anasmzak Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Γεια χαρά! Αναρωτιέμαι, αν θα ήταν εφικτό, το προσωπικό blog ενός απλού χρηστη, να καταφέρει να φιγουράρει "πρώτη σελίδα" στο Google...? Πού το πάω...? Ας υποθέσουμε, οτι προκύπτει μια κόντρα με την Ασφαλιστική Εταιρεία που έχουμε πχ. ασφαλίσει το αμάξι... Έχουμε αναμφισβήτητα τεκμήρια υπέρ μας, αλλά, το Νομικό της Τμήμα "σφυράει" αδιάφορα... Αν όμως, μπορούμε να αναρτήσουμε την όλη Υπόθεση, στο προσωπικό μας blog, με κατάλληλο τρόπο ώστε, κάθε φορά, που ένας τυχαίος χρήστης, πληκτρολογώντας το όνομα της Εταιρείας στο Google, θα πέφτει επάνω στο blog μας, τότε αυτό, όχι απλά «λέει»...αλλά φέρνει το πάνω κάτω...!! Λοιπόν, τι λέτε...? ;)
anasmzak Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 SEO λεγεται η διαδικασια Να 'σαι καλά! Καταρχάς, να ξεκαθαρίσω, οτι ΔΕΝ ετοιμάζομαι για "άγρια" σενάρια Συνομωσίας...! Αν γνωρίζεις, το συγκεκριμένο Σύστημα, πόσο περίπου κοστίζει?? Και επίσης, η όλη Διαδικασία, είναι νόμιμη, ή μπορεί να σου κάνει η εκάστοτε Εταιρεία, μια Μηνυσάρα (!!), απαιτώντας βαρβάτα ποσά Αποζημίωσης...?! Btw, "το να μοιράζεσαι (share...) την ιστορία σου, και τις απόψεις σου, με τους διαδικτυακούς σου φίλους -μέλη ενός blog", δεν είναι κάτι, κατοχυρωμένα, νόμιμο...?!! :ph34r:
nilosgr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 H τεχνικη ειναι απολυτα νομιμη. Το κοστος εξαρταται απ τον ανταωνισμο. Αν googl-αρεις για "SEO greek" θα βρεις πολλους ειδικους
anasmzak Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 H τεχνικη ειναι απολυτα νομιμη. Το κοστος εξαρταται απ τον ανταωνισμο. Αν googl-αρεις για "SEO greek" θα βρεις πολλους ειδικους Να 'σαι καλά, σε υπέρευχαριστώ!! Τελικά, μήπως μέσω των προσωπικών μας blog, μπορούμε να κάνουμε την Επανάστασή μας, κόντρα σε Εταιρειάρες και Συμφέροντα, που μέχρι πρότινος, σκύβαμε το κεφάλι...?! :(
aledjo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 μπορεις να δεις το προσωπικο μου blog http://seotzis.blogspot.com και να το τσεκαρεις στο google 1
anasmzak Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 μπορεις να δεις το προσωπικο μου blog http://seotzis.blogspot.com και να το τσεκαρεις στο google Να 'σαι καλά! Αυτό που λέμε, "Από την Παραγωγή στην Κατανάλωση"...! Δεν είναι, στη φάση αυτή, "επείγον", να προβώ σε τόσο "επιθετική Πολιτική"...απλά, ήθελα να έχω υπόψη μου, ενδεχόμενα "εργαλεία"... Πάντως, να 'σαι καλά. Το κρατάω στα "Favorite"...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα