MarkRenton Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Kαλησπερα σε ολους! Ψαχνοντας σε αγγελιες βρηκα να πωληται μεταχειρισμενο ενα πολυ αγαπημενο μου κινητο Android! Ο πωλητης μου το δινει στα 320 ευρω!!Αυτος ειναι απο τη Χιο και το στελνει μου ειπε παντου!! Ρε παιδια αν του βαλω τα λεφτα σε λογαριασμο του....πως ξερω 100% οτι δε θα μου στειλει καμια κατσαρολα αντι της συσκευης???Πειτε μου αν υπαρχει τροπος??? Εγω θελω να δω το κινητο...να το ανοιξω και να πληρωσω εντιμα και ολα καλα!!! Υπαρχει καποια τετοια λυση με courier...ή τελος παντων καπως??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ!!!
angmar Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Θα ζητήσεις να γίνει η συναλλαγή με αντικαταβολή και θα επιλέξεις μια ταχυμεταφορική η οποία δέχεται τον έλεγχο του προϊόντος πριν την πληρωμή (νομίζω μία εκ των acs/γενική ταχυδρομική το κάνει). Φυσικά πρέπει να έχεις και τη σύμφωνη γνώμη του πωλητή. Σε περίπτωση που τον δεις να τσινάει, μπορείς ν αρχίσεις να υποψιάζεσαι διάφορα. Έχει συζητηθεί εκτενώς το θέμα και για συναλλαγές εξ αποστάσεως αυτός είναι ο ασφαλέστερος τρόπος.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Ποτε αγορες απο αγνωστους με καταθεση σε τραπεζα. ΠΟΤΕ. Εαν θελει δεχεται αντικαταβολη με εντολη (απο αυτον) να ανοιχθει και να ελεγχθει το δεμα πριν πληρωσεις. Που σημαινει στο φερνουν στην πορτα σου, το ελεγχεις και αν ολα ειναι οπως στα περιεγραψε ο πωλητης πληρωνεις το ποσο και παραλαμβανεις. Θα βρει 1-2-3-103 δικαιολογιες για να σου πει για ποιο λογο ειναι προτιμοτερη η καταθεση, αλλα οπως ειπα, καταθεση σε αγνωστο ΔΕΝ κανεις. Διοτι διαφορετικα και ευχαριστημενος να εισαι αν σου ερθει κατσαρολα. Ενα πολυ πιθανο σεναριο ειναι να μην ερθει τιποτα. 7
MarkRenton Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Κατι τετοιο σκεφτομουν ρε παιδια!!Και ναι!δεν επαιζε με τπτ να βαλω τα λεφτακια μου ετσι σε λογαριασμο!!! Συγγνωμη ομως...με αντικαταβολη...εαν γινουν ολα καλα και μ αυτο το τροπο...αυτος που μου το πουλαει θα λαβει τα χρηματα του απο τη μεταφορικη παλι ετσι ???
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Ναι θα τον ειδοποιησει η μεταφορικη να παει να παραλαβει το ποσο. Δεν υπαρχει προφανης και σοβαρος λογος να αρνηθει, περα απο την πιθανη χρονικη καθυστερηση στην περιπτωση που δεν θα παραλαβεις και του επιστραφει το δεμα. Ομως εαν το σκεφτεις -αν εχει αγνες προθεσεις- την ιδια χρονικη καθυστερηση θα εχει ακομα και στην περιπτωση που του κανεις καταθεση, δεν παραλαβεις (γιατι δεν ειναι οπως στο περιεγραψε) και κληθει να σου κανει επιστροφη χρηματων σαν καλος και τιμιος πωλητης. Σε τετοιου τυπου αγορες δεν υπαρχει καλυτερη ασφαλιστικη δικλειδα (και για τις 2 πλευρες) απο την αντικαταβολη.
MarkRenton Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Φιλοι ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες!!!Να εχετε καλο βραδυ!ευχαριστω!!
johnbond Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Το μόνο πρόβλημα του πωλητή με την αντικαταβολή είναι,αν αλλάξεις γνώμη και δεν παραλάβεις που θα χάσει τα έξοδα αποστολής. Συν οτι θα δώσετε κάνα 5ευρω παραπάνω στο κούριερ.
gokuthelegend Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Ποτε αγορες απο αγνωστους με καταθεση σε τραπεζα. ΠΟΤΕ. Εαν θελει δεχεται αντικαταβολη με εντολη (απο αυτον) να ανοιχθει και να ελεγχθει το δεμα πριν πληρωσεις. Που σημαινει στο φερνουν στην πορτα σου, το ελεγχεις και αν ολα ειναι οπως στα περιεγραψε ο πωλητης πληρωνεις το ποσο και παραλαμβανεις. Θα βρει 1-2-3-103 δικαιολογιες για να σου πει για ποιο λογο ειναι προτιμοτερη η καταθεση, αλλα οπως ειπα, καταθεση σε αγνωστο ΔΕΝ κανεις. Διοτι διαφορετικα και ευχαριστημενος να εισαι αν σου ερθει κατσαρολα. Ενα πολυ πιθανο σεναριο ειναι να μην ερθει τιποτα. Επίσης να ζητήσεις να έχει φορτισμένη την συσκευή έτσι όταν την βγάλεις από το κουτί μπροστά στον υπάληλο της εταιρίας κούριερ να την ανάψεις και να δεις αν λειτουργεί.
MarkRenton Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Καλα παιδες...του εστειλα του τυπου mail και τον ρωταω αν χει ακομη το κινητο και δεν απανταει!Μετα απο περιεργεια παταω το ονοματεπωνυμο του (απο το mail του) στο google και εκτος του οτι ο τυπος ειχε account σε ποσα site γνωριμιων με photo....Βρισκω παλιοτερο threat απο Insomnia.gr να λεει ενα παιδι "Προσοχη οπου συναντατε αυτο το ονομα...του εβαλα 300ευρω καταθεση και δε μου στελνει το κινητο" ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΑ Ποσο γα...ται ο κοσμος ετσι??Καποιος αλλος παρακατω στο threat ελεγε πως θα τον μηνυσει!!και να ομως δε τη πατησα εγω που ρωταω και ψαχνομαι μπορει να τη πατησει ο καθενας μας!!!
cris41 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Καλο δε θα ηταν να βαλεις την αγγελια και το email του τυπα εδω να μη την πατησει αλλος φιλος;
MarkRenton Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Oριστε : http://www.insomnia....-5-minon-lefko/ Επισης θελω να πω οτι καλο θα ηταν να το δουν αυτο το threat με καποια τροπο και περισσοτερα ατομα με σκοπο να προσεχουν τις συναλλαγες τους στο διαδικτυο!!!Αν αυτος εκανα κομπινες στο παρελθον δε ξερω αν προσπαθει να τις ξανακανει ή ειναι εντιμος τωρα,παντως πουλαγε σε αγγελια ξανα! θελω να ξεκαθαρισω οτι εγω δεν ειχα συναλλαγη με το τυπο αυτο...βρηκα την αγγελια του και του εστειλα mail για να μου δωσει πληροφοριες,παραλληλα βρηκα το παραπανω link και εχω ολες τις επιφυλαξεις!!!
sphinxgr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Ωραίο το κινητάκι! Μάλλον θα το χτυπήσω εγώ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα