InfectedMushroom Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Το να λες ναζι καποιον γερμανο τωρα, ειναι σαν να λες τουρκο καποιον ελληνα. Ναι και? Το είπανε σε κάποιον δικό σου? Τι σε πειράζει? Εχουνε το δικαίωμα να κάνουνε ότι γουστερνουνε...... Και δεν το λενε σε ολους τους Γερμανους , μόνο στην εν λόγω κυρία....
Stavrakas13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Κρίμα που απαγορεύτηκε, ήλπιζα να μαζέψω μερικα iphone.
Praetorianos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Εχουνε το δικαίωμα να κάνουνε ότι γουστερνουνε...... Η γνώμη είναι δεκτή Η κριτική όχι. Κολλητέ, αποφάσισε. 3
apd453 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Το να λες ναζι καποιον γερμανο τωρα, ειναι σαν να λες τουρκο καποιον ελληνα. Εγώ προσωπικά δε θα το έκανα αυτό που έκαναν. Ο λόγος είναι στα κίνητρα για τα οποία το έκαναν οι συγκεκριμένοι. Κατά τα άλλα δε πιστεύω ότι είναι κακό όταν κάποιος σε έχει κάνει τόσο μεγάλη ζημιά στο παρελθόν να του το κρατάς μανιάτικο. Είναι ανθρώπινο. Στα τρυφερά μου αν με πει κάποιος Τούρκο δεν είμαι κολλημένος με την Ελλάδα. Το στυλάκι σου απλώς με ενόχλησε και όχι αυτό που έγραψες.
Toufas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Κρατας τοσο μανιατικο και τον ξαναψηφιζεις ή τον βαζεις για πρωτη φορα στην βουλη ή τον εχεις για και καλα θρησκεια κρατους? Τρομερη εκδικηση. 1
apd453 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Αυτά που έγιναν το 40 είναι γεγονότα και δεν είναι μια ψήφος. Δε μπορώ να κατηγορήσω κανέναν Έλληνα όταν μου λέει ότι δε γουστάρει τους Γερμανούς. Δε βλέπω λοιπόν την ίδια αντίδραση από τα μέσα όταν εμπλέκονται Εβραίοι στη μέση. Ο Εβραίος όταν θυμάται το 40 είναι για λύπηση και θύμα, ο Έλληνας όταν θυμάται το 40 είναι τουρκόσπορος. 1
Toufas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 σχετικα για εβραιους: https://www.youtube.com/watch?v=Q7tupJRSi7M Καταλαβαινεις πως ο γερμανος δεν ειναι ναζι ετσι δεν ειναι? Αυτους που ειναι ομως σιγουρα ναζι, τους βαζεις στην βουλη. Οχι εσυ, γενικα λεω. Οπως δεν μπορεις να κατακρινεις μια πραξη και μετα να κανεις ακριβως τα ιδια που κοροιδευες πριν. 3
apd453 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Εγώ αναφέρομαι σε γεγονότα και εσύ αυτά τα γεγονότα πας να τα ισοσταθμίσεις με την επιλογή ενός πολύ μικρού ποσοστού Ελλήνων. Όσο για τους Εβραίους, χαίρω πολύ αλλά μη τα σε εμάς τους απολίτιστους αλλά στους "πολιτισμένους" εκεί στα ξένα που συνεχίζουν να τους στηρίζουν. Το κακό είναι ότι πολλοί έχουν φάει το παπά και νομίζουν ότι όποια χώρα υπάρχει βιομηχανία, φράγκα και φορολογική συνείδηση έχει και πολιτισμένους κατοίκους. Με λένε ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω.
InfectedMushroom Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Κολλητέ, αποφάσισε. Μου φαίνεται ότι μερικοί , δεν μπαίνετε σε ένα θέμα για να απαντήσετε , αλλά μόνο για να την πείτε σε άλλους.... Oh Well....... Άκουσε κολλητέ , το να διαμαρτυρηθώ επειδή κάποιος με καταπιέζει , ντυμένος Ναζι , είναι διαμαρτυρία ... Δεν την κρίνουνε σαν άνθρωπο , που μπορεί να είναι και ο καλύτερος χαρακτήρας , αλλά σαν πολιτική..... Ξέρω τι γράφω , δεν τα χω χαμενα....
Toufas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μου φαίνεται ότι μερικοί , δεν μπαίνετε σε ένα θέμα για να απαντήσετε , αλλά μόνο για να την πείτε σε άλλους.... Oh Well....... Άκουσε κολλητέ , το να διαμαρτυρηθώ επειδή κάποιος με καταπιέζει , ντυμένος Ναζι , είναι διαμαρτυρία ... Δεν την κρίνουνε σαν άνθρωπο , που μπορεί να είναι και ο καλύτερος χαρακτήρας , αλλά σαν πολιτική..... Ξέρω τι γράφω , δεν τα χω χαμενα.... Αν θες να κατακρινεις πολιτικη "μαυρο στον μαυρογιαλουρο" οχι μετα χριστου προφητες. Εκτος αν και εσυ νομιζεις πως το προβλημα ειναι κατι που εχουμε μονο 3-4 χρονια και φταινε οι ξενοι.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Εν τελει πως πηγε η λαικη εξεγερση εναντιον του κατακτητη που ηρθε να δει τι σπιτι θα αγορασει? Πειτε μας κανα νεο 2
Cossutius. Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Ωραία ατάκα. Η επόμενη κουβέντα βέβαια θα έπρεπε να ήταν, οτι λόγω ακριβώς μιας τέτοιας κατάστασης που βιώνει η Ελλάδα αυτή τη στιγμή, ανέβηκε ο ναζισμός στην Ευρωπη, πριν τον Β παγκόσμιο πόλεμο. Τροφή για σκέψη και μην εκπλαγείτε αν τα ακροδεξιά κόμματα, συνεχίζουν να δείχνουν ανοδικές τάσεις.
tolis_01 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Ευτυχώς η αστυνόμευση σήμερα ήταν επαρκής και οι πολίτες ασφαλείς. http://www.left.gr/article.php?id=9419
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα