Προς το περιεχόμενο

League of Legends: Αυνανίστηκε oncamera!


whitegaia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9265053672262482718.jpg

 

Έπαιξε LoL κι είπε...να πάρει και μια δόση ευχαρίστησης!

 

Ένας παίκτης στο League of Legends έκανε live stream έναν αγώνα του στο ομώνυμο παιχνίδι της Riot, όταν -σε μια στιγμή βαρεμάρας- αποφάσισε να πατήσει το ALT+Tab και να κάνει κάτι άλλο.

 

Συγκεκριμένα είπε να δει μια ταινία πορνό και να... αυνανιστεί στα γρήγορα! Βέβαια προφανώς είχε ξεχάσει ότι έπαιζε live streaming κι ότι τον έβλεπε το κοινό του. Τόσο το βίντεο που έβλεπε, όσο και οι εκφράσεις του την ώρα του αυνανισμού αποτυπώθηκαν στην κάμερα.

 

Το Twitch.tv έκλεισε τον λογαριασμό του μετά το περιστατικό, αλλά φυσικά ο νεαρός δεν θα απέφυγε την μετέπειτα καζούρα μεταξύ φίλων. Βέβαια το σκηνικό αυτό θα πρέπει να γίνει παράδειγμα και προς άλλους gamers, ώστε να μην ξεχνιούνται όποτε κάνουν live streaming!

 

Πηγή: GameWorld

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε είστε άσχετοι, οι μεγάλοι παίχτες προπονούνται μετά από κάθε μεγάλο παιχνίδι. Προφανώς το παλικάρι γύμνασε το χέρι του εκείνη την ώρα. Fap Fap Fap ^-^

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τωρα το παραχεζετε,σοβαρη δουλεια εκανε,δεν ειναι σημαντικο να αυνανιστεις πριν να παιξεις ενα λολ??εχεις πιο πολυ ορεξη για να παιξεις(λολ).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...