leftermann Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 η επανάσταση θα αποτύχει γιατί κάποιοι σαν κι εσένα νομίζουν ότι κάνουν επανάσταση όταν αρνούνται να δουλέψουν για 20 ευρώ και απαιτούν να δουλέψουν στον τομέα που σπούδασαν και ονειρεύτηκαν και αυτοί και οι γονείς τους και με καλό μισθό και καλό ωράριο και λοιπά και λοιπά. 7
zazik Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δεν θυμάμαι να είπα πουθενά κάτι τέτοιο αλλά θα σου παραθέσω προηγούμενό μου ποστ να μου πεις εάν δεν ισχύει κάτι από αυτά που λέω: Όχι δεν ισχύει ρε μπαγλαμίδι.... Γινατε όλοι δάσκαλοι , και τσουβαλιάζετε τα παντα ακριτα και ασυνείδητα.... Αντρες , αποχωρώ....πάω να στίψω καμια πέτρα.... η επανάσταση θα αποτύχει γιατί κάποιοι σαν κι εσένα νομίζουν ότι κάνουν επανάσταση όταν αρνούνται να δουλέψουν για 20 ευρώ και απαιτούν να δουλέψουν στον τομέα που σπούδασαν και ονειρεύτηκαν και αυτοί και οι γονείς τους και με καλό μισθό και καλό ωράριο και λοιπά και λοιπά. Δεν κάνω επανάσταση , αλλα δεν υποοδουλώνομε κιόλας.... Στιμένη πέτρα και εσύ?
Timonkaipumpa Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 zazik Ψάξε το με το "επιχειρείν". Δεν υπάρχει άλλη λύση και εάν έχετε καλό προϊόν και σε ΣΩΣΤΗ τιμή η αγορά χωράει κόσμο. Σε όλα τα πεδία. Συν ότι όλοι, πλέον, ψάχνουν συνεργάτες με καλό value for money και όχι φρου φρου και αρώματα όπως προ κρίσης. Θέλουν ποιότητα, τεχνογνωσία και τιμή και όχι public relations.
bluesattack Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Πάντως.. με το κληρονομικό χάρισμα που έχεις και κατάλαβες ότι δουλεύω στο δημόσιο... δεν το εκμεταλλεύεσαι να βγάλεις και καν'να ψιλό; Βέβαια, θα πρέπει να το εξασκήσεις λίγο, γιατί όπως και να έχεις από το να πετάς λαλακίες δεν σε έχει γλιτώσει ακόμα όπως φαίνεται. Δεν βλεπω να το αρνιεσαι παντως.Βρε μπας και τελικα επεσα μεσα ? Μηπως εισαι κρατικοδιαιτιος και σε ταιζουν ολοι οι υπολοιποι ? Και κανεις αναλυσεις , παροιμιες δηλαδη , για το επιχειρειν ?
leftermann Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 στιμμένη λεμονόκουπα. Δεν υποδουλώνεσαι, να δούμε τι θα κάνεις όταν τελειώσουν τα λεφτά. 1
brickman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Όχι δεν ισχύει ρε μπαγλαμίδι.... Γινατε όλοι δάσκαλοι , και τσουβαλιάζετε τα παντα ακριτα και ασυνείδητα.... Αντρες , αποχωρώ....πάω να στίψω καμια πέτρα.... Δεν κάνω επανάσταση , αλλα δεν υποοδουλώνομε κιόλας.... Στιμένη πέτρα και εσύ? Ρε φίλε, πας καλά; Είσαι άνεργος, στα πληρώνουν όλα οι γονείς σου, και απορρίπτεις δουλείες; Δεν λέω οτι έχεις άδικο, ισα-ισα, απλά δεν γίνεται να απαιτούμε από την Ελλάδα του 2012 να λειτουργεί σαν τον Καναδά! Προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις αυτό πρώτα και μετά έλα να τα ξαναπούμε. 2
NickTG Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Ωραίο θέμα πάντως. Όσοι διαφωνούν με τον TS απλά έχουν άδικο και δεν ξέρουν τι λένε. Ή κανένας δεν έχει βρεθεί στη θέση και όλοι μιλάνε έξω από το χορό. Καλά το πας. Συνέχισε.
zazik Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Ρε φίλε, πας καλά; Είσαι άνεργος, στα πληρώνουν όλα οι γονείς σου, και απορρίπτεις δουλείες; Δεν λέω οτι έχεις άδικο, ισα-ισα, απλά δεν γίνεται να απαιτούμε από την Ελλάδα του 2012 να λειτουργεί σαν τον Καναδά! Προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις αυτό πρώτα και μετά έλα να τα ξαναπούμε. Εχω πλούσιο πατέρα , τι ζόρι τραβάς?
brickman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Ωραίο θέμα πάντως. Όσοι διαφωνούν με τον TS απλά έχουν άδικο και δεν ξέρουν τι λένε. Ή κανένας δεν έχει βρεθεί στη θέση και όλοι μιλάνε έξω από το χορό. Καλά το πας. Συνέχισε. Ο τύπος είναι τραγελαφικός... Εάν το μυαλό του ήταν να κάνει ναρκωτικά και να τρώει για να παχύνει αντί να βρει καμιά δουλεία, δεν εμείς είμαστε οι άσχετοι όπως λέει... Εχω πλούσιο πατέρα , τι ζόρι τραβάς? Τραβάω ζόρι γιατί μας αποκαλείς όλους άσχετους και ότι μιλάμε έξω από τον χορό ενώ εσύ δεν έχεις ιδέα....
zazik Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 zazik Ψάξε το με το "επιχειρείν". Δεν υπάρχει άλλη λύση και εάν έχετε καλό προϊόν και σε ΣΩΣΤΗ τιμή η αγορά χωράει κόσμο. Σε όλα τα πεδία. Συν ότι όλοι, πλέον, ψάχνουν συνεργάτες με καλό value for money και όχι φρου φρου και αρώματα όπως προ κρίσης. Θέλουν ποιότητα, τεχνογνωσία και τιμή και όχι public relations. Ήδη μιλώ με μια εταιρία Συμβούλων Επιχειρήσεων , και φτιάχνουμε ένα Bussiness Plan , με σκοπό την ίδρυση μιας εταιρίας , που θα κάνει κάτι καινοτόμο....Σοζ , μεχρι εκει μπορώ να αποκαλύψω...
brickman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Ήδη μιλώ με μια εταιρία Συμβούλων Επιχειρήσεων , και φτιάχνουμε ένα Bussiness Plan , με σκοπό την ίδρυση μιας εταιρίας , που θα κάνει κάτι καινοτόμο....Σοζ , μεχρι εκει μπορώ να αποκαλύψω... Να μας πεις πότε είναι τα εγκαίνια... Καλή τύχη!
zazik Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Ο τύπος είναι τραγελαφικός... Εάν το μυαλό του ήταν να κάνει ναρκωτικά και να τρώει για να παχύνει αντί να βρει καμιά δουλεία, δεν εμείς είμαστε οι άσχετοι όπως λέει... Τραβάω ζόρι γιατί μας αποκαλείς όλους άσχετους και ότι μιλάμε έξω από τον χορό ενώ εσύ δεν έχεις ιδέα.... Οκ , είμαι τεμπέλης , κανω ναρκωτικά ( ...ορίστε..? ) , και όλα όσα λετε.... Σταματάς να ασχολείσαι με την πάρτη μου τώρα? Άιντε..... Γεμισε η Ελλαδα ικανους , και εσείς που λέτε ότι δουλεύετε , τόση ώρα καίγεστε στο Ινσομνια προσπαθώντας να με μειώσετε.... Πολυ δουλεια επεσε ρε..... Ζητώ δημόσια συγνώμη , που ακόμα , έχω όνειρα , και δεν συμβιβάζομαι.....Ειλικρινά συγνώμη...!!! Υπογραφή , ο τραγελαφικός...
KleKoR Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 1,2 εκατομμύρια μαλάκες... γραφείο ευρέσεως εργασίας και μαλακίες... αν θέλουν πραγματικά δουλειά ας μπούνε στο ινσόμνια να βρούνε.... εεεε τζιμάνια μου, θα τους βοηθήσετε έτσι...
Pantelwolf Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 σε ποιο μερος της ιρλανδιας ειναι ο τυπας? αριστερα ή δεξια? Δουβλίνο. υπάρχουν και στο Κορκ δουλειές αλλά πολύ μικρή η πόλη (200.000). Παράδειγμα: Στην στεφανίδου προχθές,... επίδομα ενα πράμα. Γενικά μην πιστεύεις όμως οτι με ενα χιλιάρικο την περνάς ζάχαρη στη Γερμανία, άλλες τιμές άλλα ενοίκια. Οποτε αν καποιος σου εδινε πεντε συμβουλες τσαμπα για το πως να σταθεις καλυτερα στην αγορα, για να καταληξεις να κανεις τελικα τη δουλεια που θελεις, φανταζομαι δεν θα του λεγες να παει να κατουρησει και οτι δεν ανοιξε το θεμα για να του πεις τι θα κανει γιατι ειναι ΑΝΤΡΑ κι οχι φλωρακι. κλπ γενικά δε μου αρέσει να υποστηρίζω την ανέχεια. Και ρε φίλε όπως και να το κάνουμε ένας μισθός 500€ είναι μισθός πείνας. Δηλαδή το παλικάρι είναι 27. μέχρι πότε θα ζει με τους γονείς του; Τη μίρλα που βγάζει εγώ τη δικαιολογώ. Δεν την ασπάζομαι αλλά την καταλαβαίνω. Το να μη βρίσκεις δουλειά σε ρίχνει σε κατάθλιψη πιο σκατένια απ'όλες. Θες σαν άνθρωπος να ξεσπάσεις λίγο, δε μπορει να λες οτι όλα πάνε καλά σε αυτό τον τόπο το βλακόστρωτο. Θα ήσουν υποκριτής αν έλεγες οτι όλα πανε καλά αφου έχουμε τουλάχιστον να φάμε και ας μας μένουν στην τσέπη λεφτά για μια τσίχλα μετά την εφορία και τη ΔΕΗ. Γενικά δεν το θεωρώ δείγμα αντρισμού η όχι το να θες την αξιοπρέπειά σου. Συμφωνώ όμως οτι 145 βιογραφικά και καμία απάντηση πιθανόν να σημαίνει κάτι λάθος στον τρόπο που πλασάρεται, η στις θέσεις που τον ενδιαφέρουν. Και διάβασα να ανοίξεις δική σου επιχείρηση. Εδώ γελάνε(αν εννοείς όλα νόμιμα έτσι). Για ρώτα το μοδεράτορα της διπλανής κατηγορίας να σου πει τι κουπί τραβάει. Κροκόδειλε μακάρι όλα να λύνονταν με μια καταγγελία σαν αυτή που έκανες. Δυστυχώς υπάρχουν και χειρότερα. Να δουλεύεις και να σου λέει στο τέλος του μήνα δεν έχω να σου δώσω, και απλά να χάνεις τα λεφτά σου. Εγώ λεω οτι έπραξες σωστά. 1
brickman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 κανω ναρκωτικά ( ...ορίστε..? ) Εσύ το είχες πει σε ένα άλλο θέμα πιο παλιά. Ασχολούμαστε μαζί σου επειδή κάνεις κάποιες μαλακίες και δεν λες να το παραδεχτείς αλλά επίσης επειδή μας μειώνεις λέγοντας οτι και καλά εμείς είμαστε άσχετοι (ενώ εσυ ο σχετικός τωρα εισαι άνεργος και κλαίγεσαι σε ενα φορουμ).... 1,2 εκατομμύρια μαλάκες... γραφείο ευρέσεως εργασίας και μαλακίες... αν θέλουν πραγματικά δουλειά ας μπούνε στο ινσόμνια να βρούνε.... εεεε τζιμάνια μου, θα τους βοηθήσετε έτσι... Οκ να τους βρω δουλειά αλλα μην αρχίσουν τα "Ε οχι και σε σουπερ μαρκετ" γιατι θα τους πάρει ο διάολος μαζι με εσένα και οποίον άλλον τους υποστηρίζει. Σύμφωνοι; Δεν εχω κανένα πρόβλημα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα