DrLo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Αν και έχει πάει πολύ επι του προσωπικου η κουβέντα , και ο Brickman προσπαθεί να βγάλει σκάρτο όχι στα μυνήματα μου , αλλα το πρόσωπό μου , δεν έχω κανένα πρόβλημα να απαντήσω. Πριν κατι χρόνια είχα 6-7 λιποθυμικά επεισόδεια. 3-4 γίνανε όταν ήμουνα Αγγλία. 1-2 γίνανε στον στρατο. Αφού έκανα όλες τις εξετάσεις , δεν βρέθηκε τίποτε. Μέχρι που έκανα και εξέταση DNA. Σε αυτό βρέθηκε βλάβη του dBH , και αυτό δημιουργεί άλλα θέματα υγείας , έχω δηλαδή Dopamine beta hydroxylase deficiency Το αντιμετωπίζω φαρμακευτικά.... Μπορείς να έχεις την φαρμακευτική αγωγή εκτος Αθηνών (πχ Θεσσαλονίκη) ? περισσότερα σε pm
zazik Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μπορείς να έχεις την φαρμακευτική αγωγή εκτος Αθηνών (πχ Θεσσαλονίκη) ? περισσότερα σε pm Πρέπει να τρώω πολύ καλά , εξού και τα κιλά που έχω βάλει.... + το γεγονός , όταν ήμουνα Κύπρο , είχα 10 τηλέφωνα απο τους γονείς , γιατί ανυσηχούσανε..... Ένας απο τους λόγους που γύρισα πίσω.... Τα φάρμακα μου τα στέλνανε οι γονείς απο δω , γιατι ΔΕΝ τα έβρισκα στην Κύπρο...
DrLo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Πρέπει να τρώω πολύ καλά , εξού και τα κιλά που έχω βάλει.... + το γεγονός , όταν ήμουνα Κύπρο , είχα 10 τηλέφωνα απο τους γονείς , γιατί ανυσηχούσανε..... Ένας απο τους λόγους που γύρισα πίσω.... Τα φάρμακα μου τα στέλνανε οι γονείς απο δω , γιατι ΔΕΝ τα έβρισκα στην Κύπρο... Συγνώμη που θα στο πω χοντρά αλλά αυτά είναι παπαριές. [hardtalk] Είσαι 30 χρονών μαντράχαλος, αντιληπτή η αγωνία των γωνιών σου αλλά μην υπερβάλουμε. Από τη μία αναρωτιέσαι αν και πότε θα μπορείς να χαράξεις τη δική σου πορεία και από την άλλη κάνεις σα μαμοθεφτο. Δεν είπαμε να πας σε καμιά έρημο ... Επίσης δεν αντιλαμβάνομαι γιατί αυτό είναι λόγος να φύγεις από την Κύπρο ... φοβάσε μη μας κάνει εμπάρκο η Κύπρος και δε μπορείς να έχεις τα φάρμακα εκεί? [/hardtalk] 3
bluesattack Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Στην Κυπρο ποιο ειναι το μινιμουμ ποσο για μια αξιοπρεπη διαβιωση ?
Cossutius. Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημόσιες σχέσεις. Ο έχον περισσότερους γνωστούς, έχει και μεγαλύτερες εργασιακές ευκαιρίες, Όχι κατ ανάγκη λόγω "μέσου", αλλά επειδή οι ανάγκες πλέον δεν κοινοποιούνται εύκολα αλλά πάνε από στόμα σε στόμα. Οι αγγελίες πέθαναν. Εταιρίες που βγάζουν αγγελία στην Ελλάδα, ζητούν κάτι πολύ εξειδικευμένο το οποίο δεν υπάρχει στην εταιρία τους και φυσικά με εμπειρία. Ξεχάστε τη ρομαντική εποχή που έμπαινες σε μια εταιρεία έχοντας θάρρος και θράσος και ζητούσες δουλειά απ τον υπεύθυνο, επειδή ήσουν και γαμώ τα άτομα με τρομερές γνώσεις και αυτοπεποίθηση και ήξερες οτι ο υπεύθυνος θα σε εκτιμήσει. Τέλος αυτά. Ο υπεύθυνος θέλει άνθρωπο με προϋπηρεσία ή κάποιον που θα του έχουν προτείνει. Ακόμα και αν καταφέρετε να προσελκύσετε το ενδιαφέρον του, να είστε σίγουροι ότι θα σας ψάξει στο 100% οπότε αν κάπου δεν έχετε κάνει καλή δουλειά, απλά δε θα εργαστείτε. Η αγορά στις καλές θέσεις εργασίας, είναι πάρα πολύ μικρή και με τεράστιο ανταγωνισμό στην Ελλάδα και όλα μπορεί κανείς να τα μάθει εύκολα. Ειδικά όσοι είναι σε μεγάλες θέσεις γνωρίζουν πάρα πολύ κόσμο. Είναι υποχρεωμένοι να γνωρίζουν. 2
zazik Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μαγκες , κουράστηκα ...... Δεν συμμετέχω άλλο...... Γράψτε ότι γουστάρετε... Παρακαλώ έναν moderator να το κλειδώσει .....
DrLo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Παρακαλώ έναν moderator να το κλειδώσει ..... Να κλειδωθεί γιατί ? Αφού ο σκοπός αυτού του thread δεν είναι, όπως έλεγες, μόνο η δική σου περίπτωση. Ας μείνει ανοικτό για τον επόμενο που δεν αντέχει άλλο. 4
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Στην Κυπρο ποιο ειναι το μινιμουμ ποσο για μια αξιοπρεπη διαβιωση ? Πολλοι θα σου πουν 1500 και πανω, αλλα εγω θεωρω οτι με συντηριτικη ζωη βγαινεις και με 1000 μισθο ακομα και με μικρη αποταμιευση καθε μηνα. Εξαρταται ο καθεις πως αντιλαμβανεται τη διαβιωση και την αξιοπρεπεια σε αυτην.
ikaruga24 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Στην Κυπρο ποιο ειναι το μινιμουμ ποσο για μια αξιοπρεπη διαβιωση ? Χιλιαρικο σιγουρα. Λιγοτερο απο αυτο πεφτεις σε δυσκολιες. Μιλαμε παντα για ανθρωπο που θα ζει μονος του.
brickman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=yv-Fk1PwVeU&feature=related
Mirlogria Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μην ξαναλεμε τα ιδια. Εχει ειπωθει αρκετες φορες ηδη για το συγκεκριμενο θεμα. Στους υπολοιπους που απλα κανουν την πλακα τους...βασικα καλησπερα σας. Εγώ έχω έρθει ήδη Βουλγαρία,έχω κρατήσει την πελατεία από Ελλάδα και σιγά-σιγά άρχισα δουλίτσες και εδώ με κάποιες μικρές μονάδες...καλά,δεν το συζητάμε για φόρους,λειτουργικά έξοδα και διαβίωση,καμία απολύτως σχέση... Θα μου πεις "εσύ είχες έτοιμη δουλειά"...πέρα από αυτό,εγώ π.χ. έχω δουλέψει σε 4-5 εταιρίες στην ηλικία των 17-20 κι από την εμπειρία αυτή έχω τουλάχιστον 2-3 πρόχειρες ιδέες για το τι άλλο θα μπορούσα να κάνω μόνος μου!Κι αν δεν είχα την ετοιματζίδικη,τα δάνεια και οι επιδοτήσεις δόξα το Θεό εδώ ακόμη προσφέρονται απλόχερα για μας τους Έλληνες! Ο zazik που έχει υποτίθεται δουλέψει και σαν πτυχιούχος στο αντικείμενό του θα μπορούσε να πάει και να ξεκινήσει κάτι,χωρίς ντε και καλά να χρειάζεται να μένει μόνιμα εκεί... Anyway,εγώ έχω καταλάβει γιατί είσαι όπως είσαι και σ'το έχω ξαναπεί,δεν θα επεκταθώ όμως για να μη ξανακλειδωθεί το θέμα σου!Απλώς εύχομαι καλά ξεμπερδέματα!Τα υπόλοιπα σ'τα είπε σε μια φράση ο headbanger... man up zazik.
Apoll Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 ακριβώς. γιατί Σ/Κ είναι απο 200 εώς 600 $ από τα tips. Ξεκίνησα να το κάνω όταν πρωτοήρθα σαν intern και μου έμεινε. Έτσι κατάφερα και τσίμπησα το ford fusion 2012 και έφερα και τον αδερφό εδώ σε 1 χρόνο μέσα. κάνοντας 2-3 δουλειές. Αύριο φέυγω για thanksgiving το Βανκούβερ. Χωρίς να επηρεάσω το budget μου. 60$ την ώρα είναι το μηχάνημα για το χιόνι. ωραία ακούγεται, αλλά για έλα στους -28 με -35 να καθαρίζεις εσύ χιόνι βραδιάτικα. Δεν παραπονιέμαι, ίσα ίσα κατάφερα να νιώθω άνθρωπος και αυτή η χώρα μου έδωσε όσα η Ελλάδα δεν μπορούσε ούτε σε 20 χρόνια. Είναι θέμα νοοτροπίας πανάγο. τα άλλα σε πμ μην χαλάμε το θέμα. Σωστός. Μόλις βγήκε το διαζύγιο και ξεκαθάρισε το τοπίο με τα οικονομικά και την πρώην, το ίδιο κάνω και εγώ. Οι 20-25 ώρες την εβδομάδα που δουλεύω στην δική μου εταιρία (Σ/Κ και βράδυα), καθάρισαν με την εξαγορά από το δικαίωμα της στο σπίτι, και τώρα χρειάζομαι άλλα τρία χρόνια με τους ίδιους ρυθμούς για να καθαρίσω και το στεγαστικό με τα έξτρα. Μεγάλη υπόθεση να είσαι 39, με τεράστιο σπίτι, και χωρίς στεγαστικό. Ο κανονικός μισθός πάει για άλλα. Γυναίκες, διακοπές κλπ. Αμάξι τίποτα σπουδαίο επίσης. Ένα MR2 ΜΚ3 6 ετών έχω, και δεν χρειάζομαι κάτι παραπάνω. Του έχω αλλάξει πολλά βέβαια, μέχρι και τον κινητήρα (1mz-fe vvti V6) Και μόλις μου την δώσει, τα πουλάω όλα. Και πάω σε κανένα μικρό νησί στην μέση του Αιγαίου, και το ρίχνω στο ψάρεμα. 2
leftermann Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 λοιπόν, θα βάλω κι εγώ 1mz-fe vvti V6 στο λεωφορείο μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα