Προς το περιεχόμενο

energy drink


NTZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ξερει κανεις καμια καλη συνταγη για energy drink ? ...

παιζω τενις και καπου ακουσα οτι μετα απο μια ωρα προπονησης χρειαζεται και αυτο και δεν αρκει το νερο ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 μήνες μετά...

λογικα αν το θελεις για μετα την προπονηση σου προτεινω το powerade (εγω το επαιρνα παντα μετα απο την προπονηση,βασικα μας το παρειχαν κιολας)

 

''Το PowerAde είναι ένα αθλητικό ποτό που βοηθάει τον οργανισμό να αναπληρώσει τα φυσικά του αποθέματα σε ενέργεια πιο γρήγορα από το νερό, καθώς περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό υδατανθράκων, μεταλλικών στοιχείων και ηλεκτρολυτών που δρουν άμεσα και συμβάλουν στην μεγιστοποίηση της απόδοσης σου.

Το Powerade παρέχει τρία συστατικά απαραίτητα σε όσους ασκούνται: νερό για «σωστή» ενυδάτωση, υδατάνθρακες για ενέργεια και ηλεκτρολύτες (νάτριο, κάλιο), καθώς μέσω της άσκησης και της εφίδρωσης χάνονται πολύτιμα άλατα, δηλαδή ηλεκτρολύτες, από τον οργανισμό. Το 2009 στην αμερική βγήκε το νεο εξελιγμένο powerade ΙΟΝ4(4 ιόντα)(μαγνήσιο, κάλιο,ασβέστιο,νάτριο). Αυτα τα 4 ιόντα τα καταναλώνουν υψηλής κλάσης αθλητές , αυτα είναι τα σημαντικότερα στοιχειά που χάνουμε καθώς προπονούμαστε πολυ σκληρά και το POWERADE ION4 μας δίνει την δυνατότητα να αναπληρώσουμε τις δυνάμεις μας όπως μεγάλοι αθλητές και μας βοηθά να πιάσουμε μεγαλύτερες αποδόσεις.''

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...