DrLo Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Εγώ θα ψήφιζα όχι, επειδή βαριέμαι να το διαβάσω. Καλά, αυτό δε λέει κάτι, έτσι κι αλλιώς δε χρειάζεται να το διαβάσεις για να ψηφίσεις ... ... και μιλάω είτε ΝΑΙ είτε ΌΧΙ, όπως και αυτοί που το ψηφίζουν μπορεί καλλιστά να μη το έχουν διαβάσει έτσι και οι του ΟΧΙ μπορεί κάλλιστα να λένε ΟΧΙ απλά για να πάνε κόντρα.
Cossutius. Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Το ελλειμα η το πλεονασμα, δεν μπορεις να το μετρας καθε μηνα. Δε μπορεις να λες οτι εχω πλεονασμα αυτον τον μηνα (αλλα χωρις να αναφερεις οτι εχεις πληρωμες τις οποιες θα τις κανεις μαζεμενες τον επομενο μηνα). Τι φταιω εγω αν ο αναπληρωτης υπουργος οικονομικών λέει ανακρίβειες (απόδειξη πως δε πρέπει να τους έχουμε εμπιστοσύνη σε ότι λενε)
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Το αν θα πρέπει να έχουμε ή να μην έχουμε εμπιστοσύνη σε μια εκλεγμένη κυβέρνηση, καίτοι πολύ ενδιαφέρον θέμα, αποτελεί αμιγώς πολιτική συζήτηση. Όπως και το αν μας λένε (ποιοι την αλήθεια κι αν μας ρίχνουν (ποιοι στο γκρεμό, κτλ., κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις