nicoc89 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Ανοίγω αυτό το θέμα για να γράψουμε περίεργα και ανεξήγητα γεγονότα που συνέβησαν κατα την θητεία μας. Εχω δυο μήνες φαντάρος (ψαρούκλα) και έχω ήδη δει μερικά περίεργα γεγονότα που μου έκαναν εντύπωση. Στο κέντρο (θήβα) ήμουν θαλαμοφύλακας μαζι με άλλους 3ης(ενας για κάθε ουλαμό) στις 3ης το βράδυ περίπου και ενω δεν είχε κακοκαιρία και αέρα άνοιξε απότομα η κεντρική πόρτα της μοίρας με αποτέλεσμα να χεστούμε πάνω μας. οταν πήγα να την κλείσω γιατι οι άλλοι δεν πλησίαζαν μέσα στα σκοτάδια, βρήκα τον κάτω και τον επάνω σύρτη σπασμένο αλλα και το πόμολο χαλασμένο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κλείσει. Μετά για κανα μισάωρο ανοιγόκλεινε μόνη της, ενω όπως τονίζω δεν είχε αέρα. στην μονάδα διαφορετικά περίπολα έβλεπαν σκιές στα στάγερ και φώτα μέσα απο τις κλειδωμένες καναδέζες , όταν πλησίαζαν δεν ήταν κανείς. Επίσης ενα παλικάρι πήγε μετά απο θαλαμοφυλίκι να ξαπλώσει και είδε εναν στον θάλαμο του να έχει σηκωθεί καθιστός μέσα στον ύπνο του και να μιλάει ακαταλαβίστικα με παραμορφωμένη,μπάσα φωνή (όπως στις ταινίες με δαιμονισμένους) και δεν κοιμήθηκε μέχρι το πρωί απο το φόβο του. (δεν είναι φοβητσιάρης) ενα βράδυ μετά απο υπηρεσία, πριν πάω για ύπνο πήγα τουαλέτα και οπως περνούσα απο τις χέστρες να πάω στην τέρμα δεξιά που πάω πάντα νόμισα οτι είδα κάποιον να με κοιτάζει κάτω απο μια κλειστή πόρτα σε μια χέστρα. Άνοιξα την πόρτα και δεν ήταν κανείς. (έφυγα τρέχοντας και κόντεψα να τσακιστώ στις σκάλες μέχρι να φτάσω στον θάλαμο ) και ένα βράδυ ξύπνησα και δεν μπορούσα να κουνηθώ και νόμισα πως είδα κάποιον στο παράθυρο δεξιά μου να κοιτάζει με αποτέλεσμα όταν κατάφερα να κουνηθώ να κοπανίσω στο απο πάνω κρεβάτι και να γδάρω το μέτωπο μου στα σύρματα που προεξείχαν. τις υπόλοιπες ημέρες όλα ήταν ήσυχα και δεν υπήρξε το παραμικρό περίεργο συμβάν. Πάντως το να μην μπορείς να κουνηθείς και να βλέπεις διάφορα παίζει πολύ εκει μέσα και μάλιστα σε δύο περιπτώσεις ήταν αμοιβαίο αφου δυο άτομα έβλεπαν μια φιγούρα να έχει ανέβει πάνω σε εναν στον θάλαμο τους και το έβλεπαν ταυτοχρόνως χωρίς να μπορούν να κουνηθούν και να μιλήσουν. τι λέτε να είναι τα παραπάνω ? άγχος ? κούραση ? εγω προσωπικά δεν έχω τίποτα απο τα δύο καθώς ο στρατός δεν είναι κάτι τραγικό , καλά περνάμε και όπως λένε και πολλοί πλέον ειναι κατασκήνωση (ιδικά σε σχέση με τα παλιότερα χρόνια). αν γίνεται θα παρακαλούσα να διορθωθεί ο τίτλος (ανεξήγητα) γιατι έκανα ορθογραφικό λάθος και τώρα το πήρα χαμπάρι . 3
tehAllantin Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Το σύνδρομο στέρησης θα ειναι, θα περάσει μην φοβάσαι 5
pavlinara Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 μήπως όντως υπάρχει κάποιος που έρχεται και σας κοιτάζει;κανένας stalker?κανένας τρελός;
tehAllantin Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μέσα στο στρατόπεδο αγάπη μου; Σιγά μην ειν' και καταδρόμια που σπάνε πλάκα με τους "γκάβακες".. Άσε που το πιο λογικό παίζει να είναι τα φαντάσματα των φαντάρων που έχουν αυτοκτονήσει εκεί.
nicoc89 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Το σύνδρομο στέρησης θα ειναι, θα περάσει μην φοβάσαι και τι ακριβώς στερούμαστε όλοι και βλέπουμε ολα αυτά ? μήπως όντως υπάρχει κάποιος που έρχεται και σας κοιτάζει;κανένας stalker?κανένας τρελός; εννοείς φαντάρος ? γιατι άσχετος δεν μπορεί να μπει μέσα
bosei Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Αυτό που δεν μπορείτε να κουνηθείτε είναι υπνική παράλυση λόγικα. Το παθαίνω συνέχεια όταν είμαι πολύ κουρασμένος ή έχω κοιμηθεί την προηγούμενη μέρα πολύ λίγο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=SX5fF2spEGs
tehAllantin Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Α ρε γμτ δεν μπορώ να δω το βιντεάκι στο youtubez.. Εγώ όταν είχα πάει φαντάρος, μετά τις εμβολιάρες έκανα να πάω τουαλέτα μια βδομάδα. Φούσκωμα και πόνο δεν είχα πάντως.
Toufas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 και τι ακριβώς στερούμαστε όλοι και βλέπουμε ολα αυτά ? εννοείς φαντάρος ? γιατι άσχετος δεν μπορεί να μπει μέσα Ο ταγαρης αλλα λεει. 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Ξεχασε αυτη τη φορα παντως να γραψει τη συνηθισμενη προταση που ακολουθει καθε θρεντ του: "Το τοπικ ειναι σοβαρο, παρακαλω οχι τρολλει ποστς" Υπομονη να παρεις μεταθεση στο Σουφλι, εκει θα εχετε UFO και νεκραναστασεις. Μη σου πω για Λημνο οπου οταν νυχτωνει τρεχει αιμα απτα ματια των φανταρων και τα δοντια τους μεταμορφωνονται σε αυτα του Δρακουλα. 2
nicoc89 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Ο ταγαρης αλλα λεει. ποιος ειναι ο ταγαρης?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μην ανησυχείς, ειναι τοσο σκατά το συγκεκριμένο στρατόπεδο, που ...και λίγα βλεπεις και ακούς! Σιγα μην υπαρχει εκει πόρτα που να κλείνει φυσιολογικά. Τα υπόλοιπα ειναι της φαντασίας σου (και της φαντασίας των άλλων). Στοιχηματιζω πως η επόμενη ιστορια θα αφορά τη διαδρομή που κανουν τα νυχτερινά περιπολα περιμετρικά του στρατοπέδου, αριστερά οπως πας να βγεις απο την πύλη. Hint: γινε φίλος με τα σκυλιά του στρατοπέδου, ειναι οι καλύτεροι προστάτες οταν κυκλοφορείς το βράδυ. (μην τολμήσει και γελάσει κανεις, αλλα εγω ακόμη και τώρα έχω θέμα με τις ερημικές εκκλησίες και ειδικα το βράδυ... Και φυσικά στο επόμενο στρατόπεδο μετα την Θήβα, η σκοπιά μου ήταν ...εξω απο την εκκλησία του στρατοπέδου.)
nicoc89 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 δεν έχουμε ουτε ενα σκυλί στο στρατόπεδο , μόνο γάτες και βατράχια οι γάτες έχουν τρελή φάση , ιδικά μερικές αν τις χαϊδέψεις δεν ξεκολλάν από πάνω σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα