Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω μεγάλη ανάγκη για βοήθεια!

έχω την asus p5n-e sli και τόσο καιρό είχα μία ψύκτρα που κούμπωνε με βίδες! Τώρα που πήρα την καινούργια ψύκτρα http://www.plaisio.g...D9IA0-U01.htm�� που κουμπώνει με δωντάκια όσο και να το ζορίζω δεν... ρώτησα τον ειδικό εκεί για να σιγουρευτώ και μου λέει το intel socket775 είναι ακριβός ίδιο με το lga775 και με την mobo μου δεν θαχω πρόβλημα....

τι κάνω? Μου την έφερε το παλικάρι ή εμένα μου διαφεύγει κάτι?

Δημοσ.

Την βάση της ψήκτρας την έβαλες; Είναι αυτό το πλαστικό στην πρώτη εικόνα στο μαγαζί. Μετά τι εννοείς όσο και να το ζορίζεις δεν; Άμα βάλεις την βάση μετά πάει και κουμπώνει απο πάνω η ψήκτρα. Απλά αμα είχες άλλη βάση πριν πρέπει να την βγάλεις για να βάλεις την καινούργια.

Δημοσ.

η παλιά βάση για να σταθεροποιηθεί απλά την βίδωνα στις τέσσερης υποδοχές, η βάση αυτού του ανεμηστήρα είναι με τέσσερα δοντάκια που απλά τα πιέζεις και εφαρμόζουν στην mobo, έλα ντε που όσο και να τα πιέζω ούτε στο περίπου δεν χωράνε :/

Δημοσ.

Έχει 4 υποδοχές η μητρική, στην κάθε μια μπαίνει ένα πλαστικό, αυτά πρέπει να είναι κενά, μην έχουν κάτι μέσα (σαν πλαστική πινέζα να το πω; ), άμα έχουν βγάλε τες και πίεσε την βάση να κάτσει, μετά βάζεις και τα κουμπώματα. Μετά πάστα και βάζεις την ψήκτρα.

Γενικά η μητρική για να δεχτεί την βάση πρέπει να είναι έτσι: P_500.jpg.

Άμα αλλάζει κάτι πες μας τι.

Δημοσ.

Οι οδηγίες είναι αρκετά εύκολες :P αλλού πιστεύω γίνεται το μπέρδεμα! τώρα 3εκουμπώνω την mobo από το κουτί μπας και γίνει τίποτα, ελπίζω μην κάνω μεγάλη ζημια :) , είρθε και ένας φίλος ο οπίος έχει την p5kc και παρόμοια ψύκτρα και μου λέει η υποδοχές της mobo είναι διαφορετικές. Στην άλλη είναι εντελώς κενές ενώ στην δικιά μου έχει υποδοχη για βίδες :/

Δημοσ.

Άμα έχει υποδοχές για βίδες τότε έχεις ακόμα την βάση για την άλλη σου ψήκτρα... Όπως σωστά κάνεις βγάζεις την μητρική και αφαιρείς την βάση. Μετά όπως τα γράφει στο χαρτί :)

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα αν δεν το έχεις κάνει ήδη ή δεν το έχεις στο μυαλό σου να το κάνεις, να σκεφτείς να κλοκάρεις τον επεξεργαστή σου πάντως, με αυτήν την ψήκτρα και αυτόν τον επεξεργαστή λογικά τα 2.6 πρέπει να τα έχεις :/

Ζημιά αφού πήρε μπρος και δεν σε τάραξε στις μπλε οθόνες δεν πρέπει να έχει.

Καλοδούλευτη :P

Δημοσ.

αχα όχι ακόμα δεν το βάλαμε μπρος το μηχάνημα, καθαρισμός πρώτα! Τώρα την ψύκτρα την πείρα για τον q6600 που υποτίθεται ότι θα είχα σήμερα αλλά υπήρξε κάποιο πρόβλημα και ίσως χρειαστώ λίγο καιρό ακόμαγια να τον έχω τελικά ! thanx πάντως!

Δημοσ.

ήταν η μαμά της dual core μου την κράτησε ζωντανή την cpu 4-5 χρόνια και ακόμα κανένα πρόβλημα.Την άλλαξα γιατί έσπασα έναν έλικα της :) Οκ το pc κομπλέ και δουλεύει και οι θερμοκρασίες είναι στο - :D!

Δημοσ.

Στο πλαίσιο μου το στήσανε δεν ξέρω τι κάνανε, πάντως αυτοκόλλητο ή κάτι που να δείχνει ποιος ανεμιστήρας ήτανε δεν υπάρχει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...