traganeus Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Τι ακριβως σε πειραζει με αυτους? είναι καυλώστρατοι και κατα μεγάλη πλειοψηφία φασίστες και θέλουν να γυρίσει ο βασιλιάς πίσω. Δεν αναφέρομαι σε όλους τους στρατιωτικούς, στου καυλώστρατους, έχει διαφορά. Ελα μωρε αυτο που πειραζει ολους. Το οτι εχουμε δουλεια (εστω και κακοπληρωμενη) ενω αυτοι δεν εχουν, οτι δουλευουμε για το δημοσιο ενω αυτοι οχι και μαλλον επειδη στις γκομενες αρεσουν οι στολες που εμεις εχουμε ενω αυτοι παλι οχι. Προτιμώ να σκυλοπεινάσω παρά να γίνω στρατιωτικός. Αχχαχαχ το οτι οι γκόμενες γουστάρουν τα στραβάδια που γίνανε μόνιμοι γιατί δεν θα ήταν ικανοί να κάνουν τίποτα στον ιδιωτικό τομέα, πρώτη φορά το ακούω. Μπαίνετε στον στρατό και βγάζετε όλο το κόμπλεξ της ζωή σας, απο το δημοτικό και μετά. 2
siracos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Γιατι, ποιος ειπε οτι δεν τους σεβομαι; Ισα-ισα αυτοι ΕΙΝΑΙ οι φανταροι. Ο τρόπος που γράφεις. Αν δεν τους σεβαστείς ούτε αυτοί θα σε σεβαστούν ποτέ και μάντεψε σε αυτούς στηρίζεσαι.
Baslir Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Το θεμα ειναι οτι οσα εργα κι εαν κανουμε καποιοι δεν λενε να τα δουν. Οσο για το ps απλα συμφωνω. Αυτους ακομα και ο ιδιος τους ο εαυτος πρεπει να τους μισει. Το θεμα ειναι οτι, ό,τι κι εαν κανουμε για να τον κερδισουμε υπαρχουν πολλα ατομα (βλεπε εσυ και ο traganeus) που θα συνεχίζουν το ιδιο τροπάριο αψηφώντας το τι κανουμε. Εαν καποιος οταν ησουν στην θητεια σου εκανε μαλακιες δεν σημαίνει οτι είμαστε ολοι ετσι και ουτε σημαίνει οτι πρεπει να μας βαζετε ολους στο ιδιο σακι. Εαν βγαλεις το επαγγελμα μας ειμαστε κι εμεις ανθρωποι σαν εσενα. "Φίλε" οι στρατιωτικοί όπως και οι αστυνομικοί έχουν κερδίσει επάξια την αντιπάθεια του κόσμου. Δεν ήταν ένας στη θητεία που έκανε μαλακίες, αλλά η πλειοψηφία των στρατιωτικών (μπουρτζόβλαχοι ΕΠΟΠ, καθυστερημένοι ΕΜΘ, αδικαιολογήτως αμόρφωτοι Αξιωματικοί από ΣΣΕ). Άσε την καραμέλα για το "επάγγελμα" σας και το σεβασμό που θες. Όταν μία ολόκληρη επαγγελματική τάξη βγάζει ένα κακό όνομα (βλέπε παλαιότερα τους ταρίφες), δεν συμβαίνει τυχαία. Μέτρησε τα κόμπλεξ ενός συνηθισμένου στρατιωτικού, μάθε να συλλαβίζεις τη λέξη "ευθύνη" (που ανάθεμα αν υπάρχουν 2 αξιωματικοί/υπαξιωματικοί σε κάθε μονάδα που την γνωρίζουν), αναλογίσου το τι πραγματικά προσφέρεις στην κοινωνία (δημόσιοι υπάλληλοι χείριστης μορφής) και μετά έλα να μου πεις για σεβασμό. Και πριν αναφέρεις και την καραμέλα της Εθνικής Ασφάλειας, το πόσο καλή δουλειά κάνετε, φαίνεται από την εισροή λαθρομεταναστών. Και να προσθέσω, το γεγονός πως σαν φορολογούμενος πολίτης, σε πληρώνω, έχω κάθε δικαίωμα να σε κρίνω και να σε "κράξω". 5
brickman Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 είναι καυλώστρατοι και κατα μεγάλη πλειοψηφία φασίστες και θέλουν να γυρίσει ο βασιλιάς πίσω. Δεν αναφέρομαι σε όλους τους στρατιωτικούς, στου καυλώστρατους, έχει διαφορά. Προτιμώ να σκυλοπεινάσω παρά να γίνω στρατιωτικός. Αχχαχαχ το οτι οι γκόμενες γουστάρουν τα στραβάδια που γίνανε μόνιμοι γιατί δεν θα ήταν ικανοί να κάνουν τίποτα στον ιδιωτικό τομέα, πρώτη φορά το ακούω. Μπαίνετε στον στρατό και βγάζετε όλο το κόμπλεξ της ζωή σας, απο το δημοτικό και μετά. Ουτε μια φορα δεν σε εχω δει να γραφεις μπροστα το "Κατα την αποψη μου". Το οτι ειμαστε φασιστες απο που βγαινει; Επειδη ειμαστε στρατιωτικοι πρεπει να ειμαστε και φασιστες; Καινουριο και αυτο.... Επισης πιασε εναν τεχνικο της ΣΤΥΑ και εναν τεχνικο απο οποιαδηποτε αλλη σχολη και συγκρινε τους. Εαν ο αλλος της πολιτικης σχολης μπορεσει και κλασει τιποτα στον της ΣΤΥΑ ελα και σφυρα μου κλεφτικα. Σορρυ ρε φιλε αλλα εσυ μου φαινεσαι κομπλεξικος με αυτα που γραφεις..... μηπως να αναθεωρήσεις; Ο τρόπος που γράφεις. Αν δεν τους σεβαστείς ούτε αυτοί θα σε σεβαστούν ποτέ και μάντεψε σε αυτούς στηρίζεσαι. Αλλο οι φανταροι και αλλο οι εφεδροι. Τους απλους φανταρους δεν τους παω οταν καθονται και βριζουν τον στρατο επειδη ειχαν μαθει στο καθισιο. Στους εφεδρους θες δεν θες πρεπει να δειχνεις σεβασμο κι ας μην τον εννοεις διοτι εκεινοι ειναι που πραγματικα κανουν θυσιες σε σχεση με τους αλλους τους φανταρους. "Φίλε" οι στρατιωτικοί όπως και οι αστυνομικοί έχουν κερδίσει επάξια την αντιπάθεια του κόσμου. Δεν ήταν ένας στη θητεία που έκανε μαλακίες, αλλά η πλειοψηφία των στρατιωτικών (μπουρτζόβλαχοι ΕΠΟΠ, καθυστερημένοι ΕΜΘ, αδικαιολογήτως αμόρφωτοι Αξιωματικοί από ΣΣΕ). Άσε την καραμέλα για το "επάγγελμα" σας και το σεβασμό που θες. Όταν μία ολόκληρη επαγγελματική τάξη βγάζει ένα κακό όνομα (βλέπε παλαιότερα τους ταρίφες), δεν συμβαίνει τυχαία. Μέτρησε τα κόμπλεξ ενός συνηθισμένου στρατιωτικού, μάθε να συλλαβίζεις τη λέξη "ευθύνη" (που ανάθεμα αν υπάρχουν 2 αξιωματικοί/υπαξιωματικοί σε κάθε μονάδα που την γνωρίζουν), αναλογίσου το τι πραγματικά προσφέρεις στην κοινωνία (δημόσιοι υπάλληλοι χείριστης μορφής) και μετά έλα να μου πεις για σεβασμό. Και πριν αναφέρεις και την καραμέλα της Εθνικής Ασφάλειας, το πόσο καλή δουλειά κάνετε, φαίνεται από την εισροή λαθρομεταναστών. Επαναλαμβάνω οτι αυτα που λες ισχυαν εως πριν καποια χρονια οπου ο καθε βλαχος γινοταν στρατιωτικος. Εχουμε 2012. Σκεψου αντίστοιχα. Υ.Γ. η εισροή λαθρομεταναστών δεν είναι θέμα στρατού αλλά ανοιχτών συνόρων και συμφερόντων κάποιων από πάνω.
Baslir Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Ουτε μια φορα δεν σε εχω δει να γραφεις μπροστα το "Κατα την αποψη μου". Το οτι ειμαστε φασιστες απο που βγαινει; Επειδη ειμαστε στρατιωτικοι πρεπει να ειμαστε και φασιστες; Καινουριο και αυτο.... Επισης πιασε εναν τεχνικο της ΣΤΥΑ και εναν τεχνικο απο οποιαδηποτε αλλη σχολη και συγκρινε τους. Εαν ο αλλος της πολιτικης σχολης μπορεσει και κλασει τιποτα στον της ΣΤΥΑ ελα και σφυρα μου κλεφτικα. Σορρυ ρε φιλε αλλα εσυ μου φαινεσαι κομπλεξικος με αυτα που γραφεις..... μηπως να αναθεωρήσεις; Αλλο οι φανταροι και αλλο οι εφεδροι. Τους απλους φανταρους δεν τους παω οταν καθονται και βριζουν τον στρατο επειδη ειχαν μαθει στο καθισιο. Στους εφεδρους θες δεν θες πρεπει να δειχνεις σεβασμο κι ας μην τον εννοεις διοτι εκεινοι ειναι που πραγματικα κανουν θυσιες σε σχεση με τους αλλους τους φανταρους. Επαναλαμβάνω οτι αυτα που λες ισχυαν εως πριν καποια χρονια οπου ο καθε βλαχος γινοταν στρατιωτικος. Εχουμε 2012. Σκεψου αντίστοιχα. Υ.Γ. η εισροή λαθρομεταναστών δεν είναι θέμα στρατού αλλά ανοιχτών συνόρων και συμφερόντων κάποιων από πάνω. Υπηρέτησα στο στρατό, στον Έβρο το 2009. Ισχύουν μια χαρά και σήμερα. Άποψή μου βέβαια, αλλά δυστυχώς άποψη και πολλών γνωστών μου. Η εισροή των λαθρομεταναστών είναι ΚΑΙ θέμα στρατού, αφού στους "από πάνω" εμπλέκονται και στρατιωτικοί και δεν μιλάω για τον αρχηγό ΓΕΣ. Ας μην ανοίξουμε κουβέντα σε αυτό και είμαστε offtopic.
Ntinaras Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Ελα μωρε αυτο που πειραζει ολους. Το οτι εχουμε δουλεια (εστω και κακοπληρωμενη) ενω αυτοι δεν εχουν, οτι δουλευουμε για το δημοσιο ενω αυτοι οχι και μαλλον επειδη στις γκομενες αρεσουν οι στολες που εμεις εχουμε ενω αυτοι παλι οχι. Νταξ, τα εχουμε συνηθίσει αυτα...... Παραθετω ενα μερος απο ενα αρθρο: Οι νέοι που μπήκαν στις στρατιωτικές σχολές ,θα είναι οι αξιωματικοί των ΕΔ σε τέσσερα χρόνια. Οι αξιωματικοί "των 800€" που όμως επέλεξαν να θυσιάσουν ένα μέρος της εφηβείας τους και τέσσερα χρόνια από τα νιάτα τους για να ορκιστούν πίστη στη πατρίδα. Ας τους προσφέρει κι αυτή το ελάχιστο. Αξιοπρέπεια και σεβασμό. Τουλάχιστον. να ορκιστουν πιστη στη πατριδα οχι,να εχουν μονιμη δουλεια και λεφτα ναι. σιγα μη σας χτισουμε και αγαλμα. να δουμε ποσοι θα μπαινανε αν τα λεφτα ηταν τα μισα.
MovingShadow Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 χωρις να λεω οτι ειναι αναλογη η παρακατω περιπτωση με τη δικη σου.. αυτο το ειχαμε κανει κι εμεις σε νεο κεπικαριο , γιατι ειχε σκασει απο το κεντρο και δεν ειχε καταλαβει ακομα οτι ειναι στρατο και μας ελεγε να παραγγειλουμε οτι θελουμε μεχρι τις 10 ολοι μαζι μαλιστα για να πεσει να κοιμηθει προφανως και δε θα κοιμοταν παρολα αυτα επειδη ηταν πολυ καλο παιδι και γενικα πολυ σωστος χαρακτηρας , στη συνεχεια περασε ζαχαρη τα καψονια (που σιγα τα καψονια πλεον) παντως δε νομιζω οτι γινονται (συνηθως) αν δε συντρεχουν και λογοι/αφορμες Είχαμε τηλεφωνικό κέντρο μέσα στο στρατόπεδο , που έπρεπε να καθαρίσεις όλο το διοικητήριο , 2 ορόφους , και ταυτόχρονα να απαντάς και να συνδέεις τηλέφωνα. Ναι , υπήρχανε λόγοι , όπως το ότι πήγα να πάρω 5 μέρες τιμητική , που μετά απο διαμαρτυρίες τους , έγινε 1. Στην αρχή ήμουνα φιλότιμος τρομάρα μου , και τους λυπόμουνα , γιαυτό έλεγα..."Ρε συ , βάλε εμένα περίπολο πάλι σήμερα , εσείς έχετε γαμηθεί". Ο μαλακας....!!! Και το ευχαριστώ , μόλις τους έλεγα , ρε σύ , βάλε με πρώρτο νουμερο να πάρω υπηρεσιακό , που έχω να πάρω τρίωρο υπηρεσιακό εδώ και δύο βδομάδες , έχω γαμηθεί... Απάντηση : " Αντε ρε κωλόψαρο που θες και υπηρεσιακό...." Το ευχαριστώ που λέμε....και φυσικά τσακώθηκα μαζί τους , διότι ψάχνανε μαλάκες. Επίσης , μια σειρά μου που ήτανε Ι4 , απο ψυχολογικά και έτσι , τον κοροιδεύανε και έβαζε τα κλάματα. Εκεί ,βούτηξα έναν απο τον λαιμό .... Και φυσικά , έγινα ο δακτυλοδυκτούμενος , και αυτός που θα στάξει , γιατι υποστήριξα το δίκιο. Γενικά , η 309 των διαβιβάσεων , ήτανε μεγάλα κωλόπαιδα , όλοι οι της σειράς μου , παρόμοια μου λέγανε.....
brickman Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 1) Υπηρέτησα στο στρατό, στον Έβρο το 2009. Ισχύουν μια χαρά και σήμερα. Άποψή μου βέβαια, αλλά δυστυχώς άποψη και πολλών γνωστών μου. 2) Η εισροή των λαθρομεταναστών είναι ΚΑΙ θέμα στρατού, αφού στους "από πάνω" εμπλέκονται και στρατιωτικοί και δεν μιλάω για τον αρχηγό ΓΕΣ. Ας μην ανοίξουμε κουβέντα σε αυτό και είμαστε offtopic. 1) Στην θητεια ολοι προσπαθουν για καποιον ανεξηγητο λογο να σας βγαλουν την πιστη. Μην με μπλεκεις σε αυτο, δεν εχω καποια σχεση. Και εκτος αυτου οι τυποι που ειχατε εκει πανω ηταν στην στρατο ξηρας. Στο ΠΝ οπως εχω ξαναπει υπαρχει ενα επιπεδο και ειναι πιο βατα τα πραγματα. 2) Το ποιοι εμπλέκονται δεν μπορω να το γνωρίζω με σιγουρια οποτε το σταματαω εκει. Είχαμε τηλεφωνικό κέντρο μέσα στο στρατόπεδο , που έπρεπε να καθαρίσεις όλο το διοικητήριο , 2 ορόφους , και ταυτόχρονα να απαντάς και να συνδέεις τηλέφωνα. Ναι , υπήρχανε λόγοι , όπως το ότι πήγα να πάρω 5 μέρες τιμητική , που μετά απο διαμαρτυρίες τους , έγινε 1. Στην αρχή ήμουνα φιλότιμος τρομάρα μου , και τους λυπόμουνα , γιαυτό έλεγα..."Ρε συ , βάλε εμένα περίπολο πάλι σήμερα , εσείς έχετε γαμηθεί". Ο μαλακας....!!! Και το ευχαριστώ , μόλις τους έλεγα , ρε σύ , βάλε με πρώρτο νουμερο να πάρω υπηρεσιακό , που έχω να πάρω τρίωρο υπηρεσιακό εδώ και δύο βδομάδες , έχω γαμηθεί... Απάντηση : " Αντε ρε κωλόψαρο που θες και υπηρεσιακό...." Το ευχαριστώ που λέμε....και φυσικά τσακώθηκα μαζί τους , διότι ψάχνανε μαλάκες. Επίσης , μια σειρά μου που ήτανε Ι4 , απο ψυχολογικά και έτσι , τον κοροιδεύανε και έβαζε τα κλάματα. Εκεί ,βούτηξα έναν απο τον λαιμό .... Και φυσικά , έγινα ο δακτυλοδυκτούμενος , και αυτός που θα στάξει , γιατι υποστήριξα το δίκιο. Γενικά , η 309 των διαβιβάσεων , ήτανε μεγάλα κωλόπαιδα , όλοι οι της σειράς μου , παρόμοια μου λέγανε..... Οπως ξαναειπα δεν φταιω εγω για την μαλακια στον εγκεφαλο καποιων αλλων. Και για τελευταια φορα: ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ; ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ! ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ! να ορκιστουν πιστη στη πατριδα οχι,να εχουν μονιμη δουλεια και λεφτα ναι. σιγα μη σας χτισουμε και αγαλμα. να δουμε ποσοι θα μπαινανε αν τα λεφτα ηταν τα μισα. Δεν ξερω για αλλους αλλα εγω ναι, ορκίστηκα πίστη εις την πατριδα και αυτο το αποδεικνύω καθε μερα στην ζωη μου και ναι, εγω παλι θα έμπαινα και με μισα λεφτα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Και για τελευταια φορα: ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ; ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ! ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ! seriously ποιος νοιάζεται για το ναυτικό και την αεροπορία? 3
brickman Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 seriously ποιος νοιάζεται για το ναυτικό και την αεροπορία? Εγώ
damian1977 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δεν εχω διαβασει ολο το νημα...καπου στην 6 σελιδα βαρεθηκα να διαβαζω τα ιδια και τα ιδια...... Και εγω πιστευω οτι.... Η στρατιωτικη θητεια ειναι ενα αναγκαιο κακο....και σε μεγαλο βαθμο χασιμο χρονου! Οι αγγαρειες και τα καψωνια ειναι απαραδεκτα αλλα ειναι για ολους αρα αυτοματα χανεται το αισθημα της αδικιας και απλα προσπαθεις να τα υπομεινεις! Η προστασια της ασφαλειας και της σωματικης ακεραιοτητας του οπλιτη θα πρεπει να ειναι απαραβατος κανονας. Αν νομιζετε οτι η θητεια (ακομα και στην χειροτερη μεταθεση) μπορει να συγκριθει με την ζουγκλα της καθημερινοτητας...θα εχετε σοβαρες εκπληξεις στην ζωη σας! 1
brickman Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 brickman, γιατρός είσαι; Όχι. Πώς σου ήρθε αυτό;
MovingShadow Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Αν νομιζετε οτι η θητεια (ακομα και στην χειροτερη μεταθεση) μπορει να συγκριθει με την ζουγκλα της καθημερινοτητας...θα εχετε σοβαρες εκπληξεις στην ζωη σας! Συμφωνώ απόλυτα. Απλά στην καθημερινότητα , πολλές φορές ( όσο πάνε γίνονται και λιγότερες) , έχεις την δυνατότητα να αντιδράσεις ..... Θα μου πεις να αντιδράσω στο αφεντικό που με βρίζει και να με απολύσει? Κάποτε δεν θα σε ένοιαζε....πλέον.....δεν.....
siracos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Ουτε μια φορα δεν σε εχω δει να γραφεις μπροστα το "Κατα την αποψη μου". Το οτι ειμαστε φασιστες απο που βγαινει; Επειδη ειμαστε στρατιωτικοι πρεπει να ειμαστε και φασιστες; Καινουριο και αυτο.... Επισης πιασε εναν τεχνικο της ΣΤΥΑ και εναν τεχνικο απο οποιαδηποτε αλλη σχολη και συγκρινε τους. Εαν ο αλλος της πολιτικης σχολης μπορεσει και κλασει τιποτα στον της ΣΤΥΑ ελα και σφυρα μου κλεφτικα. Σορρυ ρε φιλε αλλα εσυ μου φαινεσαι κομπλεξικος με αυτα που γραφεις..... μηπως να αναθεωρήσεις; Αλλο οι φανταροι και αλλο οι εφεδροι. Τους απλους φανταρους δεν τους παω οταν καθονται και βριζουν τον στρατο επειδη ειχαν μαθει στο καθισιο. Στους εφεδρους θες δεν θες πρεπει να δειχνεις σεβασμο κι ας μην τον εννοεις διοτι εκεινοι ειναι που πραγματικα κανουν θυσιες σε σχεση με τους αλλους τους φανταρους. Επαναλαμβάνω οτι αυτα που λες ισχυαν εως πριν καποια χρονια οπου ο καθε βλαχος γινοταν στρατιωτικος. Εχουμε 2012. Σκεψου αντίστοιχα. Υ.Γ. η εισροή λαθρομεταναστών δεν είναι θέμα στρατού αλλά ανοιχτών συνόρων και συμφερόντων κάποιων από πάνω. Οι φαντάροι δεν είναι έφεδροι; Οι έφεδροι δεν έκαναν θητεία; Σε μονάδες που δεν υπάρχει σεβασμός, αξιοκρατία, πραγματικός λόγος ύπαρξης της μονάδας και στελέχη δημόσιοι υπάλληλοι πως περιμένεις να τις δουν οι φαντάροι; Σε κάθε μέρος που πας είτε στην θητεία σου, είτε στην πολιτική σου ζωή ζεις όπως βρίσκεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις