jimmakosthrylos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 γειά σας παιδιά!προσπάθησα να τρέξω το memtest αλλα αυτό "αρνείται".μήπως δεν κάνω κάτι καλά? 1.το γράφω σε bootable cd 2.boot 3.βγαίνει η μπλέ οθόνη με την χωρητικότητα της μνήμης και τον επεξεργαστή αλλά αυτό δεν "τρέχει" τι γίνεται
z@xos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Αν είσαι σίγουρος ότι αυτό που κατέβασες είναι το σωστό memtest86+ τότε ξαναγράψε άλλο cd και δοκίμασε εκ νέου. Αλλιώς ξανακατέβασε το ή καλύτερα κατέβασε ένα hiren's το οποίο έχει και άλλα χρήσιμα εργαλεία και τρέξ'το από εκεί. Σημείωση: το τρέξιμο αυτού του λογισμικού είναι δύο μπάρες με τα ποσοστά τους δες το βίδεο: http://www.youtube.com/watch?v=1rELrucWAMY
jimmakosthrylos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 ετσι λίγο που το είδα το ¨κουτί" δεξιά εμένα είναι κενό και στην απο κάτω σειρά μου γράφει "off e280"
z@xos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Θρυλικέ τζίμη δεν καταλαβαίνω τι λες στο τελευταιο post! Οταν λες ότι κοίταξες το κουτί, εννοείς τον πύργο? αν ναι τότε γιατί? Το off e280 δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι!
jimmakosthrylos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 ναι δίκιο έχεις δεν ήταν και πολύ κατανοητό το προηγούμενο post μου.ορίστε ένα screenshot
z@xos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Λοιπόν, επειδή δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει στην περίπτωση σου, δοκίμασε να βγάλεις όλες τις μνήμες από το μηχάνημα και δοκίμασε μετά μία μία να βάζεις και να δοκιμάζεις αν θα τρέξει. Επίσης, δώσε μία περιγραφή του προβλήματος σου, γιατί θέλεις δηλαδή να τρέξεις το memtest. Και τέλος, δοκίμασε να το ξανακατεβάσεις και να το ξανατρέξεις ή καλύτερα κατέβασε ένα hiren's boot cd και τρέξε από εκεί το memtest. Ελπίζω να βρω χρόνο να σου ξαναπαντήσω αλλά δεν υπόσχομαι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα