Προς το περιεχόμενο

Dual boot win7 x64 & win8 x64!


coolerman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πως μπορω να "επιλεγω" με 2 διαφορετικα windows σε διαφορετικους δισκους... το λειτουργικο μου αυτη την στιγμη ειναι τα windows 7 ultimate x64.. θελω να βαλω τα windows 8 enterprise x64 αλλα σε αλλον ξεχωριστο σκληρο δισκο!!

και τι να προσεξω κατα την διαδικασια!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξεκινάς από το δισκάκι των 8 κάνεις κανονική εγκατάσταση στον δεύτερο δίσκο και θα σου βγάλει επιλογή στην αρχή από μόνο του απλά το mbr των 8 θα μπεις στον πρώτο στην σειρά δίσκο(όποιος από τους δύο και να είναι αυτός).

Αν τα θες να είναι εντελώς ανεξάρτητα τα 8,βγάλε τον άλλο δίσκο ώστε να είναι μόνο αυτός που προορίζεται για τα 8 και κάνε την εγκατάσταση,θα μπορείς να επιλέγεις από το bios ποιος σκληρός να ξεκινάει όπως μπορείς να βάλεις και κάποιο προγραμματάκι boot menu.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενταξει φιλε..θα το κανω, για καλυτερα θα βγαλω αυτον που εχω τωρα και θα βαλω τον αλλον..οταν τελειωσει η εγκατασταση των 8αριων θα ξαναβαλω και τους 2.. οταν λες προγραμματακι boot menu υπαρχει καποιο section εδω για να δω πως λειτουργει? thanks :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Section δεν είδα ποτέ να υπάρχει για boot menu,αλλά έχει αρκετά θέματα όπου το συζητάνε,εμένα προσωπικά με έχει βολέψει το Plop Boot Manager αλλά πρέπει να γίνει η εγκατάσταση από καθαρό dos δηλαδή από floppy ή usb που να έχει προετοιμαστεί σωστά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε σε ευχαριστω για της απαντησεις σου..τελικα ο καλυτερος φιλος του ανθρωπου(μετα τον σκυλο) ειναι το youtube!! http://www.youtube.com/watch?v=c_p4rCyYGW0 αλλαξα γνωμη και τα εβαλα στον ιδιο σκληρο δισκο μαζι με τα 7αρια και δουλευουν μια χαρα, και επιλεγω ποιο απο τα 2 θελω να bootarei πρωτο :-D

Να εισαι καλα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...