Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πχ , όταν ήμουνα τηλεφωνικό κέντρο , δεν με αφήνανε τα βράδια να κοιμηθώ.

Με παίρνανε απο την σκοπιά αναπάντητη , στις 3 η ώρα το πρωί.

Με έπαιρνε ο θαλαμοφύλακας , και μου έλεγε πουστόνεο θα σε στάξουμε , σε μένα θα μιλάς στον πληθυντικό , αλλιώς θα σε γαμήσω.

χωρις να λεω οτι ειναι αναλογη η παρακατω περιπτωση με τη δικη σου..

αυτο το ειχαμε κανει κι εμεις σε νεο κεπικαριο , γιατι ειχε σκασει απο το κεντρο και δεν ειχε καταλαβει ακομα οτι ειναι στρατο και μας ελεγε να παραγγειλουμε οτι θελουμε μεχρι τις 10 ολοι μαζι μαλιστα για να πεσει να κοιμηθει

προφανως και δε θα κοιμοταν :P

παρολα αυτα επειδη ηταν πολυ καλο παιδι και γενικα πολυ σωστος χαρακτηρας , στη συνεχεια περασε ζαχαρη

τα καψονια (που σιγα τα καψονια πλεον) παντως δε νομιζω οτι γινονται (συνηθως) αν δε συντρεχουν και λογοι/αφορμες

• Απαντ. 235
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σεβάσου τους εφέδρους γιατί αυτοί είναι πάντα μπροστά σε ΚΑΘΕ πόλεμο.

Στην κρίση με το σισμίκ είμουνα και έχω πολύ ασχημη γνώμη για τους μονημάδες.

Γιατι, ποιος ειπε οτι δεν τους σεβομαι; Ισα-ισα αυτοι ΕΙΝΑΙ οι φανταροι.
Δημοσ.

Τι ακριβως σε πειραζει με αυτους?

Ελα μωρε αυτο που πειραζει ολους. Το οτι εχουμε δουλεια (εστω και κακοπληρωμενη) ενω αυτοι δεν εχουν, οτι δουλευουμε για το δημοσιο ενω αυτοι οχι και μαλλον επειδη στις γκομενες αρεσουν οι στολες που εμεις εχουμε ενω αυτοι παλι οχι.

Νταξ, τα εχουμε συνηθίσει αυτα......

Παραθετω ενα μερος απο ενα αρθρο:

Οι νέοι που μπήκαν στις στρατιωτικές σχολές ,θα είναι οι αξιωματικοί των ΕΔ σε τέσσερα χρόνια. Οι αξιωματικοί "των 800€" που όμως επέλεξαν να θυσιάσουν ένα μέρος της εφηβείας τους και τέσσερα χρόνια από τα νιάτα τους για να ορκιστούν πίστη στη πατρίδα. Ας τους προσφέρει κι αυτή το ελάχιστο. Αξιοπρέπεια και σεβασμό. Τουλάχιστον.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν κατηγορεί κανείς τους στρατιωτικούς για αυτό που κάνουν και τα χρήματα που παίρνουν οι τις στολές που φοράνε. Προφανώς και χάνουν Χ πράγματα , όμως παράλληλα δέχονται Χ. Υπάρχει μια γενική ισορροπία στην όλη κατάσταση.

Ο κόσμος κατηγορεί το μεγαλύτερο ποσοστό των στρατιωτικών γιατί:

α) είναι αμόρφωτοι αλλά δυστυχώς είναι παράλληλα και βλάκες

β) νομίζουν ότι είναι κάτι, επειδή τους έχει δοθεί μια εξουσία δίχως καμία ουσία

γ) βγάζουν τα ψυχολογικά τους σε ανθρώπους που απλά έτυχε να συνεργάζονται

δ) ΔΕΝ προσφέρουν εκπαίδευση , γνώση και ουσιαστικά έργο στους φαντάρους. Απλά αυτοπραγματώνονται σε ένα φανταστικό τους κόσμο. Όταν όμως κυκλοφορήσουν εκτός στρατοπέδου, είναι οι άνθρωποι με τη μικρότερη αξία.

Βέβαια δεν φταίνε αυτοί, αλλά αυτοί που τους εκπαίδευσαν και έκαναν τα ίδια. Κανέις δεν βρέθηκε να διδάξει τρόπο σκέψης , ηθικής και αντίληψης. Ο καθένας τους ανακαλύπτει τον τροχό σε ένα σάπιο σύστημα.

Φυσικά τα πράγματα είναι καλύτερα στους Αξιωματικούς΄και στους ΕΠΟΠ οι οποίοι προέρχονται απο πανεπιστήμια.

• Like 4
Δημοσ.

Δεν κατηγορεί κανείς τους στρατιωτικούς για αυτό που κάνουν και τα χρήματα που παίρνουν οι τις στολές που φοράνε. Προφανώς και χάνουν Χ πράγματα , όμως παράλληλα δέχονται Χ. Υπάρχει μια γενική ισορροπία στην όλη κατάσταση.

Ο κόσμος κατηγορεί το μεγαλύτερο ποσοστό των στρατιωτικών γιατί:

α) είναι αμόρφωτοι αλλά δυστυχώς είναι παράλληλα και βλάκες

β) νομίζουν ότι είναι κάτι, επειδή τους έχει δοθεί μια εξουσία δίχως καμία ουσία

γ) βγάζουν τα ψυχολογικά τους σε ανθρώπους που απλά έτυχε να συνεργάζονται

δ) ΔΕΝ προσφέρουν εκπαίδευση , γνώση και ουσιαστικά έργο στους φαντάρους. Απλά αυτοπραγματώνονται σε ένα φανταστικό τους κόσμο. Όταν όμως κυκλοφορήσουν εκτός στρατοπέδου, είναι οι άνθρωποι με τη μικρότερη αξία.

Βέβαια δεν φταίνε αυτοί, αλλά αυτοί που τους εκπαίδευσαν και έκαναν τα ίδια. Κανέις δεν βρέθηκε να διδάξει τρόπο σκέψης , ηθικής και αντίληψης. Ο καθένας τους ανακαλύπτει τον τροχό σε ένα σάπιο σύστημα.

Φυσικά τα πράγματα είναι καλύτερα στους Αξιωματικούς΄και στους ΕΠΟΠ οι οποίοι προέρχονται απο πανεπιστήμια.

Αυτα που λες ηταν σωστα πριν καμποσα χρονια που ο καθε βλαχος γινοταν στρατιωτικος για να φυγει απο το χωριό. Τωρα πια ολα αυτα ειναι μονο προκαταληψεις μιας και δεν στεκουν. Το μονο που ειναι σωστο ειναι το δ) οπου κι εγω ο ιδιος προσπαθω οποτε μου δινεται η ευκαιρια να το αλλαξω. (τουλαχιστον στον λοχο μου)

Απλα και να ίσχυαν αυτα τωρα πια (που οπως προειπα δεν ισχυουν πια) δεν δικαιολογουνται αποψεις του στυλ "Ψοφος στους στρατοκαυλους". Ετσι οπως εγω σεβομαι το επαγγελμα σας και δεν φωναζω "Ψοφο στους μανατζερ/ηθοποιους/καθηγητες" κτλ ετσι θελω να σέβεστε κι εσεις το δικο μου.

Δημοσ.

Προφανώς δεν έχει να κάνει με το επάγγελμα αλλά με τους ανθρώπους που το στελεχώνουν. Στο χέρι του καθενός είναι να κάνει το επάγγελμα του, αγαπητό στους άλλους.

Φυσικά πάντα θα υπάρχει ένα το ποσοστό που θα κατηγορεί τους πάντες και τα πάντα. Με αυτούς δεν ασχολούμαστε.

Το υπόλοιπο όμως ποσοστό, πείθεται με έργα και δεν είναι προκατειλημμένο ;) Ότι βλέπει κρίνει!

ps Για να προσθέσω την προσωπική μου σφραγίδα, ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ που υπηρέτησαν παραμεθόριο εντός των Αθηνών, καθημερινά εξοδούχοι! Αυτοί έφεραν την Ελλάδα εδώ, σύμφωνα με το: ο Θάνατος σου η ζωή μου. ΟΥΡΤ

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς δεν έχει να κάνει με το επάγγελμα αλλά με τους ανθρώπους που το στελεχώνουν. Στο χέρι του καθενός είναι να κάνει το επάγγελμα του, αγαπητό στους άλλους.

Φυσικά πάντα θα υπάρχει ένα το ποσοστό που θα κατηγορεί τους πάντες και τα πάντα. Με αυτούς δεν ασχολούμαστε.

Το υπόλοιπο όμως ποσοστό, πείθεται με έργα και δεν είναι προκατειλημμένο ;) Ότι βλέπει κρίνει!

ps Για να προσθέσω την προσωπική μου σφραγίδα, ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ που υπηρέτησαν παραμεθόριο εντός των Αθηνών, καθημερινά εξοδούχοι! Αυτοί έφεραν την Ελλάδα εδώ, σύμφωνα με το: ο Θάνατος σου η ζωή μου. ΟΥΡΤ

Το θεμα ειναι οτι οσα εργα κι εαν κανουμε καποιοι δεν λενε να τα δουν.

Οσο για το ps απλα συμφωνω. Αυτους ακομα και ο ιδιος τους ο εαυτος πρεπει να τους μισει.

Τα ιντερνετς δεν είναι στρατόπεδο κύριε καραβανά. Εδώ ο σεβασμός κερδίζεται δεν επιβάλλεται

Το θεμα ειναι οτι, ό,τι κι εαν κανουμε για να τον κερδισουμε υπαρχουν πολλα ατομα (βλεπε εσυ και ο traganeus) που θα συνεχίζουν το ιδιο τροπάριο αψηφώντας το τι κανουμε. Εαν καποιος οταν ησουν στην θητεια σου εκανε μαλακιες δεν σημαίνει οτι είμαστε ολοι ετσι και ουτε σημαίνει οτι πρεπει να μας βαζετε ολους στο ιδιο σακι. Εαν βγαλεις το επαγγελμα μας ειμαστε κι εμεις ανθρωποι σαν εσενα.
Δημοσ.

Να προσθέσω!!!!

Δόξα και τιμή στους της 96 ΜΕΘ Χιου που όλη τη θητεία μας πήγαινε 40 μέσα και μια έξω με 2+2 ώρες ύπνου / ημέρα χωρίς εξαίρεση!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...