KleKoR Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Aγωνιας , τα φερνεις απο δω τα φερνεις απο κει , πας να μπλεξεις, σαν πρωταρικο τρολλακι , τον εξορθολογισμο του δημοσιου με ξυλοδαρμους. Περιμενεις, να χασει καποιος την ψυχραιμια του με τις τρολλιες σου , για να του κοπανησεις ετσιθελικα φυσικα την εξισωση που θες . Τζαμπα κουραζεσαι , και σε λαθος ανθρωπους τα λες .Εκτος αν ο στοχος σου στην πραγματικοτητα ειναι αυτοι που δεν υποστηριζουν το προηγουμενο κρατικοδιαιτο κατεστημενο, οπως σωστα επελεξες. μπα.... καθόλου... δική σου προσπάθεια είναι και μερικών άλλων να προσάψουν σε όποιον αντιτίθεται στις τυφλές απολύσεις την "ρετσινιά" πως είναι ΔΥ ή όπως ο ίδιος λες "υποστηριζει το προηγουμενο κρατικοδιαιτο κατεστημενο"... δική σου η αγωνία....
CROM271 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δηλαδη εισαι υπερ των απολυσεων αλλα οχι των τυφλων οπως λες?
παπι Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 PS: http://youtu.be/OpT9cMMCzPo Πραγματικα τετοιους ανθρωπους ειναι να χαιρεσαι να τους πληρωνεις τον μισθο... Γιατι το βαζεις σε σποιλερ; Βαλτο να το δει ο κοσμος. Να δει τι σκατα πληρωνει http://youtu.be/OpT9cMMCzPo Αυτα ληρωνεις μαλακα φορολογουμενε!! 1
liopyr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Σαν εκπομπή του Πρετεντέρη το thread ένα πράμα ε. Το κωμικοτραγικό της υπόθεσης, είναι πως κάποιοι που τη βρίσκετε να φιντάρετε τη σαγια, σκίζεστε με επιχειρήματα που είναι φτωχότερου επιπέδου. Προσπερνάω το "εγώ μαλάκας είμαι που παλεύω στον ιδιωτικό; - να τη πάθουν και αυτοί για να μάθουν" γιατί θα ξεράσω τη μιλκοτυρόπιτα που αγόρασα με τον ιδιωτικού υπαλλήλου μισθό μου, και έρχομαι στο μύθο του δήθεν υπέρογκου δημόσιου τομέα, που γαμώ το κέρατο, ένα χάλι και μισό είναι, αλλά υπέρογκος ΔΕΝ είναι, τουλάχιστον βάση της απογραφής που έγινε προ διετίας και που ανάγκασε τα παπαγαλάκια του μεγκατσάνελ να καταπιούν τη γλώσσα τους καθώς διαλαλούσαν μέρα νύχτα πως έχουμε 1 εκατομμύριο δημοσίους υπαλλήλους (κάποιοι έλεγαν και ενάμιση -λολ- ότι κατεβάσει η κούτρα καθενός), με τον αριθμό να βγαίνει κάπου στη μέση, και αυτό με υπερπροσπάθεια και το κατάλληλο μαγείρεμα (προς τα πάνω βεβαίως). Στην Ελλάδα, το ποσοστό των εργαζομένων στο δημόσιο τομέα επί του συνόλου της απασχόλησης είναι συντριπτικά χαμηλότερο από κάποιες σκανδιναβικές χώρες που πολλοί φαντάζομαι πως θαυμάζετε, ενώ σαφώς χαμηλότερος είναι και ο μέσος μισθός. Καλή συνέχεια στο κυνήγι μαγισσών. 4
saya Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Πρωτα απο ολα , δεν εχουμε υπεραριθμους δημοσιους υπαλληλους .Νομιζω οτι εχουμε οσους η Σουηδια που ειναι 2 εκατομμυρια πιο λιγοι απο εμας. Ποια ειναι η διαφορα η Σουηδια εχει κοινωνικο κρατος που δουλευει. Εμας πολλοι ηταν πραγματι βυσματα που ενω υπαρχουν κενα καθονται και ξυνονται . Σωστα;Θα μου πειτε ο ιδιωτικος απολυθηκε ας απολυθει και ο τα ξυνων..οκ..την στιγμη ομως που μαλλον η χωρα δεν εφτασε εδω λογω υπαλληλων γιατι η Σουηδια με τον ιδιο αριθμο , ειναι πλεονασματικη μαλλον μια τρυπα στο νερο κανεις..φρουδες ελπιδες οτι σωζομαστε τοσο ευκολα..
DrLo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Γιατι το βαζεις σε σποιλερ; Βαλτο να το δει ο κοσμος. Να δει τι σκατα πληρωνει http://youtu.be/OpT9cMMCzPo Αυτα ληρωνεις μαλακα φορολογουμενε!! Σε spolier ήταν ... απλά έκανα quote το προηγούμενο post ... και για να βάλω και εγώ ένα βιντεάκι σχετικό με την διαθεσιμότητα των υπλαλλήλων του θέματος ...
saya Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Σαν εκπομπή του Πρετεντέρη το thread ένα πράμα ε. Το κωμικοτραγικό της υπόθεσης, είναι πως κάποιοι που τη βρίσκετε να φιντάρετε τη σαγια, σκίζεστε με επιχειρήματα που είναι φτωχότερου επιπέδου. Προσπερνάω το "εγώ μαλάκας είμαι που παλεύω στον ιδιωτικό; - να τη πάθουν και αυτοί για να μάθουν" γιατί θα ξεράσω τη μιλκοτυρόπιτα που αγόρασα με τον ιδιωτικού υπαλλήλου μισθό μου, και έρχομαι στο μύθο του δήθεν υπέρογκου δημόσιου τομέα, που γαμώ το κέρατο, ένα χάλι και μισό είναι, αλλά υπέρογκος ΔΕΝ είναι, τουλάχιστον βάση της απογραφής που έγινε προ διετίας και που ανάγκασε τα παπαγαλάκια του μεγκατσάνελ να καταπιούν τη γλώσσα τους καθώς διαλαλούσαν μέρα νύχτα πως έχουμε 1 εκατομμύριο δημοσίους υπαλλήλους (κάποιοι έλεγαν και ενάμιση -λολ- ότι κατεβάσει η κούτρα καθενός), με τον αριθμό να βγαίνει κάπου στη μέση, και αυτό με υπερπροσπάθεια και το κατάλληλο μαγείρεμα (προς τα πάνω βεβαίως). Στην Ελλάδα, το ποσοστό των εργαζομένων στο δημόσιο τομέα επί του συνόλου της απασχόλησης είναι συντριπτικά χαμηλότερο από κάποιες σκανδιναβικές χώρες που πολλοί φαντάζομαι πως θαυμάζετε, ενώ σαφώς χαμηλότερος είναι και ο μέσος μισθός. Καλή συνέχεια στο κυνήγι μαγισσών. Nαι εγω αγαπητε μια χαρα επιχειρηματα εχω . Απλα εχω την μλκια να προσπαθω να εξηγησω και σε αυτον που δεν καταλαβαινει κατι . Και του το λεω , του το κανω λιανα . Του το ξαναλεω. Δεν ειναι οτι ειμαι φορτικη , απλα ειμαι της αποψης οτι αν καποιος ειναι λιγο πιο αργος , πρεπει να του το εξηγησεις. Και μου αρεσει να εξηγω. Βεβαια για εναν, θα τα ακουτε 500 φορες οι υπολοιποι. Ειναι φορτικο . Αν ησασταν εσεις ομως;;;Με αλλα λογια δεν τα εξηγω για να πεισω τα εξηγω γιατι λυπαμαι αυτον που δεν καταλαβαινει τι λεω..
DrLo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Πρωτα απο ολα , δεν εχουμε υπεραριθμους δημοσιους υπαλληλους .Νομιζω οτι εχουμε οσους η Σουηδια που ειναι 2 εκατομμυρια πιο λιγοι απο εμας. Ποια ειναι η διαφορα η Σουηδια εχει κοινωνικο κρατος που δουλευει. Εμας πολλοι ηταν πραγματι βυσματα που ενω υπαρχουν κενα καθονται και ξυνονται . Σωστα;Θα μου πειτε ο ιδιωτικος απολυθηκε ας απολυθει και ο τα ξυνων..οκ..την στιγμη ομως που μαλλον η χωρα δεν εφτασε εδω λογω υπαλληλων γιατι η Σουηδια με τον ιδιο αριθμο , ειναι πλεονασματικη μαλλον μια τρυπα στο νερο κανεις..φρουδες ελπιδες οτι σωζομαστε τοσο ευκολα.. Το ποιός είναι "δημόσιος υπάλληλος" και ποιός όχι αλλά και πως μετρούνται σε κάθε χώρα χωράει πολύ συζήτηση 1
saya Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Το ποιός είναι "δημόσιος υπάλληλος" και ποιός όχι αλλά και πως μετρούνται σε κάθε χώρα χωράει πολύ συζήτηση Μιλαει και για τις συμβασεις και για ολους . Δεν ειναι υπερογκος ο δημοσιος τομεας῎ Η Σουηδια πρεπει να εχει γυρω στο εκατομμυριο δημοσιους υπαλληλους. Βεβαια η Σουηδια εχει κρατος. Και μεταξυ μας δεν μπηκαμε μεσα απο τους δημοσιους υπηρχαν και αλλα θεματα.
Porg Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Η Νορβηγία πάντως έχει 5 εκατομμύρια άτομα στο δημόσιο και τα πηγαίνουν εξαιρετικά, γιατί όχι και στην Ελλάδα; Υγ Κάτω τα χέρια απτους υπαλλήλους της βουλής 1
Dakonblackblade Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Να στα κανω λιγο λιανα klecor μπας και συνενοηθουμε. Εχεις μια επιχειρηση με 10 υπαλληλους. Κανονικα η επιχειρηση για να λειτουργησει χρειαζεται 4 υπαλληλους αλλα γιατι σε επρηξαν καποιοι συγγενεις σου πηρες και τα ΄΄βυσματα΄΄. Και επειδη ησουν large τυπος τους πληρωνες και 3πλασια απο οτι αξιζαν. Εννοειται πως καποια στιγμη η επιχειρηση θα παει κατα διαολου. ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? 1ο. Διορθωνεις το λαθος που εκανες να προσλαβεις παραπανω υπαλληλους. Απολυεις τα 6 κοπροσκυλα δηλαδη. 2ο. Μειωνεις τους (παχυλους) μισθους απο τους αλλους. Το κρατος γιατι να λειτουργει διαφορετικα? Και εδώ κάπου τελειώνει η κουβέντα. Ναι , δεν είναι οι μοναδικοί υπεύθυνοι. Δε μπορεί όμως να είναι αιώνια στο απυρόβλητο.
Ntinaras Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 σε ολες τις φυσιολογικες χωρες το δημοσιο ζει με ενα μερος των χρηματων που παραγει ο ιδιωτικος τομεας στην ελλαδα ο ιδιωτικος τομεας ζει με ενα μερος των χρηματων που περισσευει απο τον δημοσιο ο οποιος δε παραγει τιποτα,και ανακυκλωνει τα μισα λεφτα,τα αλλα μισα λεφτα γινονται αυτοκινητακια που ερχονται απο γερμανια. damn. 1
kostas_dr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Γιατι το βαζεις σε σποιλερ; Βαλτο να το δει ο κοσμος. Να δει τι σκατα πληρωνει http://youtu.be/OpT9cMMCzPo Αυτα πληρωνεις μαλακα φορολογουμενε!! Για όσους έχουν απορία ποιός ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κυβερνάει αυτόν το τόπο! Τρομερή εντύπωση μου έκανε η στάση των γυναικών υπαλλήλων που δέχονταν αδιαμαρτύρητα να τις καθυβρίζει αυτό το τρισάθλιο δίποδο! Μερικές γέλαγαν κιόλας!
DrLo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Οι προϋποθέσεις Οι υπάλληλοι που επηρεάζονται είναι τουλάχιστον 10 ανά υπηρεσία. Να μην υπερβαίνουν το 25% όλων των υπαλλήλων του ίδιου κλάδου (διοικητικών) ανεξαρτήτως εκπαιδευτικής κατηγορίας. Να μην υπερβαίνουν το 10% του συνολικού προσωπικού που υπηρετεί στον φορεά. Εξαιρούνται όσοι: Εργάζονται σε ασφαλιστικά ταμεία, τον ΟΑΕΔ, νοσοκομεία, στη Γενική Γραμματεία Πολιτισμού όπου υπάγονται τα μουσεία (δεν ισχύει για μουσεία που είναι αυτοτελή νομικά πρόσωπα). Προσλήφθηκαν βάσει διατάξεων για την προστασία ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Εάν ο σύζυγος ή η σύζυγος βρίσκεται σε προσυνταξιοδοτική ή εργασιακή εφεδρεία. Με εισόδημα ώς 12.000 ευρώ έχουν σύζυγο ή τέκνο με αναπηρία σε ποσοστό 67% και τους βαρύνει φορολογικά. Με αναπηρία τουλάχιστον 67%. Πολύτεκνοι που τους βαρύνουν φορολογικά τα τέκνα. Προστάτες μονογονεϊκής οικογένειας. Πάλι μισές δουλειές. Μετά απορούμε γιατί δε μας πιστεύει η τρόικα Για όσους έχουν απορία ποιός ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κυβερνάει αυτόν το τόπο! Τρομερή εντύπωση μου έκανε η στάση των γυναικών υπαλλήλων που δέχονταν αδιαμαρτύρητα να τις καθυβρίζει αυτό το τρισάθλιο δίποδο! Μερικές γλάγν κιόλας! fixed 2
bluesattack Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Σαν εκπομπή του Πρετεντέρη το thread ένα πράμα ε. Το κωμικοτραγικό της υπόθεσης, είναι πως κάποιοι που τη βρίσκετε να φιντάρετε τη σαγια, σκίζεστε με επιχειρήματα που είναι φτωχότερου επιπέδου. Προσπερνάω το "εγώ μαλάκας είμαι που παλεύω στον ιδιωτικό; - να τη πάθουν και αυτοί για να μάθουν" Σωστα .Πληρωνε τα προνομια των υπαλληλων της βοθλης για να μην φανεις ''μοχθηρος'' και για να ζει και βασιλευει η κατσικα του γειτονα. Καντο οπως η...Σουηδια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα