Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 233
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οποτε μετα το λεφτα υπαρχουν τωρα εχουμε το δουλιες υπαρχουν :mrgreen:

Υπάρχουν δουλειές αρκεί να μην είσαι Ελλάδα. Επίσης μπορείς να ανοίξεις επιχείρηση αρκεί να μην έχει έδρα Ελλάδα....

Πάντως εγώ το λέω και το ξαναλέω , έχεις πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να κλείσεις συνεντεύξεις με ξένους εργοδότες παρά με Έλληνες. Προς το παρόν δεν μπορώ να φύγω οπότε κυνηγάω έστω και τις freelance ευκαιρίες από Ελλάδα.

• Like 3
Δημοσ.

Υπήρχε και άλλο θέμα που γύρισα πίσω εκτός απο τα λεφτά παιδες , υπάρχει 2 θέματα υγείας , ένα δικό μου ψιλο-σοβαρό , και ένα του πατέρα μου , σοβαρό.

Γιαυτό και η λύση εξωτερικό για μένα δεν παίζει , δυστυχώς.....

Αυτό τώρα το πρόσεξα και μου φαίνεται το πιο κουλό απ'ότι έχω διαβάσει από σένα ως τώρα...

Υπάρχει πρόβλημα υγείας και κάθεσαι στην Ελλάδα του Μνημοσύνου για να το λύσεις; :whistle:

Ή μήπως είναι κάτι τετελεσμένο και θες να αποδημήσεις στα πάτρια εδάφη (κούφια η ώρα);!

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό τώρα το πρόσεξα και μου φαίνεται το πιο κουλό απ'ότι έχω διαβάσει από σένα ως τώρα...

Υπάρχει πρόβλημα υγείας και κάθεσαι στην Ελλάδα του Μνημοσύνου για να το λύσεις; :whistle:

Ή μήπως είναι κάτι τετελεσμένο και θες να αποδημήσεις στα πάτρια εδάφη (κούφια η ώρα);!

..........................

Δημοσ.

Κι αυτό που στις περισσότερες αγγελίες ζητάνε μέχρι 25 ετών,τι είναι;Νέα μόδα; Δηλαδή εγώ που είμαι 28 τα έφαγα τα ψωμιά μου;Τι τρέλα είναι αυτή;

• Like 1
Δημοσ.

Οι των 25 και κατω αμοιβονται με λιγοτερα και υπαρχουν σχετικα προγραμματα ΟΑΕΔ για απασχοληση αυτων κατω των 25 με αρκετα μπονους για τον εργοδοτη που θα τον περασει στο προγραμμα. Τα ψωμια σου δεν τα εφαγες σιγουρα αλλα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ με δύο παιδιά το σκέφτομαι πλέον σοβαρά να αρχίσω να πουλάω το κορμί μου σε γυναίκες μέχρι 70κιλά και γεννημένες μετά το '67.

Δε παλεύεται άλλο μάγκες. Μισή ντροπή δική μου, μισή ντροπή δική τους.

Επεξ/σία από apd453
  • Like 1
Δημοσ.

και όταν κλείσουν τα 25 παίρνουν πόδι;

Οπως ακους και βλεπεις ναι εκτος και αν σκαρφιστουν κανενα κολπο που συμφερει περισσοτερο την Χ μπιζνα

Εγώ με δύο παιδιά το σκέφτομαι πλέον σοβαρά να αρχίσω να πουλάω το κορμί σου σε γυναίκες μέχρι 70κιλά και γεννημένες μετά το '67.

Μιλας για το δικο μου κορμι ή της Παυλινας?

Δημοσ.

το διόρθωσα. Το δικό μου βέβαια.

Είναι κομαντίστικη δουλειά φίλε και δε μπορώ να πάρω κανένα στο λαιμό μου.

Το μόνο που έχω να πω είναι θα το παλεύω καθημερινά μέχρι να μη μπορώ να πάρω τα πόδια μου.

Αν πέσω, έπεσα.

Μετά το 67 δύσκολα είσαι. Πριν το 67, θα έχεις πελατεία.

Να κατέβω στο '60. Πιο κάτω δε πάει. Δε βγαίνω με τα ωράρια.

Δημοσ.

Κι αυτό που στις περισσότερες αγγελίες ζητάνε μέχρι 25 ετών,τι είναι;Νέα μόδα; Δηλαδή εγώ που είμαι 28 τα έφαγα τα ψωμιά μου;Τι τρέλα είναι αυτή;

Πρόγραμμα εργασιακής εμπειρίας του ΟΑΕΔ , κάπως έτσι λέγεται...Ο κατώτατος μισθος σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα είναι ακόμα μικρότερος, κάπου 400 ευρώ για 8ωρο. Όταν είχε πρωτοξεκινήσει το πρόγραμμα ήμουν λίγο πριν τα 25 και είχα παραπάνω ένσημα από αυτά που ζητάει το πρόγραμμα ( γύρω στα 140 είναι το όριο αν θυμάμαι καλά - μετά είσαι έμπειρος ένα πράγμα ).

Κοινώς βλέπω αγγελίες που ζητούν άτομα με μεγάλη εργασιακή εμπειρία ( σε συγκεκριμένο τομέα εννοείται ) ή άτομα κάτω των 25 ετών για junior θέσεις.

Εγώ με δύο παιδιά το σκέφτομαι πλέον σοβαρά να αρχίσω να πουλάω το κορμί μου σε γυναίκες μέχρι 70κιλά και γεννημένες μετά το '67.

Ε δε νομίζω αυτή η κατηγορία που λες να έχει πρόβλημα σε αυτό το τομέα.

Δημοσ.

Γέρασες λέμε... :P :P

Το σκέφτομαι και εγώ για γεννημένες μετά το '90 και μέχρι 60 κιλά.

• Like 1
Δημοσ.

Και μόλις με πήραν να πάω αύριο για συνέντευξη σε μια πολύ μεγάλη εταιρεία!! Χωρίς να έχω προυπηρεσία στο αντικείμενο.Κι από ότι μου είπε άτομο που δουλεύει στον όμιλο πληρώνεται πάντα στην ώρα της και τα λεφτά είναι πολύ καλά!Αχ μακάρι!

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...