4saken Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 190 ευρω. Μηπως αντι για μισθο ο εργαζομενος να ζητησει στεγη και ενα πιατο φαι?Ειναι που ειναι δουλος τουλαχιστον να του βγει πιο φθηνα....
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δεν το γράφω με κακή διάθεση, αλλά αυτά τα λεφτά αν τα περάσεις σε οκτάωρο, 20 ημέρες το μήνα (4 εβδομάδες) έχεις υπολογίσει πόσα βγαίνουν; edit: συγγνώμη, γιατί ήμουν σε μια λίγο περίεργη συζήτηση και μάλλον δεν κατάλαβα κάτι, εννοείς μηνιάτικο;
Chrisxxx Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μηνιατικο εννοει. Τα μισα του βασικου μισθου δεν ειναι;
Chrisxxx Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δεν ειμαι απολυτα σιγουρος αλλά πρέπει να ειναι 580μικτα και 510 αν εισαι κατω των 25. Τωρα τα καθαρα πρέπει να ειναι κανα 400+ και 400- για τις 2 περιπτωσεις.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Ζητώ και πάλι συγνώμη, λάθος κατάλαβα. Δηλαδή, ούτε 2,5 ευρώ την ώρα; Τι να πω, λυπάμαι πολύ για την παρανόηση εκ μέρους μου.
gigisoni Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 190 ευρω. Μηπως αντι για μισθο ο εργαζομενος να ζητησει στεγη και ενα πιατο φαι?Ειναι που ειναι δουλος τουλαχιστον να του βγει πιο φθηνα.... Η στέγη και το φαΐ θα κοστίσει παραπάνω. Πού το άκουσες αυτό; Πήγες για δουλειά και αυτό σου είπαν;
4saken Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μου το πε καποιος που δουλευει στην συγκεκριμενη αλυσιδα.Τωρα αν το ποσο δεν ειναι ακριβες τι να πω....
brickman Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Το jumbo! Εχω ακουσει κι εγω πολλα για την συγκεκριμένη αλυσιδα..... Απλα μακρυα.
..MementoMori.. Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Νιωθω μια ζεστασια στην καρδια μου οταν ακουω κατι τετοια. Οσα να 'ναι αισθανεσαι λιγο καλυτερα οταν κερδοσκοπει πανω σου Ελληνας επιχειρηματιας. Μηπως να αρχισουμε καμια λιστα με ελληνικες επιχειρησεις που πινουν το αιμα των εργαζομενων με δικαιολογια την κριση? Γιατι καλο ειναι να τις στηριζουμε, αλλα τουλαχιστον να στηριζουμε αυτες που το αξιζουν. Προσωπικα δεν θελω να δινω τα λεφτα μου σε καποια επιχειρηση που για να μην μειωθει το κερδος της εκμεταλευεται την αναγκη μας για δουλεια. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα