Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω εναν i5 2500K 3.3GHz.Το ερωτημα μου ειναι το εξης ποια θερμοκρασια θεωρειτε καλη και ποια το ταβανι για εναν τετοιο επεξεργαστη?

Πχ Στο battlefield 3 και απο πισω καμια 6-7 σελιδες internet και εχει θερμοκρασια απο 60-68C καλα ειμαι?

motherboard: http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8H61_PRO/

Κουτι: http://www.aerocool.com.tw/index.php/products/strike-x/40-strikexcase/84-strikexcaseb

(λειτουργει ο ενας ανεμιστηρας απο τους 3.Λογος:ανεξηγητος.......!

ψυχτρα: μαμα.

τα φωτα σας παρακαλω!

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

60-68 είναι ανεκτή θερμοκρασία. Απλά βεβαιώσου ότι λειτουργούν τουλάχιστον 2 ανεμιστήρες ένας να βάζει και ένας βγάζει το λιγότερο γιατί άμα το έχεις ανοιχτό ώρες θα ανεβαίνει και άλλο σίγουρα. Οι ανεμιστήρες γιατί δεν λειτουργούν έχουν χαλάσει??? Για τσεκαρέ τους.

Δημοσ.

60-68 είναι ανεκτή θερμοκρασία. Απλά βεβαιώσου ότι λειτουργούν τουλάχιστον 2 ανεμιστήρες ένας να βάζει και ένας βγάζει το λιγότερο γιατί άμα το έχεις ανοιχτό ώρες θα ανεβαίνει και άλλο σίγουρα. Οι ανεμιστήρες γιατί δεν λειτουργούν έχουν χαλάσει??? Για τσεκαρέ τους.

ελα ντε επρεπε να λειτουργουν κανονικα... το pc το εχω φτιαξει πριν ενα χρονο.στην αρχη λειτουργουν και μετα ξαφνικα σταματασαν οι 2 και δουλευει μονο ο ενας.οταν το αναβω παει να λειτουργισει και ο 2ος φερνει μια σβουρα και σταματαει αμεσως.τι μπορει να ειναι αυτο?

Δημοσ.

Τον ειχα περσι τον 2500Κ και με cooler το Coolermaster Hyper 212 ( http://www.skroutz.g...aster 212 Hyper ) κατακαλοκαιρα δεν ανεβαινε πανω απο 50-55 βαθμους με πολυ δυνατο load.Προκειται για τον πιο ψυχρο επεξεργαστη παρολη την ισχυ του.

Οποτε μαλλον δεν τοποθετησες καλα το cooler αλλα τετοιος επεξεργαστης με μαμισιο cooler ειναι ντροπη.Πρεπει να προστατευεις την επενδυση σου φιλε.Τα μεταξωτα βρακια θελουν.....την ξερεις την συνεχεια.Γνωμη μου αγορασε το cooler του λινκ που σου εβαλα.

Επισης βγαλε το cooler καθαρισε την επιφανεια του cpu με μπαμπακι και ελαχιστο,μια σταγονα, μπλε οινοπνευμα,βαλε ξανα παστουλα και τοποθετησε την ψυκτρα παλι αλλα προσεξε να κουμπωσει καλα.

Δημοσ.

Εγώ δεν πιστεύω ότι χρειάζεται ξεχωριστό cooler απαραίτητα. Δοκίμασε να τους συνδέσεις αλλού τους ανεμιστήρες, ας πούμε στην θέση που δουλεύει ο άλλος. Μπορεί να έχουν πρόβλημα πάντως. Πες μας και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του συστήματος. Εγώ θεωρώ πιο απαραίτητο να φτιάξεις τουλάχιστον τον ένα ανεμιστήρα. Ο CPU δεν έχει τόσο ανάγκη σε ψύξη γιατί καλύπτεται από την ψύκτρα του αλλά τα υπόλοιπα μητρική δίσκος που δεν έχουν ψύξη θα ζεσταίνονται.

Δημοσ.

Τον ειχα περσι τον 2500Κ και με cooler το Coolermaster Hyper 212 ( http://www.skroutz.g...aster 212 Hyper ) κατακαλοκαιρα δεν ανεβαινε πανω απο 50-55 βαθμους με πολυ δυνατο load.Προκειται για τον πιο ψυχρο επεξεργαστη παρολη την ισχυ του.

Οποτε μαλλον δεν τοποθετησες καλα το cooler αλλα τετοιος επεξεργαστης με μαμισιο cooler ειναι ντροπη.Πρεπει να προστατευεις την επενδυση σου φιλε.Τα μεταξωτα βρακια θελουν.....την ξερεις την συνεχεια.Γνωμη μου αγορασε το cooler του λινκ που σου εβαλα.

Επισης βγαλε το cooler καθαρισε την επιφανεια του cpu με μπαμπακι και ελαχιστο,μια σταγονα, μπλε οινοπνευμα,βαλε ξανα παστουλα και τοποθετησε την ψυκτρα παλι αλλα προσεξε να κουμπωσει καλα.

δεν το εκανα εγω την εγκατασταση την εκανε ενας φιλος τεχνικος.τωρα που ειμαι με 5 σελιδες internet ειναι στους 32-35 βαθμους (με εναν ανεμιστηρα να λειτουργει τωρα).

Δηλαδη λες οτι με την ψυχτρα θα μου το παει καμια 10αρια βαθμους κατω?

Μιας και ειπες για παστα αξιζει να παρω ακριβη παστα ή απλη φτηνη?στο πλαισιο μου ειχαν προτεινει αυτη http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Arctic-Cooling-Paste-Silver-5-AS5-3-5G.htm

Εγώ δεν πιστεύω ότι χρειάζεται ξεχωριστό cooler απαραίτητα. Δοκίμασε να τους συνδέσεις αλλού τους ανεμιστήρες, ας πούμε στην θέση που δουλεύει ο άλλος. Μπορεί να έχουν πρόβλημα πάντως. Πες μας και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του συστήματος. Εγώ θεωρώ πιο απαραίτητο να φτιάξεις τουλάχιστον τον ένα ανεμιστήρα. Ο CPU δεν έχει τόσο ανάγκη σε ψύξη γιατί καλύπτεται από την ψύκτρα του αλλά τα υπόλοιπα μητρική δίσκος που δεν έχουν ψύξη θα ζεσταίνονται.

και τους 3 θα τους φτιαξω τι θα παιζουμε?υπαρχει περιπτωση να εχει καει το βυσμα απο το καλωδιο για τους ανεμιστηρες της μητρικης?

παντως απο θερμοκρασια η μητρικη μου ειναι στους 30-35 βαθμους max οτι εργασια και να κανω.

Δημοσ.

Υπάρχει αλλά σπάνιο, οι ανεμιστήρες συνήθως τα φτήνουνε, απλά καμιά φορά δεν ξέρεις δοκιμάζεις πάντα να είσαι σίγουρος.

Δημοσ.

Υπάρχει αλλά σπάνιο, οι ανεμιστήρες συνήθως τα φτήνουνε, απλά καμιά φορά δεν ξέρεις δοκιμάζεις πάντα να είσαι σίγουρος.

συμφωνω.. ετσι κιαλλιος δεν χανει τιποτα να δοκιμασει
Δημοσ.

τωρα που ειμαι με 5 σελιδες internet ειναι στους 32-35 βαθμους (με εναν ανεμιστηρα να λειτουργει τωρα).

Δηλαδη λες οτι με την ψυχτρα θα μου το παει καμια 10αρια βαθμους κατω?

Μιας και ειπες για παστα αξιζει να παρω ακριβη παστα ή απλη φτηνη?στο πλαισιο μου ειχαν προτεινει αυτη http://www.plaisio.g...-5-AS5-3-5G.htm

Μην αναφερεις καν τις σελιδες του ιντερνετ σαν χρηση,φιλε μου.Αυτο δεν ανεβαζει την θερμοκρασια του επεξεργαστη ουτε ενα χιλιοστο του βαθμου.Ειναι μηδενικη επιδραση. :-D

Εγω idle ειμουν στους 25-28 βαθμους.Οι θερμοκρασιες που αναφερεις τωρα ειναι καλες. Αν λοιπον σκαρφαλωνει ψηλα οταν παιζεις games,τοτε η δεν εχει κουμπωσει καλα η ψυκτρα η ειναι κακιστη.Εγω σε καλο επεξεργαστη και μαλιστα Κ που ειναι πολυ καλος στο overclocking παντα βαζω ξεχωριστη ψυκτρα.Σου το συνιστω,αξιζει τα λιγα λεφτα.

Η παστα που σου συνεστησαν ειναι απο τις καλυτερες και χρησιμοποιειται αρκετες φορες,οχι μια,οποτε η τιμη δεν ειναι τοσο υψηλη.

Δημοσ.

32-35 σε idle με στοκ μου φαινονται τέλεια! Και στο load πάλι μια χαρά! Έναν 2320 είχα και ήταν idle το.χειμώνα στους 40 με στοκ!

Κατέβασε το hw-monitor και ποστάρε μια φοτο!!

Δημοσ.

Οι θερμοκρασιες σου σε idle ειναι πολυ καλες. δεν τιθεται θεμα να μην εχει κουμπωσει καλα η ψυκτρα (θα ειχες και σε idle υψηλες θερμοκρασιες)

Στα παιχνιδια σε μενα πιανει 56-62 βαθμους με 4 ανεμιστηρες στο κουτι (2 εισαγωγης και 2 εξαγωγης). οποτε κατα την γνωμη μου κανε ενα καλο καθαρισμα και βαλε 2 νεους ανεμιστηρες και θα εισαι ο.κ.

Εννοειται οτι εχεις μαζεμενα τα καλωδια να μην εμποδιζουν την σωστη ροη του αερα.

Δημοσ.

ωραια παιδια θα δοκιμασω τους ανεμιστηρες να δω αν δουλευουν στο ιδιο καλωδιο και οι αλοι 2.αν οχι σημαινει οτι εχουμε προβλημα με την motherboard?θα βγαλω φωτο να ανεβασω

Δημοσ.

Εγω σε με τον 2500k και με την H80 εχω 32-38 σε stock και το πολυ 60-62 σε full load, καλα ειμαι??

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...