antreaslam Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 έκανα 3 παραγγελίες (όχι μόνο για μένα φυσικά). Μία την τεταρτη, 2 το σαββατο με διαφορά 20 λεπτών, που οριστικοποιήθηκαν ΜΑΖΙ. Της τεταρτης, και η μία του σαββάτου, συναντήθηκαν ουγγαρία σήμερα το πρωί και έρχονται!!!!! Η αλλη του σαββάτου, χθες έφυγε από gatwick! εντελώς κουφό!!!
2koykoy Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Έκανα δευτερη παραγγελία στις 24/02 και ήρθε σήμερα 05/03 από Ουγγαρία . Κάτι πήρε το μάτι μου στο αυτοκόλλητο της dhl για οικονομική αποστολή,το έχει προσέξει κανείς άλλος;(και τα μεταφορικά είναι ακόμα στο θεό ). Αν κάποιος θέλει αυτά τα παπούτσια:http://www.sportsdirect.com/kangol-bob-desert-mens-boots-114072?colcode=11407222 σε 10UK size , Ευρωπαϊκό είναι: 44,5 , σε χρώμα NAVY τα δίνω στα 25€ για να μην τα επιστρέψω για αλλαγή νούμερου
fotoelectriko42 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Χαλαρα 10 μερουλες η παραγγελια εγινε 23/2 και ηρθε χθες .Ειναι παντος ακριβα για τοσες μερες αναμονη
mobile_32 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Αν σκεφτεί κανεις ποσα πράγματα μπορεις να αγορασεις απο το site με 10€, τότε ναι ειναι ακριβά τα μεταφορικά.κατα την άποψη μου δεν συμφερει για μικρές παραγγελίες.οποτε μαζέψτε φίλους, οικογένεια, γείτονες και κάντε μια γενική παραγγελία και μοιραστείτε τα μεταφορικά στα 2 η στα 3! Άσχετο: εχει προσπαθήσει κανεις να κατεβάσει την εφαρμογη για το κινητό? εμενα λεει οτι προορίζεται για το uk App Store και δεν μου τη κατεβάζει .... Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2014 από mobile_32
Αγγελος21 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 παιδια μια ερωτηση..οταν βλεπω το συνολο της παραγγελιας και παω να βαλω τα λεφτα στην τραπεζα λεει πχ 230 ευρω..αλλα μετα που στελνω την παραγγελια και μπαινω στο order history το ποσο που μου βγαζει ειναι 160..τι παιζει με αυτο?
lambroszekis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 <p>παιδια μια ερωτηση..οταν βλεπω το συνολο της παραγγελιας και παω να βαλω τα λεφτα στην τραπεζα λεει πχ 230 ευρω..αλλα μετα που στελνω την παραγγελια και μπαινω στο order history το ποσο που μου βγαζει ειναι 160..τι παιζει με αυτο?</p> Είχα την ίδια απορία.Και τις 3 φορές πλήρωσε το αρχικό ποσο. Οπότε μην σκέφτεσαι πονηρά δεν κερδίζεις κάτι Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App 1
Αγγελος21 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 δν σκεφτομαι πονηρα..απλα μου κινησε την περιεργεια και προσπαθω να καταλαβω γιατι υπαρχει αυτη η τοσο μεγαλη διαφορα στα ποσα..
mobile_32 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Αν σκεφτεί κανεις ποσα πράγματα μπορεις να αγορασεις απο το site με 10€, τότε ναι ειναι ακριβά τα μεταφορικά.κατα την άποψη μου δεν συμφερει για μικρές παραγγελίες.οποτε μαζέψτε φίλους, οικογένεια, γείτονες και κάντε μια λαϊκή παραγγελία και μοιραστείτε τα μεταφορικά στα 2 η στα 3!<br> Άσχετο: εχει προσπαθήσει κανεις να κατεβαςει την εφαρμογη για το κινητό? εμενα λεει οτι προορίζεται για το uk App Store και δεν μου τη κατεβάζει .... <p>παιδια μια ερωτηση..οταν βλεπω το συνολο της παραγγελιας και παω να βαλω τα λεφτα στην τραπεζα λεει πχ 230 ευρω..αλλα μετα που στελνω την παραγγελια και μπαινω στο order history το ποσο που μου βγαζει ειναι 160..τι παιζει με αυτο?</p>Με μια επιφύλαξη για αυτο που θα πω (και αν καταλαβα καλα τι εννοείται), εχω την εντύπωση οτι κατι πρεπει να παιζει με το ΦΠΑ. Μηπως αποδίδει ΦΠΑ στην Ελλάδα οπως πχ το amazon? Δεν πιστευω τωρα που εχουν εξαγγείλει απεργία οι οδηγοί των φορτηγών Δ.Χ. Να εχουμε θέμα με τις παραγγελίες μας?? (και δεν εννοω τους courier, αλλα τα φορτηγά που έρχονται τα δέματα οδικώς απο το εξωτερικό.....)
fantakola Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Εχει παρει κανεις καποιο απο τα παρακατω 2 παπουτσια της Karrimor? Karrimor Summit Karrimor Summit Waterproof Απο τις περιγραφες και απο τις φωτογραφιες δεν μπορω να βρω καμια διαφορα μεταξυ των 2, περαν της αναφορας στο 2ο πως ειναι αδιαβροχο Γνωριζει κανεις ή βλεπει καποιος καποια διαφορα μεταξυ των 2? Με ενδιαφερει να ειναι αδιαβροχο, αλλα ειμαι λιγο σκεπτικος στο αν ειναι το δευτερο και στο αν δεν ειναι (αδιαβροχο) το πρωτο... Δηλαδη απο τις τρυπιτσες δεν θα μπαινει νερο στο δευτερο?
paloukaros Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 παιδια μια ερωτηση..οταν βλεπω το συνολο της παραγγελιας και παω να βαλω τα λεφτα στην τραπεζα λεει πχ 230 ευρω..αλλα μετα που στελνω την παραγγελια και μπαινω στο order history το ποσο που μου βγαζει ειναι 160..τι παιζει με αυτο? Bug της προεπισκόπισης παραγγελείας είναι.Εδώ και 2 χρόνια "τρώει" τα τελευταία 3 αντικείμενα της παραγγελείας αν θυμάμαι καλά.Μην σε ανησυχεί
NIRVANAGRE Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 παντως εχω ξενερωσει με το delivery service απο αεροπορικως και το πολυ 3 ημερων παραλαβη , τωρα διαβαζω οδικως και περιπου 10ημερο. Και κρατησαν στο ιδιο ποσο (10€) τα εξοδα αποστολης
original911 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Εγω πιστεύω η DHL άλλαξε τον τρόπο αποστολής,δεν έχει να κάνει με το sportsdirect.
cgioris Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Ρε παιδιά, είμαι άντρας 1,80 m ύψος, χωρίς περιττά κιλά και θέλω να αγοράσω κοντομάνικο και μπουφάν. Να πάρω το μίντιουμ ή το λαρτζ; Ευχαριστώ.
NIRVANAGRE Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 @cgioris παιζει ρολο και η μαρκα , και μερικες φορες το προιον της μαρκας πχ η Lonsdale εχει μεγαλυτερο μεγεθος σε αρκετα προιοντα , δηλαδη αν φορουσες εδω small θα επρεπε να παρεις medium απο το site για ενα προιον Lonsdale.
antreaslam Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 όταν αφήνεις γυναίκα να παραγγέλνει για σένα... Μου ήρθε το γαμάτο Everlast Luxury Polar Hood. (κίτρινο / μαύρο).Size XXXL. όμως, είναι τόσο ζεστό, που εγώ προσωπικά, ΔΥΣΚΟΛΟ να το παλέψω μέσα στο σπίτι που κυρίως το ήθελα. Αν το θέλει κανείς στα 18 ευρώ, μένω λυκόβρυση! έχω κόψει καρτελάκια, αλλά μέσα στο ΠΣΚ δε θα το πλύνω, μήπως το θελήσει κανείς! Κατά τα άλλα τα lee cooper τύπου all star, είναι μια χαρά παπουτσάκια για καλοκαίρι, όπως και τα τσαμπα slazenger canvas. Όλα τα υπόλοιπα είναι γυναικεία, που ελάχιστα ενδιαφέρει το ΚΨΜ Εδώ πέρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα