίνει και παραπεμπτικό για γαστρεντερολογική. Πρέπει να αρχίσουν να βάζουν και καμιά κάρτα "περαστικά".

• Like 2
Δημοσ.

εγω παλι αναρωτιεμαι ποιος νορμαλ ανθρωπος τρωει σουβλακι με 2 και 3 πιτες; την επομενη φορα 10 πιτες και μισο κιλο πατατες μεσα.

Δεν θα μαθεις ποτε γιατι εισαι Γυναικα, τουτεστιν, τρως το μισο και το υπολοιπο το πασαρεις στον συντροφο.....

Οταν πεινας υπαρχουν 2 επιλογες (για αντρα)

1) Τρως 2 γυρους, δηλαδη 150 γραμμαρια ψωμι και 1.5 κιλο κρεας κακης ποιοτητας τινγκα στο μπαχαρικο και λαδι

2) Τρως 1 διπιτο, δηλαδη περισσοτερο ψωμι και λιγοτερο κρεας για να χορτασεις να μην παθει εκρηξη το στομαχι απο το πολυ γουρουνι.

PS: Tip of the night

Μετα απο πολυ βαρυ δειπνο σαν φοιτητης (2 πιτογυρα (ή μια πιτσα), 500ml coca cola, 2 κρεπες νουτελα) ετρωγα παντα ενα μηλο ολοκληρο με την φλουδα και βοηθουσε απιστευτα στην χωνεψη. Το μηλαρακι ειναι ιδανικο μετα απο βαρια κρεπαλη.

Δημοσ.

Εγω πάλι ετρωγα κανα τοστακι για χωνεψη. Απλα δε το γαμουσα στη μαγιονεζα. Και 1-2 μπυριτσες για σβησιμο.

• Like 1
Δημοσ.

αντε μωρε τωρα που σας πειραξε ολους η αφρατη πιτσα , λες και οταν παραγγελνατε απο τις συνοικιακες πριν καμια 10αρια χρονια ( και πριν τις γνωστες αλυσιδες πλεον) σας την φερναν σε ζυμαρι δυο (2) χιλιοστωνε...τσ.

• Like 6
Δημοσ.

εγω παλι αναρωτιεμαι ποιος νορμαλ ανθρωπος τρωει σουβλακι με 2 και 3 πιτες; την επομενη φορα 10 πιτες και μισο κιλο πατατες μεσα.

Εγώ τρώω άνετα ένα 2πιτο. 3πιτο το θεωρώ υπερβολικό, δεν θα χωράει να κλείσει η τρίτη πίτα στο τύλιγμα......

Δημοσ.

Παίδες...

Και εγώ αρρώστησα. Έχω 37.1 και με αυτά που γράφεται θέλω να φάω σουβλάκια αλλά δεν ξέρω εάν πρέπει. Να φάω ή να περιμένω να γίνω καλά;

• Like 1
Δημοσ.

Τί είναι αυτά τα αδερφίστικα ρε;

Ακου αραβική για το σουβλάκι. Αίσχος.

Άκου λεπτή πίτσα. Λεπτή πίτσα μόνο στην Ιταλία, που βάζουν και τα υπόλοιπα αναλογικά σωστά. Ως τότε διπλόαφρατη.

Ζήτω το ψωμί. Κάτω τα υλικά! :P

Είπα να πω τον πόνο μου μιας και με έπιασε πείνα. Θα το διαγράψω από τις συνδρομές. Κάθε φορά που μπαίνω έχει φωτό σουβλάκια. Ευτυχώς έχει και μερικά με κέτσαπ-μουστάρδα και γύρο_μόνο_λίπος και ξενερώνω.

Να σταματήσετε το hijack και να φτιάξετε topic "Φωτό από το μελλοντικό γεύμα μου".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...