Προς το περιεχόμενο

Logitech LS11 ηχεια- Προβλημα.


AnnaMariaG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον... Αγορασα αυτα τα ηχεια, κοιταξα τις οδηγιες, τις ακολουθησα και εφτασε η ωρα να κανω δοκιμη ηχειων για να διαπιστωσω αν δουλευουν σωστα. Ενω ομως δειχνει οτι και η εγγραφη και η αναπαραγωγη ηχου γινονται κανονικα, ηχος δεν βγαινει. :( Τα ξεσυνδεσα και εκανα παλι την διαδικασια απο την αρχη αλλα, τιποτα. Τι μπορει να φταιει? Τι αλλο μπορει να κανω λαθος?

 

{Αναλυτικα οι οδηγιες ηταν: 1) Μεταβειτε στον μενου ΕΝΑΡΞΗ, επιλεξτε πινακας ελεγχου και μετα ΗΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 2) Επιλεξτε καρτελα ΗΧΟΣ και επιλεξτε ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ ως συσκευη για ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΗΧΟΥ- η μονη μου επιλογη ειναι REALTEK HD AUDIO OUTPUT- 3) Eπιλεξτε την καρτελα ΕΝΤΑΣΗ και ρυθμιστε καταλληλα τον ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΙΚΤΗ ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ. Ο δεικτης αυξομειωσης κυματομορφης πρεπει να βρισκεται στην υψηλοτερη ρυθμιση. Μην επιλεξετε ΣΙΓΑΣΗ.-το εχω στο τερμα- 4)Επιλεξτε την καρτελα ΔΟΚΙΜΗ ΥΛΙΚΟΥ για να διασφαλισετε οτι εχει γινει σωστη εγκατασταση.}

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε ποιο jack πάνω στην κάρτα ήχου έχεις συνδέσει το καρφάκι των ηχείων;

Σε ποιο jack πάνω στην κάρτα ήχου έχεις συνδέσει το καρφάκι των ηχείων;

 

Aν εννοεις τις τρυπες με τα χρωματα απο πισω, το δοκιμασα και στις τρεις :/ Αρχικα το εβαλα στην πρασινη, εκει που ηταν και τα προηγουμενα ηχεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...