Προς το περιεχόμενο

Tο 2013 θα κυκλοφορήσουν στην αγορά τα πρώτα εύκαμπτα smartphones


dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλό.Θα μπορούσαν να είναι στη μέση οθόνη μόνο και τα σκληρά πλαστικά να είναι πάνω και κάτω οπότε να διπλώνει στη μέση κανονικά.

Εγώ περιμένω να δω τα ολογράμματα πότε θα βγούνε αλλάν α είναι μικρά γιατί απο κάτι βίντεο στο youtube θέλει ένα μπαούλο για να εμφανίσει μια εικόνα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

και θα πρέπει να κουβαλάς μαζί σου κι ένα κόντρα πλακέ για να το ακουμπάς, γιατί θα ζουπάς την touchscreen και θα φεύγει πίσω .. :P

 

θα βγάλουν και εύκαμπτες μπαταρίες ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γνωστό το έργο ....

.... θα βγουν στην αγορά τα πρώτα ανούσια κινητά με εύκαμπτη οθόνη (ίσα που λυγίζουν και όλα τα άλλα κανονικά) .... για να λες ότι "έχω κινητό με εύκαμπτη οθόνη".

Σε 5-6 χρόνια ίσος να δούμε καμιά σοβαρή εξέλιξη αυτής της τεχνολογίας .... όπου το κινητό θα είναι 3 ίντσες και ξεδιπλώνοντας ή ξετυλίγοντας το θα γίνεται 6" ..... αυτό μάλιστα.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δε βλέπω να είναι και φοβερά χρήσιμα, αλλά σίγουρα θα έχουν ενδιαφέρον σαν gadgets.

Ίσως αν κάποια στιγμή κάνουν ολόκληρο το κινητό εύκαμπτο (αν και δε βλέπω πως μπορείς να φτιάξεις εύκαμπτα τσιπάκια) θα είναι πιο χρήσιμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για μένα η νέα αυτή τεχνολογία θα ήτνα ουσιώδης εαν για παράδειγμα ένα κινήτο 5'' θα μπορουσε να μετατραπεί σε 3'' αναλογα με τις αναγκες μας..

βεβαια κατι τετοιο το βλέπω εξαιρετικά προχώρημενο για να το προλάβουμε εν ζωη....

επομένως τουλαχιστον να το κανουν ευκαπτο και λεπτο να μπορω να το χρησιμοποιοω για να κανω αερα τον καλοκαιρι στην παραλια...αερας κοπανιστος(λογω τκαι της τιμης) που λενε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι, και να θέλουμε να ξεδιπλώνουμε το κινητό, για να δούμε ποιος μας κάλεσε..

 

Μόνο για αντοχή οθονών σε σπασίματα το βλέπω σαν λύση..

Αλλά τότε βλέπω να εξαφανίζεται σαν τεχνολογία αυτό, πολύ απλά γιατί θα μειωθούν οι πωλήσεις κινητών (αυτά που σπάνε οι οθόνες από πτώσεις και φυσικά δεν συμφέρει να φτιαχτούν)..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δε λέω, ο τίτλος του εδώ άρθρου αναφέρεται στενά στην εφαρμογή της συγκεκριμένης τεχνολογίας σε συσκευές τύπου smartphones κλπ.

Εγώ πάντως θα πρότεινα να απλώσουμε λίγο παραπέρα την οπτική μας σε σχέση με αυτήν την τεχνολογία μια και σαφώς και δεν θα περιορισθεί σε αυτόν τον τόσο "περιορισμένο" τομέα της.

Γιατί, οκ, και σε τύπου σύγχρονών smartphones θα βολέψει πολύ (το καταλαβαίνουν ή όχι αυτή τη στιγμή κάποιοι) αλλά, η πλήρης εφαρμογή της, θα αγκαλιάσει διάφορους άλλους, ενδεχομένως και πιο χρήσιμους τομείς που μπορεί να τους δώσουν, κυριολεκτικά άλλες πολύ πιο αποδοτικές στην πράξη κατευθύνσεις.

Σκεφτείτε τη σημαντικότητα π.χ. σε πολύ μεγάλες και ασύμμετρες επιφάνειες που, σήμερα, δείχνουν απλώς σχεδόν "νεκρές" πληροφοριακά.

Και δε χρειάζεται υποχρεωτικά όλο αυτό να το παντρέψετε στη φαντασία σας με τη σύγχρονη μόδα της αφής. Μπορεί δηλαδή, σε πολλές της εφαρμογές, να μην έχει καν ανάγκη αφής.

Επίσης, το ότι θα είναι εύκαμπτες, δεν σημαίνει πως απαραίτητα θα πρέπει και να τις τσαλακώνουμε ή να τις διπλώνουμε. Μπορεί να βολεύει απλώς να καλύπτουν, κατά περίπτωση, πολύ κοίλες (ή και άλλου βέβαια είδους) επιφάνειες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι αλλά, απ' ότι βλέπω, δυστυχώς είναι ακόμα στα πολύ σκαριά!

Από το 2005 το έχουν σκεφτεί εκεί το θέμα!!!

Ειλικρινά, θα ήταν μια από τις πιο εντυπωσιακές προσεγγίσεις σε τέτοιας κατηγορίας συσκευές!

Με λίγα λόγια, Θέλω ένα εδώ και τώρα!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...