Προς το περιεχόμενο

γνήσια windows 7 σε virtual box


eliascm21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

 

έχω γνήσια τα windows 7. Το πρόβλημα είναι ότι θέλω να τα ξαναπεράσω σε virtual box. Αν βάλω τον ίδιο κωδικό (με τα γνήσια windows 7 στο οποίο τρέχει το virtual box) θα έχω θέμα με την ενεργοποίηση έτσι δεν είναι; Υπάρχει τρόπος να λυθεί;

 

Αν τα windows 7 που θα βάλω στο box, τους περάσω άλλο γνήσιο serial (που έχει ενεργοποιηθεί σε άλλον υπολογιστή και όχι σε αυτόν που τρέχει το visual box), θα έχω πάλι θέμα;

 

Από ότι γνωρίζω πάει μία άδεια ανά υπολογιστή, απλά ρωτάω ουσιαστικά αν στο virtual box υπάρχει τρόπος αυτό να παρακαμφθεί.

 

 

Ευχαριστώ :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι θα έχεις θέμα με την ενεργοποίηση μιας και η ενεργοποίηση τσεκάρει επεξεργαστή/μητρική κ.α τα οποία στο virtualbox θα φαίνονται διαφορετικά.

Αυτό που μπορείς να κάνεις, αν δεν σε ενδιαφέρει να μπαίνεις στο ίντερνετ από την εικονική μηχανή:

1) Εγκαθιστάς στο virtualbox τα windows 7 και τα ενεργοποιείς μέσω ίντερνετ και κατεβάζεις όλα τα Update και βάζεις όλα τα προγράμματα που θες.

2) Μπλοκάρεις το ίντερνετ από το virtualbox.

3)Όταν σου ζητηθεί ξαναενεργοποιείς τα windows 7 τα κανονικά,όχι τα virtual.

 

Το μόνο πρόβλημα που θα έχεις θα είναι αν αναβαθμίσεις το virtualbox θα σου ξαναζητήσει ενεργοποίηση,οπότε μετά την πάτησες.

Άρα για να δουλέψει αυτό ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟ VIRTUALBOX. (Γιατί μπορεί να σου αλλάξει τους οδηγούς και τους drivers οπότε και τα windows θα σου ζητήσουν ξανά ενεργοποίηση)

 

Οπότε θα έχεις τα κανονικά ενεργοποιημένα (η Microsoft κρατάει την τελευταία ενεργοποίηση και μπλοκάρει τις προηγούμενες) και θα έχεις και τα virtual ενεργοποιημένα,αφού δεν είναι συνδεδεμένα στο ίντερνετ και δεν μπορούνε να επικοινωνήσουν με την Microsoft.

 

-Μία άλλη λύση είναι να βάλεις σε virtual windows χωρίς κωδικό και ενεργοποίηση (αυτό που είναι για 30 ημέρες) να κάνεις image του και κάθε 30 ημέρες να το επαναφέρεις από το virtualbox. Δεν το έχω κάνει αυτό αλλά λογικά θα δουλεύει κανονικά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...