AKISHELLAS1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Καλημερα παιδια εχω εναν εκτυπωτη panasonic kx-p3696 κ ενα ντεσκτοπ το οποιο δεν εχει παραλληλη θυρα με την οποια συνδεεται ο υπ.στης ,με αποτελεσμα να παω να αγορασω τον παραπανω adaptora . Τον συνδεσα αλλα δεν μου εμφανιζει τον εκτυπωτη ,ξερεις κανεις γιατι κ τι μπορω να κανω ? Εχω windows 7 starter .
tazmaaaz Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Τους drivers τους πέρασες?Αν θυμάμαι καλά η παράλληλη δεν εμφανίζεται plug n' play..θα πρέπει να εγκαταστήσεις drivers πρώτα..
stm00192 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Το περίεργο θα ήταν να δούλευέ ο ανταπτορας. Συνήθως αυτοί οι ανταπτορες έχουν θεματακια συμβατοτητας. Δοκίμασε αυτό με τους drivers .. άλλα ίσως θα πρεπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι την αλλαγή του.
JohnJohn3484 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Έχω και εγώ αντάπτορα απο παράλληλη σε usb. Drivers δεν χρειάστηκε να βάλω. Απλώς κόιτα στη διαχείρηση συσκεύων αν σου έχει βγάλει μια υποστήριξη usb εκτυπωτή ή κάτι τέτοιο. Αν ναι τράβα στις συσκευές και εκτυπωτές στον πίνακα ελέγχου πάτα προσθήκη εκτυπωτή ακολούθα τις οδηγίες όταν σου ζητήσει συνδεσμολογία βάλε ενα virtual usb και βρες χειροκίνητα τον εκτυπωτή. Αν δεν τον έχει στη λίστα πάτα από windows update. Εμένα έτσι τον βρήκε. Πες μου αν σου δούλεψε. Sent from my iPhone using Insomnia
AKISHELLAS1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 drivers απο τον ανταπτορα? Δεν υπαρχουν δεν μου εδωσαν cd ,για τον dot matrix ειναι παλιος μονο για xp ,windows 2000 . Οταν το συνδεω μου λεει ενω διαβαζει η συσκευη συνδεθηκε αλλα απο κατω πως ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ . Δεν δειχνει πουθενα τον εκτυπωτη στο device manager ουτε απο το κοντρολ πανελ στους ςκτυπωτες . Να παω να παρω καρτα pci παραλληλη που εχει κ drivers να τελειωνει η υποθεση ? Johnjohn θα το δοκιμασω αυριο αυτο διοτι εφυγα απο αυτον τον υπ.στη τωρα αν κ δεν ειχα βρει στη διαχείρηση συσκεύων usb εκτυπωτή
stm00192 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Κανονικα για τον ανταπτορα δεν χρειαζεσαι drivers αλλα για τον εκτυπωτή ναι χρειάζεσαι!! Αν δεν υπαρχουν στην database των win7 και δεν τον βρίσκει και το win update τοτε δύσκολα τα πράγματα!
TheELF Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Και PCI να πάρεις δεν θα έχεις driver για τον εκτυπωτή. Πες ποιος είναι ο εκτυπωτής μπας και ξέρει κανείς κάτι.
stm00192 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Και PCI να πάρεις δεν θα έχεις driver για τον εκτυπωτή. Πες ποιος είναι ο εκτυπωτής μπας και ξέρει κανείς κάτι. Στο πρώτο του ποστ... panasonic kx-p3696
TheELF Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 http://panasonic.net/pcc/products/printer/windows_compliance/windows_7.html LOL η panasonic προτείνει epson για την περίπτωση σου... είναι driver που υπάρχει από την μάνα στα 7. KX-P3696 Use EPSON FX Series 1(136) INBOX Driver*1
AKISHELLAS1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 ενας panasonic kx-p3696 παιζει ρολο που δε το βρικσει διοτι εχω κατεβασει τα 7 starter ? γιατι δε μου το εβγαζε τοτε εφγοσον απο τι ειδα ειναι κ για 32Bit ,μηπως τελικα να παρω pci παραλληλη?
JohnJohn3484 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 ενας panasonic kx-p3696 παιζει ρολο που δε το βρικσει διοτι εχω κατεβασει τα 7 starter ? γιατι δε μου το εβγαζε τοτε εφγοσον απο τι ειδα ειναι κ για 32Bit ,μηπως τελικα να παρω pci παραλληλη? Μόνο τους τα windows να το βρουν λίγο δύσκολο. Αν τον βρεις εσύ στη λίστα των εκτυποτών των windows και με ενημέρωση από το windows update έχει καλώς...αλλιώς χλωμό να τον εγκαταστήσεις ότι και να πάρεις. Εκτός και αν είσαι τυχερός και βάλεις κανά driver απο παρόμοιο μοντέλο και δουλέψει...
AKISHELLAS1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 σε αλλον υπ.στη που εχει τον ιδιο τον εκτυπωτη παλι με windows 7 32bit αλλα η μητρικη εχει απο μονη της παραλλαλη θυρα βρηκε απο μονη της τον οδηγο ? Τι μπορω να κανω ? Αυτο δεν ειναι ενθαρυντικο ? η δεν υπαρχει προβλημα επειδη υπαρχει ηδη στην μητρικη η παραλληλη?
JohnJohn3484 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 σε αλλον υπ.στη που εχει τον ιδιο τον εκτυπωτη παλι με windows 7 32bit αλλα η μητρικη εχει απο μονη της παραλλαλη θυρα βρηκε απο μονη της τον οδηγο ? Τι μπορω να κανω ? Αυτο δεν ειναι ενθαρυντικο ? η δεν υπαρχει προβλημα επειδη υπαρχει ηδη στην μητρικη η παραλληλη? λογικά είναι ενθαρρυντικό γιατί μάλλον σημαίνει ότι οι drivers υπάρχουν στα windows. Κάνε και με τον αντάπτορα την διαδικασία που σου είπα και βλέπουμε
AKISHELLAS1 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 τι κανω σε περιπτωση που βρισκω τους drivers αλλα δεν εκτυπωνει διοτι στο hardware devices δεν μου τον εμφανιζει κ παλι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα