idomeneas7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Mερικοί ίσως. Εγώ άκουσα πρόσφατα το επιχείρημα "δεν μπορούν να με αναγκάσουν να βγάλω κάρτα, είμαι πάνω από 70". 'Ολο χαρά που τη γλίτωσε.
dollyyy19 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 η ένσταση σου που είναι;και εγώ δεν έχω ούτε θα βγάλω καρτα.εχω το δικαίωμα;ή απαγορεύεται;
bedazzled Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Mερικοί ίσως. Εγώ άκουσα πρόσφατα το επιχείρημα "δεν μπορούν να με αναγκάσουν να βγάλω κάρτα, είμαι πάνω από 70". 'Ολο χαρά που τη γλίτωσε. Έχω ακούσει και παππού (χουντοδεξιό) να λέει ότι αυτά με τις κάρτες είναι κόλπα των κομμουνιστών για φακέλωμα μέσω του κράτους... η ένσταση σου που είναι;και εγώ δεν έχω ούτε θα βγάλω καρτα.εχω το δικαίωμα;ή απαγορεύεται; Σαφώς, αλλά με το αφορολόγητο τι θα κάνεις;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 εχει καιρο που χρεωνουν τις αγγελιες τοσο πολυ? το χειροτερο ειναι οτι τοσο χρεωνουν και την ανανεωση! Μη βαζεις στην εφημεριδα. Δεν αξιζει. Νοικιασα προσφατα με αγγελια στο site μεσα σε μια ημερα. Ο κοσμος πλεον δεν χρειαζεται να αγοραζει εφημεριδα για να δει τις αγγελιες. Τις βλεπει ολες και ενημερωμενα μαλιστα στη σελιδα. 1
idomeneas7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 η ένσταση σου που είναι;και εγώ δεν έχω ούτε θα βγάλω καρτα.εχω το δικαίωμα;ή απαγορεύεται; Δεν είναι ένσταση, απορία είναι για ποιό λόγο κάποιος να μην θέλει τόσο έντονα να κάνει κάτι που τον διευκολύνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις