discoboyminimal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) λοιπον εχω ενα μηχανακι στα χερια μου p4 , 512ram ddr2 , onboard vga , 80gb wd 7200 sata , 1 dvd player + 1dvd recorder ide. ειχε windows xp pro greek sp3 . ωραια. βαζω εγω ενα cd windows pro sp3 be (δοκιμασμενο αρκετες φορες) και δεν το διαβαζει σε κανενα απο τα 2 cdrom.δηλαδη παει να bootarei λεει checking hardware και κατι τετοια και μετα κανει επανεκινηση.αυτο ακριβως και με ενα ακομα cd pro sp3 οχι be κανει ακριβος το ιδιο.. σε windows 7 κανει κανονικοτατα το Install.σε xp δεν θελει να συνεργαστει....καμια ιδεα? τα cd drives δουλευουν κανονικοτατα..οταν ειχε τα xp ακομα εβαλα τα be (σαν install μεσα απο τα windows)και τα πηρε..αλλα εγω ηθελα να κανω πρωτα format και μετα να ριξω καθαρα τα windows πανω. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2012 από discoboyminimal
xristosk Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 δοκίμασε να φτιάξεις ένα bootable flasaki με xp και βάλτο να μπουτάρει από εκεί
onasdiss Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Σου βγαζει κανα μηνυμα σε μπλε οθονη σαν αυτο; http://i997.photobucket.com/albums/af97/onasdiss/BSOD.jpg
discoboyminimal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 οχι δεν εχω καποια μπλε οθονη. να ξαναπω τι γινεται..γενικα οταν βαζεις το cd των windows και το bootareis για να κανεις εγκατασταση, σου λεει γρηγορα ισα ισα που το βλεπεις "checking computer hardware..." και σου πεταει ξανφικα την μπλε οθονη της εγκαταστασης σωστα?μετα διαλεγεις αν θεσ φορματ για τον σκληρο και κανεις εγκατασταση τα windows. ε εμενα μου λεει ισα που προλαβαινω να δω "checking computer hardware" και κανει restart..αντε βγαλε ακρη..εκανα reset το bios,ρυθμισα το σκληρο για sata..αλλα τιποτα.. το αστειο ειναι οτι τα 7αρια μπηκαν κανονικοτατα..σερνεται βεβαια..αλλα μπηκαν! και επισης δεν εχει boot device select...με F11 F12 κλπ..γενικα δεν μου δινει τετοιες επιλογες..hdd , cdrom , flopy , αντε και lan...και μονο μεσα απο το bios.
TheELF Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 να ξαναπω τι γινεται..γενικα οταν βαζεις το cd των windows και το bootareis για να κανεις εγκατασταση, σου λεει γρηγορα ισα ισα που το βλεπεις "checking computer hardware..." και σου πεταει ξανφικα την μπλε οθονη της εγκαταστασης σωστα? Όχι,όχι απαραίτητα δηλαδή,σε πολλά σου βγάζει μήνυμα press any key to boot from cd και πρέπει να το πατήσεις για να φορτώσει,άσχετο βέβαια με την περίπτωση αφού ξεκινάνε τα 7,αλλά να, για την ορθότητα του λόγου. Το ότι τα be (τι στον κόρακα be είναι αυτά;;; βελγικά;;; ) διαβάζονται σαν δισκάκι μέσα από τα windows δεν σημαίνει ότι είναι και bootable,οπότε δοκίμασε το δισκάκι και σε άλλο Η/Υ να δεις αν μπορεί να κάνει ή όχι εκκίνηση.
discoboyminimal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 ναι και το press any key... ναι black edition ειναι, αλλα τα xp (και τα pro sp3 και τα be) δουλευουν κανονικοτατα σε αλλα μηχανακια..εχω στησει πολλα μ αυτα τα 2.. δεν ξερω τι να κανω...καμια εναλακτικη εχετε στο νου σας?
TheELF Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Εγγραφή δισκάκι σε χ4 αν είναι παλιά τα cd/dvdrom και ξανά δοκιμή,αφού τα παλιά μερικές φορές έχουν πρόβλημα με δισκάκι που είναι γραμμένα με μεγάλες ταχύτητες.
Vouloubasis150 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 ναι και το press any key... ναι black edition ειναι, αλλα τα xp (και τα pro sp3 και τα be) δουλευουν κανονικοτατα σε αλλα μηχανακια..εχω στησει πολλα μ αυτα τα 2.. δεν ξερω τι να κανω...καμια εναλακτικη εχετε στο νου σας? γιατι δεν δοκιμαζεις και με φλασσακι?
TheELF Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 και επισης δεν εχει boot device select...με F11 F12 κλπ..γενικα δεν μου δινει τετοιες επιλογες..hdd , cdrom , flopy , αντε και lan...και μονο μεσα απο το bios. Λογικά για αυτό....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα