apd453 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Αλλο παράδειγμα μπορείς να είσαι λογιστης και να ξέρεις τα 5 πράματα που σου μάθαν στην σχολή, η να χερεις τα πάντα απο διεθνή λογιστικα προτυπα , να έχεις διαβάσει και ψαξει όλους τους νόμους έλλαδας και ευρώπης για φοροαποφυγή να εχεις παει για ACCA κτλ και όλα αυτά χωρις να έχεις δουλέψει μια μέρα. Αν πάς στον Καρακίτσος ΟΕ νομίζεις δεν θα ντραπεί να σε πάρει συνέντευξη? Όχι. Ούτε θα περάσει από το μυαλό του. Φίλε, από αυτά που γράφεις εσύ και μερικοί άλλοι πραγματικά βγάζω το συμπέρασμα ότι δεν ξέρεις τι παίζει έξω. Δε ξέρω ποιος σου έχει περάσει τέτοιες λογικές αλλά όποιος κι αν είναι πες του ότι οι εποχές που όποιος έβγαζε πανεπιστήμιο ήταν ο γραμματιζούμενος του χωριού που δείχνανε με το δάχτυλο πέρασε. Η αγορά εργασίας έχει αλλάξει και αλλάζει μέρα με τη μέρα.
zazik Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Μερικοι απο σας απλοποιείτε τα πράγματά πολύ. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα...
alex_000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Όχι. Ούτε θα περάσει από το μυαλό του. Φίλε, από αυτά που γράφεις εσύ και μερικοί άλλοι πραγματικά βγάζω το συμπέρασμα ότι δεν ξέρεις τι παίζει έξω. Δε ξέρω ποιος σου έχει περάσει τέτοιες λογικές αλλά όποιος κι αν είναι πες του ότι οι εποχές που όποιος έβγαζε πανεπιστήμιο ήταν ο γραμματιζούμενος του χωριού που δείχνανε με το δάχτυλο πέρασε. Η αγορά εργασίας έχει αλλάξει και αλλάζει μέρα με τη μέρα. Τις λογικες αυτες δεν μου τις περασε καποιος αλλος προσπαθω εγω να τις περασω απο την εμπειρια μου , αν και νεος (33) επαγγελματικα εχω δει πολλα. Επισης μιλαμε για διαφορετικο πραγμα. Εσυ λες για αυτον που εβγαλε πανεπιστημιο οτι δεν καταφερε τιποτα ξεχωριστο. Με αυτο που λες αν διαβασεις τι γραφω απλα συμφωνεις μαζι μου, το να βγαλεις ενα πανεπιστημιο σε κανει ενα με την μαζα. Εγω στα δυο ποστ μου μιλαω για το πως να ξεχωρισεις απο την μαζα των πτυχιουχων πανεπιστημιου αφου βγαλεις το πανεπιστημιο. Τωρ για το αν ξερω ται παιζει θα σου πω το εξης.. Η θεση μου με αναγκαζει να παιρνω τουλαχιστον 10 συνεντευξεις τον μηνα παρολο που η δουλεια μου δεν εχει να κανει με καθολου με HR Ενα απο τα παιδια που προσελαβα (μισθος ανω των 2500) ειναι στο 4ο ετος και δεν εχει τελιωσει ακομα την σχολη του. Sorry για τα ακραια παραδειγματα πολυ φυσιολογικο να σκεφτεστε οτι λεω μουσια αλλα αναγκαζομαι να τα γραψω μπας και αλλαξει κανενας μυαλα και ενεργοποιηθει.
apd453 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Μερικοι απο σας απλοποιείτε τα πράγματά πολύ. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα... Είναι απλά. Τώρα, αν δεν μπορούν να καταλάβουν μερικοί ότι είναι δύσκολο να βρούνε μια δουλειά στο πτυχίο τους και θα πρέπει να ψαχτούν διαφορετικά δεν μπορούμε να κάνουμε και κάτι. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να ξεκολλήσεις αν επί χρόνια έχεις μεγαλώσει με τον παπά ότι "θα τελειώσεις λογιστική και θα γίνεις λογιστής" αλλά δυστυχώς η αλήθεια είναι διαφορετική. Ξεκόλλα και ψάξου, βγες στον κόσμο, ρώτα, μάθε, χώσου, γίνε τσιμπούρι, γίνε θρασύς, πάρε τη ζωή στα χέρια σου και σταμάτα να μιξοκλαις σαν να είσαι παιδάκι. 3
viper2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 αυτο με τα τσιμπουρια... λες και βλεπω το wall street το 1...
apd453 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 αυτο με τα τσιμπουρια... λες και βλεπω το wall street το 1... Ετσ Βγαίνεις έξω και δαγκώνεις κόσμο.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Όχι. Ούτε θα περάσει από το μυαλό του. Σε αυτο εχεις δικιο. Δυστυχως ειναι γενικος κανονας να υπαρχει ενα υφος απαξιωσης, απο τον εργοδοτη στον ενδιαφερομενο, επειδη απλα κατεχει μια θεση ευθυνης Στη τελικη, οπως ξαναεγραψα, αν ο εργοδοτης αδιαφορει πληρως παροτι ο ενδιαφερομενος εχει δειξει με στοιχεια οτι αξιζει την προσοχη του, τοτε δεν υπαρχει ουσιαστικος λογος να ασχολειται περαιτερω απο το τυπικο. Απλα ανακαλυψε οτι δεν του κανει ενας εργοδοτης Μερικοι απο σας απλοποιείτε τα πράγματά πολύ. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα... Ευτυχως που οι δημοσιευσεις ειναι σε κοινη θεα, κι ευτυχως ολο και καποιον θα βοηθησουν Κατα τα αλλα, αυτες τις παπαρογενικολογιες ειναι αφορμη για (δυνατο) κραξιμο Εσυ εγραψες οτι επελεξες να μεινεις ελλαδα για τους ψ λογους Εννοειται οτι δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα σε μια χωρα που εχει 24.4%** ονομαστικο (φοβαμαι να ανακαλυψω το πραγματικο) ποσοστο ανεργιας **source http://"]http://www.google.com/publicdata/explore?ds=z8o7pt6rd5uqa6_#!ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=unemployment_rate&fdim_y=seasonality:sa&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=country_group&idim=country:el&idim=country_group:non-eu&ifdim=country_group&hl=en_US&dl=en_US&ind=false%27] Παρολα αυτα, συνεχιζεις να δυσανασχετεις στο θεμα εργασιας (φυσιολογικο μεχρι εδω) αλλα ενω παρεχονται 10 σοβαρες πληροφοριες, εσυ δεν τολμησες ουτε το 1/10 απο αυτες μπας και δεις διαφορα. Αμφισβητεις τη κοινη λογικη που στηριζονται οι πληροφοριες και επικαλεισαι οτι πληρωσες "ειδικο" για να σου φτιαξει το (αχρηστο) βιογραφικο. Και το NLP πληρωσες (αναρωτιεμαι αν ηταν το ORIGINAL που εκανε παχια παχια χιλιαρικο πλας) αλλα ουτε γκομενακια βρηκες, ουτε παρεες/φιλους και ουτε δουλεια. Ολα αυτα ειναι δικες σου δημοσιευσεις. Εσυ τις γνωστοποιεις, εσυ εχεις ευθυνη για αυτες Βαρυ ακουγεται αλλα μαλλον ειναι αναγκαιο να το κουνησεις λιγο το ρημαδι να βγει η βλακεια που σε δερνει μπας και ανακτησεις ξανα μια πιο σοβαρη οπτικη απεναντι στα πραγματα που εσυ (λες οτι) θελεις να κανεις Το να μην βρεις δουλεια ειναι αρκετα πιθανο σεναριο με τις υπαρχουσες συνθηκες αλλα προσπαθησες οσο θα ηθελες, η ψαχνεις σε λαθος τομεα για δουλεια; Ευτυχως, ξαναλεω, που οι πληροφοριες δεν πανε χαμενες κανε τώρα και εσυ λαικ εγω ξαναεκανα παντως
viper2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Ετσ Βγαίνεις έξω και δαγκώνεις κόσμο. αναρωτιεμαι τι ειδους εργοδοτης θελει ντοπερμαν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα