antreaslam Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 τι κάψιμο είναι αυτό το sportsdirect...Ξεκίνησα για μια μικρή παραγγελία, και είμαι ήδη στα 550 ευρώ. Θα ήταν πολύ χρήσιμο κανά κουπόνι ))) 1
pinakas0 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Μάγκες έχει αρχίσει να χαλάει το Sportsdirect, μου στείλανε σε παραγγελία των 120€ τέσσερα μπλουζάκια λάθος νούμερα (παρήγγειλα L και ήρθε XXXXL τραπεζομάντηλο) και μου λένε να τα στείλω πίσω με δικά μου μεταφορικά. Αρνήθηκα προφανώς και ζήτησα refund (συνολικά 15 περίπου €) και έκτοτε δεν μου απαντάνε καθόλου. Άσε που έχουν αφαιρέσει και τα σχόλια και δεν ξέρεις τι παίρνεις πλέον. Έστειλα και φωτογραφίες και τα σχετικά. Για μένα ξεφτίλες, δε παίζει να είναι Άγγλοι αυτοί μάλλον τίποτα λαμόγια Πακιστανοινδοί θα κάνουν κουμάντο πλέον. 1
coyote2 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 κι εμένα μου τα στέλνουν πίσω τώρα Μόκο για τα μεταφορικά Θα περιμένω κανά 2 μέρες και θα τους χέσω μετά
energy52 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Χθες εκανα παραγγελια και βλεπω μια κρυφη χρεωση 3 ευρω..Οι αγορες μαζι με μεταφορικα 118,62 και τελικα το paypal με χρεωνει 121,62..τι ειναι αυτο καμια χρεωση συναλλαγματος γνωριζει κανεις;
dendenden Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Χθες εκανα παραγγελια και βλεπω μια κρυφη χρεωση 3 ευρω..Οι αγορες μαζι με μεταφορικα 118,62 και τελικα το paypal με χρεωνει 121,62..τι ειναι αυτο καμια χρεωση συναλλαγματος γνωριζει κανεις; Δες μήπως σου έχουν βάλει αυτόματα κανένα περιοδικό. Συνηθες για το SD
energy52 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δες μήπως σου έχουν βάλει αυτόματα κανένα περιοδικό. Συνηθες για το SD Ευχαριστω για την απαντηση! Οχι δεν μου εβαλαν περιοδικο το χα προσεξει αυτο.Περιεργα πραγματα... Το paypal στο Transaction Details μου εμφανιζει: original order: 118,62 total payment: 121,62 Χωρις να φαινονται πουθενα αυτα τα 3 ευρω..... Αμα τους ρωτησω δε θα μου πουνε; Μαλλον κατι παιζει με την Revolut μεσω της οποιας εκανα την αγορα
Agathoklis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 καλημερα... παω και γω για την πρωτη μου παραγγελια... παιζει κανας κωδικος εκπτωσης αυτην την εποχη?
john_shadow Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 καλημερα... παω και γω για την πρωτη μου παραγγελια... παιζει κανας κωδικος εκπτωσης αυτην την εποχη? οχι φιλε, καλη αρχη!
paiktaras69 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 έχει κανείς εμπειρία από τα νούμερα στα αθλητικά της sodico, ? Δεν μπορώ να βγάλω άκρη αν πρέπει να πάρω large ή extra large. Οποιος μπορεί help please!
zacharis1955 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 http://it.sportsdirect.com/flash-sale-five#dcp=1&dppp=100&OrderBy=rank&Filter=ASUB%5ESunglasses
kosmasdel Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Αυτές τις σαγιονάρες τις έχει πάρει κανείς να μας πει τι παίζει με νούμερα σε σύγκριση πχ με το παπούτσι που φοράει; Επίσης με ενδιαφέρουν αυτά τα αθλητικά γυαλιά ηλίου. Τι μέγεθος είναι περίπου αν τα έχει κανείς;
NaGR Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 επειδή πρώτη φορά παραγγέλνω express, ξέρουμε ποιος είναι ο μέσος χρόνος για Αθήνα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα