Dakosoft Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Εχω ενα pc στο οποιο παιζω Pes και βγαζει διαφορα προβληματα α) Ενω παιζουμε αλλα κυριως στο μενου ή οταν παει να παιξει καποιο replay βγαζει συνεχεια κατι μαυρες οθονες για δεκα δευτερα περιπου και συνεχιζει το παιχνιδι β) Απο πισω βγαζει ενα συνεφακι που λεει <<nvidia kernel mode driver stopped responding>> γ) Βγαζει το παιχνιδι εντελως και πεταει ενα appcrash δ) Κανει restart με μπλε οθονη και γραφει <<dumping physical memory to disk>> το κανει καμποσα χρονια αυτο και δν εχουμε εξηγηση.. Το pc εχει 650w τροφοδοτικο ge force gtx 9800+ 1 x 4gb ddr3 ram Intel Core i3-2100 @ 3.1 GHz gigabyte ultra durable 3 (μονο αυτο ξερω) Ελπιζω να εβαλα το θεμα στο σωστο μερος. Ευχαριστω εκ των προτερων...
Dakosoft Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Το τροφοδοτικο ειναι το L&C DR-8600BTX και ειναι 600Watt τελικα Εχω δοκιμασει και ενα αλλο τροφοδοτικο καλο μου ειχαν πει οτι ειναι αλλα 585Watt και ειχα τα ιδια
stm00192 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Θερμοκρασίες καρτας? Εχεις περασμένους τους προσφατους οδηγους?
Dakosoft Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 εν ωρα παιχνιδιου εχει γυρο στους 52 βαθμου κελσιου.....αλλα βαζω μονο μια απο τις δυο τροφοδοσιες που θελει η καρτα.......... γιατι με την μια μονο, την παλευει καλυτερα
stm00192 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 .......... γιατι με την μια μονο, την παλευει καλυτερα Τι εννοεί ο ποιητής? Για να έχει δύο τροφοδοσίες σημαινει ότι τις χρειάζεται και τις δύο για να λειτούργησει σωστά.... Αν εννοείς ότι με τις δύο τροφοδοσίες η καρτα κρασάρει περισσότερο .. τοτε είναι θέμα τροφοδοτικού και όχι καρτας! (Το πιο λογικό μαλλον με το τροφοδοτικο που κουβαλάς)
Dakosoft Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Αν εννοείς ότι με τις δύο τροφοδοσίες η καρτα κρασάρει περισσότερο .. τοτε είναι θέμα τροφοδοτικού και όχι καρτας! (Το πιο λογικό μαλλον με το τροφοδοτικο που κουβαλάς) Ναι αυτο εννοω... αλλα εχω δοκιμασει και ενα αλλο τροφοδοτικο που μου 585watt που μου χαν πει οτι ειναι πολυ καλο και ειχε τα ιδια..... Μηπως ξερει κανεις τι τροφοδοτικο χρειαζεται για να παιξει αυτη η καρτα?? μηπως δεν της φτανει το ρευμα?? υπαρχει τετοια περίπτωση??
Antwni Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δεν εχει σημασία τα watt... ΜΑΡΚΑ ΠΕΣ ΜΑΣ!!!
Timour21 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δεν εχει σημασία τα watt... ΜΑΡΚΑ ΠΕΣ ΜΑΣ!!! Το τροφοδοτικο ειναι το L&C DR-8600BTX και ειναι 600Watt τελικα
Antwni Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 αλλα εχω δοκιμασει και ενα αλλο τροφοδοτικο που μου 585watt που μου χαν πει οτι ειναι πολυ καλο και ειχε τα ιδια..... ??? Μαρκα?? Ποιο ήταν θυμάσαι?
tazmaaaz Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Φίλε μου η κάρτα σου ρουφάει ρεύμα και δεν την σηκώνει το τροφοδοτικό και φυσικά ρίχνει τις επιδόσεις της!Πήγαινέ την σε ένα φίλο με επώνυμο καλό τροφοδοτικό να δοκιμάσεις!
Dakosoft Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 κανενας δν εχει τοσο καλο τροφοδοτικο... Κατα την γνωμη σας τι τροφοδοτικο θα χρειαζοταν για αυτο το συστημα??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα