Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας.είμαι με άδεια διαμονής και η γυναίκα μου είναι ελληνίδα.θέλουμε να πάμε γερμανία αλλά στη πρεσβία μου ζήτησαν,να μάθω τη γλώσσα επίπεδο α1,αυτό όμως θέλει ένα χρόνο για naparw  τo πτυχείο,άμα δεν πάω καν στη πρεσβία και πάω στη γερμανία θα μου το ζητήσουν πάλι,γνωρίσει κανένας?

Δημοσ.

καλησπέρα σας.είμαι με άδεια διαμονής και η γυναίκα μου είναι ελληνίδα.θέλουμε να πάμε γερμανία αλλά στη πρεσβία μου ζήτησαν,να μάθω τη γλώσσα επίπεδο α1,αυτό όμως θέλει ένα χρόνο για naparw  τo πτυχείο,άμα δεν πάω καν στη πρεσβία και πάω στη γερμανία θα μου το ζητήσουν πάλι,γνωρίσει κανένας?

Η άδεια διαμονής για την Ελλάδα είναι, όχι για την Γερμανία.

Αν πας έτσι εκεί, θα είσαι παράνομος.

Δημοσ.

παράνομος θα είμαι άμα δουλέψω,αλλά επειδή θα πάμε μαζί θα μου χωρηγηθεί γερμανική βίζα

Δημοσ.

παράνομος θα είμαι άμα δουλέψω,αλλά επειδή θα πάμε μαζί θα μου χωρηγηθεί γερμανική βίζα

Και η βίζα για πόσο χρονικό διάστημα θα είναι; Και τι θα κάνεις χωρίς δουλειά εκεί; Η γυναίκα σου θα πρέπει να συντηρεί 2 άτομα (ή περισσότερα αν έχετε παιδιά και τα πάρετε μαζί σας).

Αυτές τις ερωτήσεις στην πρεσβεία σου καλύτερα.

Δημοσ.

λογικά θα ανανεώνουν,το ερώτημα μου είναι άμα μπορώ να τη γλιτώσω το πτυχείο της γλώσσας,σε όλα τα υπολιπα είμαστε οκ.στη πρεσβία αλλά λένε και στη γερμανία αλλά 

Δημοσ.

λογικά θα ανανεώνουν,το ερώτημα μου είναι άμα μπορώ να τη γλιτώσω το πτυχείο της γλώσσας,σε όλα τα υπολιπα είμαστε οκ.στη πρεσβία αλλά λένε και στη γερμανία αλλά

Δεν μπορώ να σε καταλάβω, αν πας στη Γερμανία σε ποια γλώσσα θα τους μιλάς; Σουαχίλι;

Δημοσ.

άμα πάει κάποιος της εε στην ευρώπη δεν του ζητάνε τίποτα απόλυτος μιλάμε για εε .και όσο αφορά για την  γλώσσα,αυτό είναι δικό μου πρόβλημα

Δημοσ.

άμα πάει κάποιος της εε στην ευρώπη δεν του ζητάνε τίποτα απόλυτος μιλάμε για εε .και όσο αφορά για την  γλώσσα,αυτό είναι δικό μου πρόβλημα

Ναι μα εσύ δεν είσαι Ε.Ε.

Και όσον αφορά την γλώσσα, γνωρίζω καλύτερα από εσένα τις δυσκολίες κάποιου που πάει σε μια χώρα που δεν μιλά την γλώσσα της, παρόλο που εγώ πήγα με συμβόλαιο εργασίας και μιλούσα αγγλικά στη δουλειά μου. Δεινοπάθησα να τα μάθω τα κωλογαλλικά τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...