Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, είμαι απόφοιτος σχολής διετούς φοίτησης και ενδιαφέρομαι να δώσω κατατακτήριες στην συγκεκριμένη σχολή στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Πήρα τηλέφωνο στην γραμματεία και ομολογουμένως δεν μπόρεσαν να με βοηθήσουν και πολύ εκτός από τις ημερομηνίες εξετάσεων κτλ.

Θέλω να μάθω που μπορώ να βρω τα βιβλία γιατί μου είπαν ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη βιβλιογραφία, δηλαδή εγώ τι ακριβώς πρέπει να διαβάσω και από που? Τα μαθήματα είναι Α) Εισαγωγή στην Πληροφορική Β) Εφαρμοσμένα Μαθηματικά Ι Γ) Εισαγωγή στην Οικονομική Επιστήμη. Πιστεύω ότι πληροφορική και οικονομικά είναι περισσότερο θεωρία και θα την παλέψω αλλά τα μαθηματικά έχω πολύ καιρό να τα συναντήσω (από την 3η λυκείου πριν 5 χρόνια) και δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να τα καταφέρω χωρίς μαθήματα.

Όποια βοήθεια και πληροφορίες μπορούν να δοθούν θα είμαι υπόχρεος. Στα μαθηματικά μέχρι και ιδιαίτερα θα έκανα για να μην έχω πρόβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να ποστάρεις το link με την προκύρηξη των κατατατηρίων να δούμε πως γίνεται να δώσεις κατατακτήριες ?

Ποιά είναι η πρώτη σου σχολή (η διετής).

Έχεις επιβεβαιώσει ότι εμπίπτει σε αυτές που είναι για κατατακτήριες?

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.

Δεν έχει βγει ακόμα η προκήρυξη αλλά πήρα τηλ στην γραμματεία και μου είπαν ότι οι αιτήσεις είναι 1-15 Νοεμβρίου και αρχές Δεκέμβρη οι εξετάσεις, απλά επίσημα αργεί συνήθως. Σχολή αστυφυλάκων τελείωσα και εμπίπτει στις κατηγορίες.

Δημοσ.

είσαι απο ΙΕΚ και θες να μπεις με κατατακτήριες στην παραπάνω σχολή?

ΠΑΡΤΕ ΤΑ!

όταν είχε γίνει θέμα το έλεγα εγώ ότι μπορούν να μπουν και απο ΙΕΚ αλλά εσείς λέγατε ότι δεν γίνεται και ότι λέω μλκιες... τσιμπίστε τώρα και :shoot:

Δημοσ.

ΠΑΡΤΕ ΤΑ!

όταν είχε γίνει θέμα το έλεγα εγώ ότι μπορούν να μπουν και απο ΙΕΚ αλλά εσείς λέγατε ότι δεν γίνεται και ότι λέω μλκιες... τσιμπίστε τώρα και :shoot:

Αλλά δεν σε άκουγε κανένας ε? δεν μου κάνει εντύπωση.

Δημοσ.

@latency, μην τρελαίνεσαι μάν, στη συγκεκριμένη περίπτωση :

Το ποσοστό για τους πτυχιούχους διετούς κύκλου σπουδών και ΑΕΙ είναι 2% επί των εισακτέων και για τους πτυχιούχους ΤΕΙ είναι 5% επί των εισακτέων.

άραγε σημαίνει ότι στους πχ 150 οι 3 θα είναι από αει/ιεκ. Τώρα αν εσυ πιστεύεις ότι ένας ιεκτζής (ΛΟΛ) μπορεί να γράψει καλύτερα από κάποιον αειτζή που τις περισσότερες φορές έχει ήδη διδαχτεί τα απαιτούμενα μαθήματα, πάω πάσο. Άμα θέλανε όντως να μπαίνουν από ιεκ, θα τους βάζανε στην κατηγορία με τους ΤΕ που αναλόγως την σχολή μένουν κάνα 2 θέσεις κενές. Το πιασες;

Δημοσ.

είσαι απο ΙΕΚ και θες να μπεις με κατατακτήριες στην παραπάνω σχολή?

ΠΑΡΤΕ ΤΑ!

"Οι πτυχιούχοι Α.Ε.Ι., Τ.Ε.Ι. και οι πτυχιούχοι Σχολών διετούς φοίτησης να εγγράφονται στο Β’ εξάμηνο".

1. Τα ΙΕΚ δεν είναι σχολές.

2. Διετής ΣΧΟΛΗ που μου έρχεται στο μυαλό είναι η ΑΣΠΑΙΤΕ

3. Εγώ τα πήρα, πές μου που και πότε να στα ξαναστείλω.

4. Λέω να πάω να τσιπήσω ένα γύρο μια και μου άνοιξε η όρεξη από το παραδίπλα thread.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...