Προς το περιεχόμενο

Acer 5672awlmi και συστημα ψυξης...


stratigos24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα.

 

Εχω το laptop του τιτλου απο το 2006 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος ολα αυτα τα χρονια. Το λαπτοπ εχει δουλεψει και συνεχιζει να δουλευει πολυ (παιζω μουσικη σε νυχτερινα μαγαζια ολα αυτα τα χρονια). Δεν το χρησιμοποιω καθολου στο σπιτι παρα μονο στη δουλεια απο το 2009 που πηρα τον σταθερο. Τα μονα προβληματα που εχει παρουσιασει ειναι τα εξης:

 

1) Χαλασε η μπαταρια λογω δικης μου κακιας χρησης

 

2) Χαλασε η καμερα και αυτο μαλλον απο τις πολλες μεταφορες αλλα δεν με απασχολει.

 

3) Κανει καποιο θορυβο το ανεμιστηρακι:

 

 

Το θεμα ειναι οτι κανα χρονο+, ενω δουλευει κανονικα κανει καποιον ηχο το ανεμιστηρακι του και ζεσταινεται πολυ (βασικα απο την αρχη ζεσταινεται πολυ). Του εχω και βαση απο κατω αλλα και ανεμιστηρακι απο πανω να ριχνει στο πανω μερος του και ετσι το κραταω ιδιαιτερα κρυο.

 

Ελεγα να παρω αυτο το ανταλλακτικο και να προσπαθησω να κανω την αλλαγη (μιας και παει ολο σετ μαζι και δεν γινεται να αλλαξω μονο ανεμιστηρακι). Πιστευετε ειναι ευκολο να το κανω? Το εχω ανοιξει πολλες φορες και το καθαριζω μεσα απο σκονη και το ανεμιστηρακι (το καπακι της βασης βγαζω και το καθαριζω).

 

YΓ. Γενικα τα acer δεν θα τα συστηνα σε κανενα συμφωνα με αυτα που ακουω τοσα χρονια, αλλα ρε παιδια το συγκεκριμενο εχει βγει σκυλι πραγματικα. Τι εχει πεσει κατω, τι εχει μεταφερθει οπως να ναι απειρες φορες, δουλευει ακομα χωρις ιδιαιτερα προβληματα, περαν τον απο πανω που ανεφερα.

Επεξ/σία από stratigos24
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ουσιαστική απάντηση δεν εχω να σου δώσω, απλά να σχολιασω πανω στο υστερογραφο σου, οτι κι εγω εχω το μεγαλυτερο αδερφακι του, το Link.png Site: 5685 , επισης απο το 2006 και το χρησιμοποιω συνεχεια (gaming, surfing, και τον τελευταιο χρονο και στην καθημερινη εργασια μου ως developer!) και δεν εχει κανει κιχ! Μονο η wifi card τα ειχε παιξει καπου τον πρωτο χρονο... :P

 

Τέλος παντων, αν πιανουν τα χερια σου πιστευω οτι αξιζει η αγορα του ανταλλακτικου. Δες μηπως βρεις και κανενα video tutorial sto youtube για τετοιες εγχειρησεις για οδηγο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγινε, θα το ψαξω και βλεπουμε.

 

Βασικα το δικο μου ειναι με 2gb ραμ, μιας και το link που εβαλα πιο πανω ειναι με 1gb.

 

Tωρα οσον αφορα αυτο που λεμε (οτι μας εχουν βγει αξιοπιστα) ισως τα πιο παλια λαπτοπ να ηταν πιο ανθεκτικα και οσο περναν τα χρονια να γινονται ολο και πιο φθηνες κατασκευες με χειροτερα υλικα κλπ...

 

Μη ξεχνας τα ειχαμε παρει και ακριβα. Πχ το δικο μου εκανε 1300 ευρω τοτε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...