Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κατι αστειο που θυμηθηκα,ειχαμε εναν 32 και κατι χρονων. Το πρωι μας λεει με υφος απορημενο :

Αφηστε ρε παιδια, ξυπνησα το πρωι κατα τις 5παρά και βγηκα εξω να τεντωθω, να κανω κ ενα τσιγαρο , ισα ισα στην εξοδο του λοχου καθομουν , οχι παραεξω , και περναει το περιπολο και φωναζει : ΑΛΤΙΣΙ (ετσι το πε οχι ΑΛΤ ΤΙΣ ΕΙ ) σα δαιμονισμενο , τι στο καλο ουτε να ξυπνησουμε νωριτερα να κανουμε τσιγαρο δε γινεται ?!?!

Και το αλλο στο ΚΕΕΜ σε μια κλειστη (εκτος υπηρεσιας εννοω) σκοπια , ειχε μια τρυπα το σπιτακι του σκοπου και υπαρχει η φημη οτι ειναι απο την αυτοκτονια του Φανη , αυτοκτονησε με τη μιτζιθρα του οταν κατι εγινε με τη κοπελα του . Και εγω που εκανα μια μερα βοηθος περιπολαρχη με εναν γαματο τυπα ΥΕΑ ψαχναμε με φακο κλπ να δουμε αν ισχυει η φαση ,καναμε αναπαρασταση κλπ.

Και ενα τελευταιο σε ενα φυλακιο παλι στο κεεμ αρχιζει ο αλλος σκοπος να φωναζει αλτ τις ει σε ενα μηχανακι που στεκοταν απ εξω απο τα συρματοπλεγματα και τελικα ηταν ντελιβερας...!!!

Δημοσ.

δεν έχουμε ουτε ενα σκυλί στο στρατόπεδο

...κι ο αδελφός μου, όταν υπηρετούσε στο Σουφλί, είχε το ίδιο πρόβλημα, από Δεκέμβριο και μετά: Κατέβαιναν τσακάλια στο στρατόπεδο και, από τη λόρδα που τα είχε κόψει, δεν άφηναν σκυλί για σκυλί...

μόνο γάτες και βατράχια

οι γάτες έχουν τρελή φάση , ιδικά μερικές αν τις χαϊδέψεις δεν ξεκολλάν από πάνω σου

...τα βατράχια έχουν ακόμα πιο τρελή φάση, αλλά δεν αρκεί να τα χαϊδέψεις. Πρέπει να τα φιλήσεις για να γίνουν πρίγκιπες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το πιο ανεξήγητο συμβάν κατα την διάρκεια της θητείας μου ήταν όταν μου κλέψαν τις αρβύλες μου

Επεξ/σία από BLuE_PaNtHeR
  • Like 3
Δημοσ.

το ποιο ανεξήγητο συμβάν κατα την διάρκεια της θητείας μου ήταν όταν μου κλέψαν τις αρβύλες μου

Μπίτς πλίζ.Εμένα μου τσουρνέψανε τις, ήδη μιας ημέρας, φορεμένες κάλτσες μου μέσα απο τα άρβυλα.

Ο πάπαρος όμως με τρολλάρισε άσχημα, αφού μου άφησε για πληρωμή τις δικές του, επίσης φορεμένες, κάλτσες. Τόσο φορεμένες που είχε πιάσει "μάκα" απο δέρμα...

ΙΟΥ πρωινιάτηκα ρε μλκ...ιου!

Δημοσ.

Ως ΔΕΑ, μου αναθέτουν εξωτερική έφοδο σε παραθαλάσσιο φυλάκιο της μονάδας το οποίο απείχε περίπου 45 λεπτά με το αυτοκίνητο. Πάω στο στρατόπεδο για να πάρω συνθηματικά και το τζιπ με οδηγό από άλλο Λόχο που με περίμενε. Το συγκεκριμένο τζιπ που είχαν βάλει υπηρεσία ήξερα από τη συντήρηση ότι απλά είχε χαλασμένο τιμόνι και έστριβε όποτε ήθελε, αλλά το είχε χρεωμένο άλλος και δεν είχε πει τίποτα. Λέω στον ΑΥΔΜ ότι προτιμώ να πάω με το δικό μου αυτοκίνητο προσπαθώντας να αποφύγω να δημιουργήσω πρόβλημα και μου λέει ότι «αν σου συμβεί κάτι, εγώ δεν φέρω καμία ευθύνη. Εγώ στη θέση σου θα πήγαινα με το τζιπ. Πήγαινε, όμως, με δική σου ευθύνη». Τι ήταν να το πει; Με το που βγαίνω και κάνω 10-15 χιλιόμετρα (εθνική) χαλάει το αυτοκίνητο και δεν ανεβάζει στροφές με τίποτα. Πήγαινε με 40. Φτάνω μετά από πολλή ώρα στο φυλάκιο κάνω την έφοδο, όλα καλά (νέος σκοπός της Διμοιρίας μου, μόνο που δεν με πυροβόλησε για να μου κάνει καλή εντύπωση…) και γυρίζω πάλι με 40 χιλιόμετρα την ώρα. Την επόμενη μέρα συνεργείο, ένα σκασμό λεφτά για επισκευή. Ή ο ΑΥΔΜ είχε συγγένεια με γνωστό επίτιμο και μου έδωσε την «ευχή» του, ή το σύμπαν συνομότισε για να μου αλλάξει τα φώτα εκείνο το βράδυ.

Πολλά σκηνικά έχουν ακουστεί για το Παλάσκα. Αν ξέρει κανείς, ας γράψει.

Δημοσ.

Δηλαδή ο ΔΕΑς, έφαγε ένα ΑΥΔΜ και μισό FBI και η φάση έγινε ΑΜΕΧ;

ΡΕ ΜΙΛΑΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΟΛΟΙ ΣΤΡΑΤΟ! :confused:

• Like 6
Δημοσ.

Εγώ θα μείνω με την απορία για το ποιοι είναι οι τύποι στο στρατό;

*Που όταν δεν κοιτάς σου, πατάνε μια δαγκωνιά στο κρουασάν σου (ΚΑΙ ΟΧΙ δεν το τρώνε ολόκληρο) ή σου πίνουν τον μισό καφε

*που στις τουαλέτες γραφουν στους τοίχους με τα σκατά τους, ενώ χέζουν μέσα στα καλαθάκια

* που τον παίζουν στη σκοπιά και πάντα κάποιος τους πιάνει...;!

* που στο κέντρο ανακαλύπτουν ότι είναι πουστράκια και κάποιος τους πιάνει να κάνουν τρενάκια!

αμα ειναι να σου εξηγήσουν δεν έχει γούστο! Και που το διαβάζεις το θέμα δεν μπορείς να νιώσεις τη βαρύτητα του αν δεν έχεις πάει στρατό! ;)

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

http://omada-ianos.blogspot.gr/2011/03/blog-post.html

Αυτό μου είχε τύχει μια φορά όταν ήμουν μικρός και πριν ξυπνήσω για το σχολείο. Ένιωθα κάποια σκοτεινή παρουσία να με πλησιάζει και δεν μπορούσα να σηκωθώ.

Από τότε δεν έχει ξανατύχει και στον στρατό έριχνα κάτι ύπνους πολύ καλούς. :P

Δημοσ.

ποιος ειναι ο ταγαρης? :mellow:

Εεχουν περασει 12μιση χρονια που ειχα παει στρατο και θυμαμαι τον ταγαρη... ειναι η σκοπια/λοφος που σκανε μυτη ολα τα delivery. Τουλαχιστον τοτε.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εεχουν περασει 12μιση χρονια που ειχα παει στρατο και θυμαμαι τον ταγαρη... ειναι η σκοπια/λοφος που σκανε μυτη ολα τα delivery. Τουλαχιστον τοτε.

Ααααχ τι μου θυμισες τωρα! Κυριακές πρωί στη σκοπιά και ερχόταν δίπλα απο το συρματόπλεγμα το delivery με καυτή μπουγάτσα με τυρί, καφε και Κυριακάτικες εφημερίδες! :)

Δημοσ.

ΔΕΑ=Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

ΑΥΔΜ=Αξιωματικός Υπηρεσίας Διανυκτέρευσης Μονάδας

To FBI και το ΑΜΕΧ ασχολίαστα, αλλά like. Κακώς δεν έχουν πάει όλοι στρατό. Είναι μια εμπειρία κι αυτό. Εκτός αν μιλάμε για ομογενείς και κατοίκους εξωτερικού που δικαιολογούνται, ή άτομα με πρόβλημα υγείας, που και πάλι δικαιολογούνται. Εγώ στο στρατό πέρασα ΠΑΡΑ πολύ καλά, χωρίς βύσμα και με καλή διάθεση. Και ακριβώς γι' αυτούς τους λόγους πέρασα καλά και έμαθα και πέντε πράγματα, αχρείαστα να' ναι, και έχω και αρκετούς φίλους που έκανα στη θητεία μου με τους οποίους είμαστε πλέον πολύ κολλητοί.

Δημοσ.

Το "είναι μια εμπειρία και αυτό" κολλάει παντού. Και το να πιεις οξέα μπαταρίας, εμπειρία είναι αλλά δεν βγήκα να πω "κακώς δεν έχουν πιει όλοι οξέα μπαταρίας".

Πάντως ευχαριστώ για τα αρκτικόλεξα :)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...