Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα/καλησπέρα/καληνύχτα σε όλους τους συμφορουμίτες! Θα ήθελα να ζητήσω τη βοήθειά σας σε έναν διαγωνισμό wallpaper, με έπαθλο ένα ipad 3 το οποίο αν κερδιθεί θα πάει για καλό σκοπό (σε ένα παιδάκι).

Βοηθήστε πηγαίνοντας να κάνετε like στον παρακάτω σύνδεσμο

http://www.appleworldhellas.com/index.php?/files/file/272-things-that-matter/

Σας ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Ένα ipad δεν είναι είδος πρώτης ανάγκης οπότε λέγοντας πως θα το δώσεις σε ένα παιδί δεν θα πολυσυγκινηθούν οι του φόρουμ(ούτε εγώ). Απλώς δίνεις ένα παιχνίδι σε ένα παιδί, και μάλιστα όχι ένα "βασικό" παιχνίδι.

Εγώ πάντως δεν έκανα like καθώς -εκτώς των άλλων- την φωτογραφία την βρήκα αρκετά άσχημη...

• Like 1
Δημοσ.

Eντωμεταξυ εισαι mod στο forum το οποιο διοργανωνει το διαγωνισμο ετσι?

Περαν τουτου που οπως και να χει δημιουργει "εντυπωσεις", να πεις στους φιλους σου εκει, οταν ξεκινουν εναν διαγωνισμο να μην αλλαζουν τους κανονες στην πορεια του...

Αλλαζουν οι κανονες, mod ζητανε στηριξη σε αλλα φορουμ για συγκεκριμενα μελη δινοντας γενικες κι αοριστες πληροφοριες, ολα καλα, συνεχιστε να βελτιωνετε το image σας...

ΥΓ. Κι ολα αυτα ενω σε εκτιμω σε προσωπικο επιπεδο απο τη συμμετοχη σου στο ινσομνια στο section των apple που αν μη τι αλλο ειναι εξαιρετικη και βοηθα πολλους.

Δημοσ.

Δεν είναι δική μου η ανάρτηση, είναι φίλου, και είναι για ένα παιδάκι το οποίο διαγνώστηκε με πρώτο στάδιο αυτισμού και είπαμε να κάνουμε μια προσπάθεια. εγώ έκανα το καθήκον και το ανάρτησα απο κει και απο κει και πέρα πέστε ότι θέλετε. Δεν λέει πουθενά ότι οι μοντς δεν έχουμε δικαίωμα να βοηθήσουμε στις αναρτήσεις.

Δημοσ.

Σαφως και δε το λεει. "Βοηθα" το image του forum σας ομως το να διοργανωνετε διαγωνισμο αλλα να προσπαθειτε να ευνοησετε συγκεκριμενο συμμετεχοντα οι ιδιοι οι διοργανωτες.

Εαν αγαπατε το παιδακι με τον αυτισμο δωστε του το ipad ανευ διαγωνισμου. Αλλα μαλλον θελετε το τερπνον μετα του ωφελιμου. Και registrations-διαφημιση στο forum σας μεσω του διαγωνισμου αλλα και φιλανθρωπικο προσωπο προς το αυτιστικο παιδακι.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτοί είναι οι κανόνες του διαγωνισμού, δεν τους έβαλα εγώ αλλά οι διαχειριστές. Αν τα είχα τα λεφτά σαφώς και θα βοηθούσα, δεν έχω να κερδίσω τίποτα. Όπως είπα, μια ανάρτηση είναι, όσοι θέλετε βοηθάτε, όσοι δε θέλετε παρακαλώ προσπεράστε το και να λείπουν τα σχόλια.

Δημοσ.

Λοιπόν επειδή βλέπω ότι τελικά υπάρχει μεγάλη αναισθησία σε κάποια πράγματα, θα παρακαλέσω τους mods να με συγχωρέσουν που "Τολμησα" να αναρτήσω κάτι για το οποίο στο κάτω κάτω κανεις δεν κλήθηκε να κάνει τίποτα το τρομερό και να σβήσουν παρακαλώ το τοπικ.

Όσο για τον σχολιασμό μερικών, τι να πώ, σας εύχομαι να μη σας τύχει ποτέ το συγκεκριμένο και λυπάμαι που προφανώς δε σας ενδιαφέρει τίποτα παραπάνω από το να πείτε το καυστικό σχόλιό σας για να μειώσετε τον άλλον.

Καλή συνέχεια και παρακαλώ να κλείσει το τοπικ.

Δημοσ.

Κλασσική αντίδραση. Προσπαθούμε εδώ μέσα να βρούμε λογική και κάποιοι θα μας βγάλουν και τρελούς.

Στο σύνδεσμο πουθενά δεν αναφέρεται οτι πρόκειται για παιδί.

• Like 4
Δημοσ.

Προφανώς τρία πράγματα έχουν πλέον σημασία για τον έλληνα ...

1. Τα ελγινιεα

2. Η πατρίδα (από τη σημαία)

3. και η Apple (???)

• Like 8
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...