Toufas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Brickman, cruiser είναι το πλοίο. Επίσης σε 10 ώρες που τελειωνω την βάρδια θέλω 3 γεγονότα σαν αυτά που είπες από διαφορετικά sites. Sent from my iPhone using Insomnia
brickman Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 1) Brickman, cruiser είναι το πλοίο. 2) Επίσης σε 10 ώρες που τελειωνω την βάρδια θέλω 3 γεγονότα σαν αυτά που είπες από διαφορετικά sites. 1) Εγω μιλαγα πριν για τα καταδρομικα αεροπλανα. Ξερεις μωρε, τα F16 blck 52+ turbo, τα mirage 2000E κτλ. Οσον αφορα τα πλοια εχουμε μαχητικές φρεγάτες. 2) Για ποιον λογο; Εαν θελεις να το διαπιστώσεις μονος σου σε προσκαλω να ερθεις μια μερα μαζι μου σε ενα ταξιδακι να το δεις και εσυ ο ιδιος. Τα εξοδα δικα μου.
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Θα αποζημιώσουμε τη Νεστλε και τη Γιακομπς με ομολογα του Ελληνικου δημοσιου. Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.
brickman Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Ας εκπαιδευσουν τους ΕΠΟΠ (καλο; ). Ας πουμε ότι οντως χρειαζεται στρατος σε μια κοινωνια που θελει να λέγεται πολυτισμένη, ας πουμε ότι τόσα χιλιάδες χρόνια "πολιτισμου" χρειαζόμαστε ακομα στρατό, η ιστορία τα τελευταία χρόνια εγραψε ότι οι αριθμοι δεν παιζουν ρόλο πλεον αλλά μεγαλύτερο ρόλο παιζει ο εξοπλισμός και η εκπαιδευση, δεν ειναι αναγκη να εχουμε 100.000 ανεκπαίδευτους φαντάρους (ή μηπως μας ριχνουν τα νουμερα της ανεργίας και κοινουν την οικονομια στην παραμεθόριο; )αλλά αρκουν πλεον 20.000-30.000 επαγγελματιες οπλιτες (αλήθεια οι ΕΠΟΠ πόσοι ειναι; ), που ούτε ειναι αναγκη να μαζευουν γόπες, ούτε να κάνουν αγγαρείες, απλώς θα εκπαιδευονται σε όπλα, πολεμικες τεχνικες και θα γυμνάζονται. Ανετα νομιζω 20.000-30.000 τετοιοι στρατιώτες υπερνικουν 100.000 ανεκπαίδευτους όπως τώρα. Και στην τελική αν θελεις παίρνεις και ενα διμηνο όλους τους 18ριδες μόλις τελειώσουν την 3η λυκειου (σορρυ γκαιζ, δεν εχει διακοπες το καλοκαιρι) και τους κανεις μια βασικη εκπαιδευση, ετσι κι αλλιως οι αλλοι 7 μηνες ειναι χασιμο χρόνου. και μετά ποιος θα πίνει φραππέ; Οσον αφορα τους ΕΠΟΠ ΝΟΜΙΖΩ οτι αναγκαζονται να κανουν και σχολη πολεμου αρα εαν ειναι ετσι μια χαρα εκπαιδεύονται. Για τα υπολοιπα συμφωνω.
Finn Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Υπάρχει και η περίπτωση να πάρεις 2 άτομα απ το ίδιο στρατόπεδο και ενώ ο πρώτος θα σου πει ότι περνάει καλά ο δεύτερος μπορεί να σου πει ότι είναι και στα πρόθυρα αυτοκτονίας. Θυμάμαι στο κέντρο το παιδί που κοιμόταν στο κρεβάτι από κάτω μου να λέει στη μάνα του στο τηλέφωνο "¨Μαμά επιτέλους ενεργήθηκα!" και να του απαντάει ο απέναντι "Χέσιμο το λένε!". Χάσιμο χρόνου ΝΑΙ, το θέατρο του παραλόγου ΝΑΙ αλλά στο χέρι του καθενός είναι να βρει την άκρη εκεί μέσα και να περάσει καλά τους 9 ή 12 μήνες που πρέπει να υπηρετήσει.
DrLo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Brickman, cruiser είναι το πλοίο. Ο Brickman αναφέρεται ίσως στον όρο "Pursuit" που παλιά χαρακτήριζε κάποια αεροπλάνα (εξού και το P- σε παλαιότερα αμερικάνικα αεροπλάνα) με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Στα Ελληνικά ο όρος συνήθως μεταφράζεται ως "καταδιωκτικό" και λίγο εώς πολύ είναι το αντίστοιχο του "καταδρομικού" σε αεροπλάνο. Πλέον ο όρος δεν χρησιμοποιείται πια καθώς τα πολεμικά αεροσκάφη μπορούν πλειάδα αποστολών και χρησιμοποιείται το γενικότερο Fighter/Μαχητικό (εξού και το F- στα σύγχρονα αμερικάνικα μαχητικά). Ευχαστιστώ που με ακούσατε. 4
brickman Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Ο Brickman αναφέρεται ίσως στον όρο "Pursuit" που παλιά χαρακτήριζε κάποια αεροπλάνα (εξού και το P- σε παλαιότερα αμερικάνικα αεροπλάνα) με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Στα Ελληνικά ο όρος συνήθως μεταφράζεται ως "καταδιωκτικό" και λίγο εώς πολύ είναι το αντίστοιχο του "καταδρομικού" σε αεροπλάνο. Πλέον ο όρος δεν χρησιμοποιείται πια καθώς τα πολεμικά αεροσκάφη μπορούν πλειάδα αποστολών και χρησιμοποιείται το γενικότερο Fighter/Μαχητικό (εξού και το F- στα σύγχρονα αμερικάνικα μαχητικά). Ευχαστιστώ που με ακούσατε. Το αυτο, απλα εμεις ακομα τα λεμε καταδρομικα.
aris1986 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 'Εβρο στο 508 ΜΚ/ΤΠ ριζια τα ίδια και χειρότερα περάσαμε.12(6 ψευτογιωτάδες άτομα με 21-22 υπηρεσίες. Πήγα σπίτι μου με αεροπλάνο σε άδεια και κοίταζα ζαβλακωμένος, τα κτήρια και νόμιζα οτι ήμουν στην Νεα Υόρκη. Βρώμαγα κιόλας γιατι είχα να κάνω 10 μέρες μπάνιο. Καθόλου θέρμανση και νερό κρύσταλλος. Φαντάσου εξω -12 το βραδυ. Απο την αϋπνια δακρυζα σε random στιγμές και ήθελα να πέσω κάτω. Απλά υπομονή. Μακάρι να πηγαίναν όλοι στρατό και να μην υπήρχαν βύσματα, μαμόθρεφτα και ψευτο-γιωτάδες. Θα μας πήγαινε ολους καλά. 1
brickman Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 'Εβρο στο 508 ΜΚ/ΤΠ ριζια τα ίδια και χειρότερα περάσαμε.12(6 ψευτογιωτάδες άτομα με 21-22 υπηρεσίες. Πήγα σπίτι μου με αεροπλάνο σε άδεια και κοίταζα ζαβλακωμένος, τα κτήρια και νόμιζα οτι ήμουν στην Νεα Υόρκη. Βρώμαγα κιόλας γιατι είχα να κάνω 10 μέρες μπάνιο. Καθόλου θέρμανση και νερό κρύσταλλος. Φαντάσου εξω -12 το βραδυ. Απο την αϋπνια δακρυζα σε random στιγμές και ήθελα να πέσω κάτω. Απλά υπομονή. Μακάρι να πηγαίναν όλοι στρατό και να μην υπήρχαν βύσματα, μαμόθρεφτα και ψευτο-γιωτάδες. Θα μας πήγαινε ολους καλά. Χαχαχα. Εμεις παλι οταν στην εξοδο βλεπαμε κοπελες νομιζαμε οτι βλεπαμε τσοντα!
mphxths Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 στην 1η αδεια μου απο την μοναδα , κατεβαινω αθηνα και πλακωνομαι στους υπνους. Σε μια φαση με ξυπναει η μανα μου βραδυ για φαι (9 η ωρα περιπου) και της λεω "Τι γινεται ?Ηρθε το νουμερο μου ?" χααχχαχα
aris1986 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Το μονο καλο ρε παιδες ειναι οτι ημουν 80 κιλα και επεσα στα 70-71. Σταματησα και ροχαλητα επεσαν και οι μπακες κτλπ. Το μυστικό; Μισω τα σοκολατοειδη και τις πολλες ζαχαρες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Μακάρι να πηγαίναν όλοι στρατό και να μην υπήρχαν βύσματα, μαμόθρεφτα και ψευτο-γιωτάδες. Θα μας πήγαινε ολους καλά. κλασικά θα άνοιγαν περισσότερες υπηρεσίες? Το μονο καλο ρε παιδες ειναι οτι ημουν 80 κιλα και επεσα στα 70-71. Σταματησα και ροχαλητα επεσαν και οι μπακες κτλπ. Το μυστικό; Μισω τα σοκολατοειδη και τις πολλες ζαχαρες. που έτσι κι αλλιώς δεν θα τα έτρωγες κι έξω, απλά υποθέτω ότι μέσα έκανες περισσότερη "άσκηση" από ότι έξω...
sargio01 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Στο μόνο που βοηθάει ο στρατός σε κοινωνικό πλαίσιο, είναι ότι μαθαίνει το αγόρι να σκέφτεται, αποφασίζει και αντιδρά για τον εαυτό του, το ίδιο. Ουσιαστικά είναι η πρώτη φορά που μένει το παιδί μόνο του και γι αυτό λέμε ότι στο στρατό "γίνεται άντρας". Ξεκολλάει απο το σπίτι και πέρνει τη ζωή του στα χέρια του-να το πω έτσι...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 αρκεί να μπαίνει στα 18, αλλά και πάλι δεν μπορείς να είσαι σίγουριος, για πιο μεγάλες ηλικίες είναι απλά προκλητικό να το λες στις περισσότερες περιπτώσεις...
sargio01 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 αρκεί να μπαίνει στα 18, αλλά και πάλι δεν μπορείς να είσαι σίγουριος, για πιο μεγάλες ηλικίες είναι απλά προκλητικό να το λες στις περισσότερες περιπτώσεις... Ε καλά, εννοείται πως αναφερόμαστε στο κανονικό Όσον αφορά τις μεγάλες ηλικίες, είναι μια πονεμένη ιστορία και μόνο που ήδη έχει παρμένη τη ζωή στα χέρια του εργαζόμενος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις